Η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζει την αγαπημένη της αδελφή: Μια συγκινητική αποκάλυψη. Δείτε τον δεσμό μεταξύ του διάσημου παρουσιαστή και της Λένας

Η Ρούλα Κορομηλά αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αγαπημένη της αδελφή. Δείτε τον στενό δεσμό της γνωστής παρουσιάστριας με την αδελφή της Λένα.

Η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζει την αγαπημένη της αδελφή: Μια συγκινητική αποκάλυψη. Δείτε τον δεσμό μεταξύ του διάσημου παρουσιαστή και της Λένας>

Περιεχόμενα

  1. Μοιάζουν με δύο σταγόνες νερού: Η Ρούλα Κορομηλά συστήνει για πρώτη φορά την αδελφή της
  2. Μοιάζουν με δύο σταγόνες νερού: Η Ρούλα Κορομηλά συστήνει για πρώτη φορά την αδελφή της

Μοιάζουν με δύο σταγόνες νερού: Η Ρούλα Κορομηλά συστήνει για πρώτη φορά την αδελφή της

Η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά εξέπληξε τους followers της, καθώς μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της αγαπημένης της αδερφής. Παρά τις συχνές εμφανίσεις με τον αδερφό της Θανάση, η Ρούλα είχε κρατήσει κρυφή την ύπαρξη της αδερφής της. Η απόφασή της αυτή δεν επηρεάστηκε από την άριστη σχέση τους, αλλά από την προτίμηση της αδερφής της να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ρούλα Κορομηλά σέβεται ολόψυχα την ιδιωτική ζωή της αδελφής της. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ρούλα αποκάλυψε: «Έχω πάντα δίπλα μου τον αδελφό μου τον Θανάση, αλλά έχω και μια αδελφή που λέγεται Λένα.

Μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Μπορεί να μη μοιάζουμε μεταξύ μας, αλλά ο δεσμός μας είναι ισχυρός.».

Μοιάζουν με δύο σταγόνες νερού: Η Ρούλα Κορομηλά συστήνει για πρώτη φορά την αδελφή της

Ρούλα Κορομηλά: Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μια φωτογραφία της αγαπημένης της αδελφής.

Η διάσημη παρουσιάστρια, αν και έχει εμφανιστεί πολλές φορές με τον αδελφό της Θανάση, ο οποίος είναι μαζί της σε κάθε της βήμα, μέχρι πρότινος μας έκρυβε την ύπαρξη της αδελφής της.

Η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζει την αγαπημένη της αδελφή: Μια συγκινητική αποκάλυψη. Δείτε τον δεσμό μεταξύ του διάσημου παρουσιαστή και της Λένας

Αυτό όμως δεν είχε καμία σχέση με τη σχέση που έχει η γνωστή παρουσιάστρια με την αδερφή της, η οποία είναι απολύτως άριστη. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αδερφή της αποφεύγει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που η Ρούλα Κορομηλά σέβεται απόλυτα.

To top