Η Εύα Καϊλή επανενώνεται με τον Francesco Giorgio | Ξεκίνησε η επιστροφή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Εύα Καϊλή επανενώνεται με τον Francesco Giorgio- Ξεκίνησε νομική διαδικασία για την επιστροφή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Εύα Καϊλή επανενώνεται με τον Francesco Giorgio | Ξεκίνησε η επιστροφή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο>

Καλά νέα: Τζιόρτζιο; Ξεκίνησε νομική διαδικασία για την άρση των περιοριστικών όρων, επιτρέποντας την επιστροφή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Καλά νέα για την Εύα Καϊλή – Τα ξαναβρήκε με τον Φραντσέσκο Τζόρτζιο

Για προσωπικό κώλυμα έκαναν λόγο οι δικηγόροι της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, σχολιάζοντας τη μη συμμετοχή της στη σημερινή δεύτερη και τελευταία ημέρα της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προσθέτοντας ότι θα επιστρέψει στα καθήκοντά της τις επόμενες ημέρες.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της είχαν δηλώσει ότι θα υπέβαλε αίτημα στο Κοινοβούλιο στις αρχές της εβδομάδας.

Ο Σβεν Μαρί και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επανέλαβαν σήμερα ότι έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για την άρση των περιοριστικών όρων, ιδίως της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς, όπως είπαν, ο πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επιθυμεί να συμμετάσχει σε συναντήσεις στο Στρασβούργο.

Σημειώνεται ότι η επόμενη σύνοδος ολομέλειας στο Στρασβούργο θα πραγματοποιηθεί στις 12-15 Ιουνίου.

Παράλληλα, οι δικηγόροι της δήλωσαν ότι, με εντολή του ανακριτή, επετράπη στον σύντροφό της, Francesco Giorgio, να παραμείνει στην κοινή κατοικία.

Η δήλωση.

«Η κ. Καϊλή δεν συμμετείχε στη σημερινή συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω προσωπικού κωλύματος, θα επιστρέψει στα καθήκοντά της τις επόμενες ημέρες.

Έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για την άρση των περιοριστικών όρων, ιδίως της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, διότι επιθυμεί να συμμετάσχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Με εντολή του ανακριτή, επετράπη στον σύντροφό της Francesco Giorgio να παραμείνει στην κοινή κατοικία».

To top