Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

Published

on

«Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ, δεν θέλουν να θυμούνται της ευτυχίας τις στιγμές που τώρα τις στερούνται» τραγουδούσε κάπου πίσω στη δεκαετία του ’80 η Άντζελα Δημητρίου και μαζί της και όλοι οι πονεμένοι.
Οι χωρισμοί λοιπόν πονάνε, ανεξάρτητα με το ποιός φταίει και τους λόγους που οδήγησαν εκεί. Όσο πιο έντονη είναι η σχέση, όσο πιο πολύ έχουν δεθεί συναισθηματικά δύο άνθρωποι, τόσο πιο δύσκολο είναι για αυτούς να αποδεχτούν την νέα πραγματικότητα που τους θέλει χώρια. Αν όμως υπάρχει ελπίδα για επανασύνδεση; Μπορεί η αγάπη να είναι πιο δυνατή από τον εγωισμό; Μπορεί κανείς γνωρίζοντας το ζώδιο του πρώην του να καταλάβει πως μπορεί να τον κερδίσει πίσω; Άραγε είναι αυτό δυνατό; Παρακάτω θα βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες σχετικές συμβουλές. Ας ελπίσουμε να βοηθήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ισχυρογνώμων καθώς και αρκετά εγωιστής και για τον λόγο αυτό είναι πολύ δύσκολο να του αλλάξει κανείς γνώμη. Ειδικά αν εσείς ήσασταν αυτή που τερμάτισε την σχέση, έστω και « εν βρασμώ ψυχής» δεν θα είναι εύκολο να τον πείσετε να γυρίσει πίσω. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο δεδομένου του ότι υπάρχουν κάποια αδύνατα σημεία του στα οποία αν «πατήσετε» μπορεί να βοηθηθείτε. Να θυμάστε ότι ο Kριός είναι γεννημένος αρχηγός και του αρέσει να αναλαμβάνει ευθύνες. Το σημαντικότερο που μπορείτε λοιπόν να του πείτε είναι το πόσο σημαντικός είναι για σας, πόσο ανάγκη τον έχετε και πόσο ευάλωτη αισθάνεστε χωρίς αυτόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Χαρακτηρισμός «αγύριστο κεφάλι» αφορά στον Ταύρο. Δεν γυρνάνε εύκολα πίσω αν κάτι έχει τελειώσει. Προσπαθούν να μαζέψουν τα δικά τους σπασμένα κομμάτια, έχοντας ανάμεικτα συναισθήματα, θυμού, νεύρων, απογοήτευσεις, θλίψης αλλά και ελπίδας βαθιά μέσα τους για συμφιλίωση. Εξάλλου δεν είναι εύκολο για ένα ταύρο να χωρίζει. Προσπαθήσετε λοιπόν με ευγενικό τρόπο να τον ξαναπλησιάσετε χωρίς να του στέλνετε κάθε 10 λεπτά μηνύματα σε κινητά, facebook και twitter γιατί η πίεση τον τρομάζει. Αντ’ αυτού βελτιώστε την εμφάνιση σας, αλλάξτε μαλλιά, βάψιμο, ντύσιμο κλπ και καλέστε τον για να συζητήσετε κάπου που θα μπορεί να χαλαρώσει. Εκεί αφήστε τον να απολαύσει τον ανανεωμένο εαυτό σας ενώ τον φλερτάρετε ξανά και ξανά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός αλλά είναι και κυκλοθυμικός και ως εκ τούτου η συμπεριφορά του έχει διακυμάνσεις. Δεν του αρέσει να τον κυνηγάνε, ειδικά μετά από ένα χωρισμό και πολύ παραπάνω για να του εξηγήσουν. Χρειάζεται χρόνο για να καταλαγιάσουν μέσα του όλα τα συναισθήματα του, αλλά προσοχή, όχι πολύ χρόνο, γιατί ο Καρκίνος πάντα χρειάζεται ασφάλεια μέσα από μια σχέση και άρα ψάχνει για την επόμενη. Καλό είναι να μη προσπαθήσετε να τον πλησιάσετε μέσα από φίλους και γνωστούς γιατί δεν θα εκτιμήσει την προσπάθεια σας να ανακατέψετε τρίτους στα προσωπικά σας. Καλύτερα στείλτε του ένα mail στο οποίο απλά να ζητάτε συγγνώμη (αν φταίτε) και μέσα από αυτό μοιραστείτε μαζί του τα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας σίγουρα θα χρειαστεί τον χρόνο του για να γιατρευτεί ο τεράστιος εγωισμός του που σαφώς πληγώθηκε με τον χωρισμό. Αυτό που χρειάζεται εσείς να κάνετε είναι να τονώσετε το εγώ του, γνωρίζοντας του, ότι κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει την θέση του στην καρδιά σας, γιατί κανείς δεν είναι σαν και αυτόν. Ο Λέοντας θέλει να τονωθεί η ματαιοδοξία του και να αισθανθεί ότι είναι αρσενικό με όλη την έννοια της λέξης. Αποπλανήστε τον με αισθησιακές ματιές και απροσδόκητες εκπλήξεις. Εκφράστε του με τόλμη τα αισθήματα σας και κάντε του σπέσιαλ δώρα προσωπικά και ιδιαίτερα όπως π.