Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα σας δείξουν ποτέ πραγματικά πως αισθάνονται

Published

on

Μιλήστε σε κάποιον για να αποφύγετε τα συναισθήματα σας.

Αν κοιτάξετε την αστρολογία και το ωροσκόπιο κάποιου, είναι εύκολο να δείτε ποια από τα ζώδια έχουν την τάση να έχουν κάποια σοβαρά προβλήματα όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν τον τρόπο με τον οποίο αισθάνονται.

Εάν ρωτάτε τους φίλους με οποιαδήποτε από αυτές τις 4 ενδείξεις για το πώς νιώθουν, είναι πιθανό να σας πω ότι είναι “ωραία” (όταν δεν είναι τελείως ). Είναι ένας αμυντικός μηχανισμός για να προστατευθούν, ακόμα και όταν ξέρουν μπορεί συνολικά να σας πω.

Ο καθένας έχει διαφορετικούς λόγους για να κρύβει τα συναισθήματά του – μερικοί άνθρωποι είναι πιο ιδιωτικοί ή επιθυμούν να κρύψουν τον τρόπο που αισθάνονται από ανθρώπους που δεν είναι από κοντά, ενώ άλλοι φορούν τις καρδιές τους στο μανίκι τους και κλαίνε χωρίς δισταγμό – αλλά αυτά τα συγκεκριμένα ζώδια δεν έχουν μόνο ένα θέμα που μοιράζονται τα συναισθήματά τους μαζί σας, δεν ειλικρινά πραγματικά φαίνεται να αναγνωρίζουν ή να μεταφράζουν τα δικά τους συναισθήματα στον εαυτό τους.

Αυτό το είδος δισταγμού, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες πολύ περίπλοκες σχέσεις με τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Παρθένος

Η Παρθένος μπορεί να είναι SUPER ντροπαλή. Είναι πάντα υπερβολικά επικριτική για τον εαυτό της και για τους άλλους, οπότε η εμφάνιση συναισθημάτων μπορεί να είναι πολύ δύσκολη για τον εαυτό της.

Η Παρθένος είναι πολύ πρακτική και αναλυτική, οπότε η αντιμετώπιση των συναισθημάτων μπορεί να τους αισθάνεται πολύ δύσκολη, επειδή αισθάνονται πολύ εκτός ελέγχου.

Είναι όλοι δουλειά και δεν παίζουν, οπότε η ιδέα να καθίσετε απλά για να εκφράσετε τα συναισθήματά της αφήνει πολύ να την πάει πολύ.

Ζυγός

Ο Ζυγός μισεί τη διαμάχη. Αμβλύνει επιφυλακτικά την ανάγκη να χειριστεί κάθε είδους συναισθηματική ευθύνη με κάθε κόστος.

Η αυτο-οίκτη της τρέχει βαθιά, έτσι παραδέχοντας ότι έχει ένα πρόβλημα μπορεί να βλάψει σοβαρά το εγώ της. Σίγουρα θα σας πει ότι είναι ωραία τουλάχιστον 100 φορές πριν παραδεχτεί ότι είναι αναστατωμένος.

Ο Ζυγός είναι εξαιρετικά ειρηνικός και δίκαιος, στο σημείο που θα αφήσει τους ανθρώπους να περπατήσουν σε όλη της την περιοχή και ΠΟΤΕ να μην τους πεί ότι την ενοχλεί.

Σκορπιός

Αγωνίζεται με ζήλια, μυστικότητα και παρεξηγήσεις, που την κλείνουν αμέσως από το να μοιράζονται τα συναισθήματα.

Θεωρεί δύσκολο να εμπιστευτεί τους ανθρώπους, ακόμη και όταν είναι κοντά τους.

Δεν μπορεί να μοιραστεί μαζί σας επειδή δεν θέλει να την κρίνεις. Αυτό είναι μια αρκετά χαρακτηριστική ανησυχία ενός Ζυγού. Έρχεται τόσο σίγουρος και να μοιράζεται, αλλά βαθιά κάτω αγωνίζεται πραγματικά με την αυτοεκτίμησή της.

Υδροχόος

Εάν υπάρχει ένα σημάδι που τρέχει από συναισθηματική έκφραση, είναι Υδροχόος. ΠΟΤΕ δεν ξέρετε πώς αισθάνεται μέχρι να είναι πολύ αργά, και είστε στο σκύλο σπίτι.

Αισθάνεται και σκέφτεται βαθύτερα από οποιονδήποτε, αλλά τα ΘΕΜΑΤΑ τα εκφράζουν.

Το χειρότερο μέρος είναι, τη στιγμή που τη ρωτάς αν είναι εντάξει, θα χτυπήσει λίγο το κεφάλι σου. Καλή τύχη προσπαθώντας να την ανοίξει, με έναν Υδροχόο, αυτό είναι ένα ΓΝΩΣΤΟ ζήτημα το οποίο απλά πρέπει να μάθετε να ασχοληθείτε αν την θέλετε στη ζωή σας για μακρά μεταφορά.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια3 ημέρες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια3 ημέρες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια3 ημέρες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια3 ημέρες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια3 ημέρες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια3 ημέρες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια3 ημέρες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια5 ημέρες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια5 ημέρες ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Trending

Copyright © 2019 | Official