Εξομολογήσεις ενός τραγουδιστή: Αγκαλιάζοντας το Botox και τον ενθουσιασμό για τη φήμη Ιστορία

Απενοχοποιημένη εξομολόγηση: Ιστορία: Το ταξίδι της τραγουδίστριας στο Botox και ο ενθουσιασμός για τη φήμη. Ειλικρινής συνέντευξη αποκαλύπτει περιστατικό κλοπής και προσωπικές επιλογές.

Εξομολογήσεις ενός τραγουδιστή: Αγκαλιάζοντας το Botox και τον ενθουσιασμό για τη φήμη Ιστορία>

Περιεχόμενα

  1. Δεν ντρέπεστε να αγκαλιάσετε το Botox: Αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας
  2. Καλή τύχη: «Δεν ντρέπομαι να το πω, κάνω Botox»

Δεν ντρέπεστε να αγκαλιάσετε το Botox: Αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή «Hello», η τραγουδίστρια ανοίγεται για ένα οδυνηρό περιστατικό με τον σύζυγό της και μια κλοπή πολυτελούς αυτοκινήτου. Μέσα στην αναταραχή, αρχικά αμφισβήτησε τη μνήμη της, νομίζοντας ότι είχε χάσει το όχημα. Ωστόσο, η εστίασή της άλλαξε γρήγορα, καθώς παραδέχεται άφοβα ότι υποβλήθηκε σε θεραπείες Botox.

Καθώς περιμένει με ανυπομονησία την επερχόμενη σεζόν του Fame Story, εκφράζει τον ενθουσιασμό και την προθυμία της να συμβάλει. Δείτε την αδιαμαρτύρητη προσέγγισή της στην αυτοφροντίδα και τη δέσμευσή της να αγκαλιάζει νέες ευκαιρίες.

Καλή τύχη: «Δεν ντρέπομαι να το πω, κάνω Botox»

Η τραγουδίστρια έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή «Hello» όπου μίλησε για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων το περιστατικό με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και την κλοπή πολυτελών αυτοκινήτων από συμμορία.

Ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε δημόσια στο περιστατικό, εκφράζοντας την αγωνία της και την αρχική της σύγχυση όταν δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητο, νομίζοντας ότι το είχε παρκάρει αλλού.

«Δεν ήμουν χαρούμενος, ούτε έκανα το παραμικρό όταν συνέβη. Τι να κάνω; Μόλις είχαμε φτάσει. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα παρκάρει κάπου αλλού. Δεν πειράζει», αποκάλυψε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε επίσης για τις εμπειρίες της με τις θεραπείες Botox και τη συμμετοχή της στην επερχόμενη σεζόν του Fame Story. «Κάνω μπότοξ, δεν ντρέπομαι να το πω. Και; Δεν το κάνω κάθε μήνα, το κάνω δύο φορές το χρόνο.

Όταν ακούω για το Fame Story, ενθουσιάζομαι. Νιώθω ότι έχω πολλά να προσφέρω», δήλωσε με αυτοπεποίθηση.

To top