Έλλειψη διαβητικών φαρμάκων: Οι ανησυχίες της Έλενα Ακρίτα σχετικά με την προσβασιμότητα των εγχύσεων

Ανησυχία που εξέφρασε η Έλενα Ακρίτα, διαβητική, σχετικά με την έλλειψη διαβητικών φαρμάκων λόγω της χρήσης τους από άτομα που κάνουν δίαιτα. Η διαθεσιμότητα της ένεσης Trulicity είναι περιορισμένη, επηρεάζοντας τους διαβητικούς τύπου 2.

Έλλειψη διαβητικών φαρμάκων: Οι ανησυχίες της Έλενα Ακρίτα σχετικά με την προσβασιμότητα των εγχύσεων>

Περιεχόμενα

  1. Η Έλενα Ακρίτα εγείρει ανησυχίες για την έλλειψη διαβητικών φαρμάκων
  2. Έλενα Ακρίτα: Η έλλειψη διαβητικών φαρμάκων

Η Έλενα Ακρίτα εγείρει ανησυχίες για την έλλειψη διαβητικών φαρμάκων

Η Έλενα Ακρίτα, διαβητική η ίδια, εξέφρασε την απογοήτευσή της σχετικά με την έλλειψη φαρμάκων για διαβητικούς σε ανάρτησή της στο Facebook.

Τόνισε την πρόκληση να βρει τη συγκεκριμένη ένεση που χρειάζεται, καθώς τη λαμβάνουν και άτομα που κάνουν δίαιτα. Η Έλενα τόνισε τον αντίκτυπο σε όσους πάσχουν από διαβήτη τύπου 2 και αμφισβήτησε το λογικό σκεπτικό πίσω από αυτή την κατάσταση.

Ανέφερε την έλλειψη προσοχής σε εναλλακτικά φάρμακα όπως το Ozempic και τόνισε τον ανησυχητικό αριθμό φαρμάκων που λείπουν από τα ράφια σύμφωνα με την έκθεση του Ε.Ο.Φ. του Απριλίου 2023. Παρά τις δυσκολίες, η Έλενα αναφέρθηκε στις εναλλακτικές πρακτικές στις οποίες καταφεύγουν τα άτομα, όπως οι όρκοι, τα φυλαχτά και τα κεριά.

Έλενα Ακρίτα: Η έλλειψη διαβητικών φαρμάκων

Η Έλενα Ακρίτα, διαβητική η ίδια, εξέφρασε την απογοήτευσή της για την έλλειψη φαρμάκων για τους διαβητικούς σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Τόνισε την πρόκληση της εύρεσης της ένεσης Trulicity, η οποία βρίσκεται σε έλλειψη, καθώς λαμβάνεται τόσο από διαβητικούς όσο και από άτομα που κάνουν δίαιτα. Στην ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με τις επιπτώσεις στα άτομα με διαβήτη τύπου 2. Ανέφερε επίσης την έλλειψη εξέτασης των εναλλακτικών φαρμάκων, όπως το Ozempic. Σύμφωνα με την έκθεση του Ε.Ο.Φ.

του Απριλίου 2023, υπάρχει έλλειψη 235 φαρμάκων στα ράφια, αλλά η κατάσταση συχνά παραβλέπεται υπέρ άλλων πρακτικών, όπως οι όρκοι, τα γούρια και τα κεριά.

To top