Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την τρίτη μάχη με το COVID-19

Ο γνωστός τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την τρίτη λοίμωξη από COVID-19.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την τρίτη μάχη με το COVID-19>

Ο γνωστός τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος εισήχθη εσπευσμένα στην εντατική για τρίτη φορά μετά την προσβολή από COVID-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Ελλάδα. Μάθετε περισσότερα για τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με την κατάστασή του.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την τρίτη μόλυνση με COVID-19

Ο 78χρονος Έλληνας τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος, νοσηλεύεται για τρίτη φορά στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Μητέρα» με COVID-19, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να είναι σοβαρά επιβαρυμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη εσπευσμένα στην εντατική λόγω της ήδη επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας του που προκλήθηκε από υποκείμενα νοσήματα.

Η εφημερίδα «Απογευματινή» ανέφερε ότι «οι θεράποντες ιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή», καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Ο Σαββόπουλος μολύνθηκε για πρώτη φορά με το COVID-19 τον Ιούλιο του 2022 και αργότερα αρρώστησε ξανά τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

To top