Κρίση υγείας του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου: Κρίσιμη κατάσταση, νοσηλείες και επιπλοκές COVID-19

Επιβεβαιώθηκε η κρίση υγείας του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου: Σοβαρή κατάσταση, νοσηλείες και επιπλοκές του COVID-19. Θεραπεία στη ΜΕΘ σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ορατή επιδείνωση εμφανής στις δημόσιες εμφανίσεις.

Κρίση υγείας του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου: Κρίσιμη κατάσταση, νοσηλείες και επιπλοκές COVID-19>

Περιεχόμενα

  1. Μια δύσκολη πραγματικότητα: Κρίση υγείας του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου
  2. Προβλήματα υγείας του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου
  3. Τρέχουσα θεραπεία και προηγούμενα επεισόδια υγείας

Μια δύσκολη πραγματικότητα: Κρίση υγείας του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με πρόσφατη νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση.

Τον τελευταίο χρόνο, έχει νοσηλευτεί πολλές φορές για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων και η προσβολή από κοροναϊό, η οποία επιδείνωσε περαιτέρω την επιδείνωση της υγείας του.

Τρέχουσα θεραπεία στη ΜΕΘ και προηγούμενα επεισόδια υγείας.

Τώρα, ο πρώην βασιλιάς λαμβάνει εντατική θεραπεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο μετά τη μεταφορά του από το νοσοκομείο Αττικόν, όπου είχε λάβει προηγουμένως θεραπεία για κοροναϊό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε επίσης προσβληθεί από τον ιό τον Ιανουάριο του 2022 και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία τον Δεκέμβριο του 2021, προκαλώντας ανησυχία στην αδελφή του, Βασίλισσα Σοφία.

Εμφανής επιδείνωση της υγείας.

Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του, όπως μια έξοδος για δείπνο στην Αθήνα με τις αδελφές του Σοφία και Ειρήνη και τη σύζυγό του Άννα-Μαρία τον Οκτώβριο του 2022, αναδείκνυαν την ορατή επιδείνωση της υγείας του.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι και χρειαζόταν ρινικούς καθετήρες για τη θεραπεία με οξυγόνο, παρέμεινε ψύχραιμος ενώ συναναστρεφόταν με τους αγαπημένους του.

Παραμονή στις οικογενειακές εκδηλώσεις.

Παρά τις προκλήσεις του, ο πρώην βασιλιάς κατέβαλε προσπάθειες να παραστεί σε σημαντικές οικογενειακές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του γάμου του νεότερου γιου του Φίλιππου, αποδεικνύοντας την αποφασιστικότητά του παρά τις συντριπτικές δυσκολίες.

Προβλήματα υγείας του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πρόσφατα νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

Η επιδείνωση της υγείας του έχει οδηγήσει σε πολλαπλές νοσηλείες, μεταξύ των οποίων και η προσβολή από κοροναϊό, η οποία επιδείνωσε την κατάστασή του.

Τρέχουσα θεραπεία και προηγούμενα επεισόδια υγείας

Ο πρώην βασιλιάς νοσηλεύεται σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου, αφού μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Αττικόν, όπου είχε νοσηλευτεί προηγουμένως για τον κοροναϊό.

Είχε επίσης προσβληθεί από τον ιό τον Ιανουάριο του 2022 και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία τον Δεκέμβριο του 2021, προκαλώντας ανησυχία στην αδελφή του, τη βασίλισσα Σοφία.

Ορατή μείωση της υγείας.

Η επιδείνωση της υγείας του ήταν εμφανής στις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του.

Τον Οκτώβριο του 2022, εθεάθη σε αναπηρικό καροτσάκι με ρινικούς καθετήρες για οξυγονοθεραπεία κατά τη διάρκεια δείπνου με τις αδελφές του Σοφία και Ειρήνη, καθώς και τη σύζυγό του Άννα-Μαρία. Παρά τις προκλήσεις του, διατήρησε μια ήρεμη συμπεριφορά ενώ αλληλεπιδρούσε με τους αγαπημένους του.

Παρουσία σε οικογενειακές εκδηλώσεις.

Παρά τους αγώνες για την υγεία του, ο πρώην βασιλιάς κατέβαλε προσπάθεια να παραστεί σε σημαντικές οικογενειακές εκδηλώσεις, όπως ο γάμος του νεότερου γιου του Φίλιππου, αν και με δυσκολία στην κίνηση και εμφανή σημάδια καταβεβλημένης κατάστασης.

To top