Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα περιμένει παιδί

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, φέρνει χαρά καθώς ετοιμάζεται να γίνει μητέρα. Η μέλλουσα γιαγιά είναι γεμάτη ευτυχία καθώς περιμένουν τον ερχομό της μικρής τους ευλογίας.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα περιμένει παιδί>

Περιεχόμενα

  1. «Είστε μια ευλογία για την οικογένειά μας»: Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα, είναι έγκυος – Η μέλλουσα γιαγιά πλέει σε πελάγη ευτυχίας
  2. Ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και ευγνωμοσύνη

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, φέρνει χαρά καθώς ξεκινά το ταξίδι της μητρότητας. Μοιράζοντας την είδηση στο Instagram, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη των έμπιστων γιατρών της, Αναστάσιου Συκουτρή και Κυριακής Σολδάτου.

Η μέλλουσα γιαγιά περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό αυτής της ευλογίας που θα γεμίσει το σπίτι τους με αγάπη και ευτυχία.

«Είστε μια ευλογία για την οικογένειά μας»: Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα, είναι έγκυος – Η μέλλουσα γιαγιά πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι της μητρότητας, γεμίζοντας με απέραντη χαρά τη μέλλουσα γιαγιά της.

Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκαν το απόγευμα της Κυριακής 12/2 μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Όλγας στο Instagram, συνοδευόμενα από μια φωτογραφία που δείχνει περήφανα την αναπτυσσόμενη κοιλιά της.

Ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και ευγνωμοσύνη

Σε μια ειλικρινή λεζάντα, η Όλγα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ευλογία μιας οικογένειας που μεγαλώνει και την προσμονή να καλωσορίσουν ένα πολύτιμο μικρό παιδί στη ζωή τους.

Αναγνώρισε την υποστήριξη του γιατρού της, του γυναικολόγου Αναστάσιου Συκουτρή, ο οποίος έπαιξε ζωτικό ρόλο στο να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει το πολυαναμενόμενο όνειρό της, τη μητρότητα, μετά από χρόνια προσπαθειών. Η Όλγα εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της στη Γενική & Οικογενειακή Ιατρό Κυριακή Σολδάτου για τη φροντίδα της στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, που επέτρεψε στην Όλγα να αγκαλιάσει αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι.

Με βαθιά εκτίμηση, η Όλγα τόνισε τη σημασία της πίστης, της ελπίδας και της παρουσίας συμπονετικών ανθρώπων που κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα.

To top