χ. εισιτήρια για τον επόμενο αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι τύπος πρακτικός και ίσως λίγο στενόμυαλος. Δεδομένου του ότι από την φύση του είναι αναλυτικός θα προσπαθήσει να διαχειριστεί αναλυτικά και τα συναισθήματα του. Μην προσπαθήσετε να τον προσελκύσετε ξανά μέσα από το συναίσθημα, αλλά διά μέσου μιας πιο πρακτικής μεθόδου. Αν θέλετε να τον κερδίσετε πίσω θα πρέπει να τον κάνετε να καταλάβει ότι αν γυρίσει δεν τον περιμένει το ίδιο μοντέλο σχέσης αλλά κάτι διαφορετικό. Θα πρέπει να του δείξετε ότι υπάρχει η δυνατότητα ενός καλού κοινού μέλλοντος . Να πιστέψει ότι η επιστροφή του δεν αποτελεί κίνδυνο αλλά αντιθέτως είναι μια λογική και μάλλον έξυπνη απόφαση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός εκτός από κοινωνικός και ευγενικός είναι και μεγάλος διπλωμάτης. Θα προσπαθήσει λοιπόν να αποφύγει την επικοινωνία γιατί φοβάται τις αντιπαραθέσεις. Αν κάτι δεν αντέχει διόλου αυτό είναι η φασαρίες και οι τσακωμοί. Το χειρότερο που μπορείτε λοιπόν να κάνετε είναι να τον κυνηγάτε κλαίγοντας και παρακαλώντας. Προτιμότερο λοιπόν είναι να απευθυνθείτε στο αίσθημα δικαιοσύνης του και να του ζητήσετε να σας ακούσει. Βοηθήστε τον λοιπόν να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας και να δει ότι τα υπέρ είναι περισσότερα. Μιλήστε του με ηρεμία και τρυφερότητα κοιτώντας τον με μάτια γεμάτα υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός γοητεύεται όταν θεωρείται ερωτικά επιθυμητός. Μπορεί να είναι κτητικός, ζηλιάρης και να έχει την ικανότητα να είναι εκδικητικός αν πληγωθεί, αλλά επίσης έχει και μεγάλη καρδιά. Ο Σκορπιός είναι ίσως ο πιο συναισθηματικός άντρας και αυτό είναι και το κουμπί του. Θα εκτιμήσει την συναισθηματική σας «έκθεση» σε αυτόν, την ανάγκη να του εκφράσετε έντονα το πόσο τον αγαπάτε και τον έχετε ανάγκη. Επίσης ο Σκορπιός δεν αντέχει τις κρύες καταστάσεις και τις κουμπωμένες συμπεριφορές και επιπλέον έχει ανάγκη και την σωματική έκφραση των συναισθημάτων σας. Αν τον αγκαλιάσετε δυνατά και τον φιλήσετε με πάθος και διάρκεια θα τον κάνετε να ξεχάσει ότι κακό συνέβη μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Ο Τοξότης αυτός ο σούπερ αισιόδοξος, γελαστός και ευχάριστος τύπος είναι και ο πιο δύσκολος άντρας για να επιστρέψει σε μια σχέση που χάλασε. Ο λόγος είναι ότι συνήθως δεν του αρέσει να κοιτάει πίσω στο παρελθόν αλλά προτιμά να πηγαίνει μπροστά και να διαλέγει καινούργιες εμπειρίες και σχέσεις. Για τον λόγο αυτό αν τον θέλετε πίσω θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω. Κάντε τον να καταλάβει ότι επιστρέφοντας σε σας ξεκινάει μια νέα σχέση βασισμένη σε διαφορετικές βάσεις. Βάλτε το χιούμορ ξανά στην ζωή σας και δημιουργήστε του την εικόνα μιας νέας ζεστής, δημιουργικής και αισιόδοξης ζωής που τον περιμένει μαζί σας.

Διαβάστε επίσης:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι πολύ σοβαρός και λογικός και έχει μάθει στην ζωή του να πειθαρχεί τα συναισθήματα του έτσι ώστε να μην τον εξουσιάζουν. Για τον λόγο, αυτό θα πρέπει να τον αφήσετε να βγάλει όλα όσα τον έχουν πειράξει. Ο Αιγόκερως θα έχει ετοιμάσει μια ολόκληρη λίστα με ότι έχετε κατά καιρού κάνει που τον ενόχλησε ή που τον μείωσε με σκοπό να συζητήσει με λογικές βάσεις. Αφήστε τον να ξεθυμάνει και θυμίστε του τα θετικά της λίστας, όλα καλά έχετε κάνει σε αυτόν αλλά και για αυτόν. Επιπλέον κάντε τον να καταλάβει ότι επενδύοντας πάνω στην σχέση σας δεν χάνει αλλά αντιθέτως κερδίζει. Δείξτε του πόσο ειλικρινής και έντιμη είστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος φαινομενικά είναι ανοιχτόμυαλος και εκκεντρικός και διαφορετικός και προοδευτικός αλλά στην πραγματικότητα πολλές φορές είναι πεισματάρης και φοράει παρωπίδες. Αν πιστέψει κάτι δεν μπορεί κανείς εύκολα να τον πείσει για το αντίθετο. Λαμβάνοντας αμυντική στάση ίσως μάλιστα αρνηθεί ακόμα και τον διάλογο μαζί σας. Βέβαια σε αυτό θα βοηθήσει και ο φόβος που έχει για τις «εκκωφαντικές συναισθηματικά σιωπές» ή ακόμα χειρότερα για τους καβγάδες. Από την μεριά σας εκμεταλλευτείτε το κατά βάση ανοιχτό μυαλό του και κάντε του μια ωραία και εμπνευσμένη συζήτηση για τις σχέσεις των ανθρώπων γενικότερα και την δική σας ειδικότερα. Κερδίστε τον με τον έξυπνο λόγο και την υγιή σας σκέψη.

ΙΧΘΥΣ

Είναι ευγενικός, ρομαντικός, ευαίσθητος και συμπονετικός. Έχει μια ευγενική ψυχή και είναι πολύ συναισθηματικός. Το πιο πιθανό είναι να μαζεύει τα κομμάτια του και να είναι εξαιρετικά αναστατωμένος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και έτοιμος να επιστρέψει γιατί φοβάται τον ρόλο που και αυτός έχει παίξει στην διάλυση της σχέσης. Θα πρέπει να του υποσχεθείτε ότι τα όποια λάθη έχουν γίνει δεν θα ξαναγίνουν. Ότι η σχέση σας αλλά και αυτός προσωπικά είναι ότι καλύτερο σας έχει συμβεί και ότι δεσμεύεστε να επικοινωνείτε μαζί του για τα όποια προβλήματα εάν και εφόσον παρουσιαστούν στο μέλλον τα οποία από κοινού θα λύνετε.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια1 μήνα ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια3 μήνες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια3 μήνες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια3 μήνες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια3 μήνες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official