Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία, Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα στον ιατροδικαστή

Αποκαλύψτε τη συγκλονιστική υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγου, καθώς αντιμετωπίζει δίκη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ παράλληλα εκτυλίσσεται η έρευνα για τους θανάτους των άλλων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία, Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα στον ιατροδικαστή>

Περιεχόμενα

  1. Διερεύνηση των τραγικών θανάτων
  2. Κατάθεση του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη
  3. Το τηλεφώνημα στον ιατροδικαστή
  4. Αναπάντητα ερωτήματα και περαιτέρω δοκιμές
  5. Νέες προτάσεις που κατατέθηκαν στο δικαστήριο
  6. Η μαρτυρία του Μάνου Δασκαλάκη

 

Δείτε τη συναρπαστική υπόθεση στην Πάτρα γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την έρευνα για τον τραγικό θάνατο των τριών παιδιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης αποκαλύπτει τις συναντήσεις του με τους κατηγορούμενους γονείς και την απελπισμένη τους αναζήτηση για απαντήσεις. Αναπάντητα ερωτήματα και νέα αιτήματα ρίχνουν φως στις αινιγματικές συνθήκες γύρω από τους θανάτους.

Η δίκη εκτυλίσσεται με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, του εν διαστάσει συζύγου, που παρέχει πληροφορίες για τη συμπεριφορά της Ρούλας και τα γεγονότα που οδήγησαν στην καταστροφική απώλεια των παιδιών τους.

Διερεύνηση των τραγικών θανάτων

Καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δίκη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, η έρευνα συνεχίζεται για τους θανάτους των άλλων παιδιών της, της Μαλένα και της Ίρις.

Κατάθεση του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη

Σε μια αποκαλυπτική κατάθεση, ο γνωστός ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης αποκαλύπτει τις αλληλεπιδράσεις του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, σχετικά με τον θάνατο της κόρης τους Μαλένα τον Απρίλιο του 2019.

Το τηλεφώνημα στον ιατροδικαστή

Το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον ιατροδικαστή, Σωκράτη Τσαντίρη, γύρω στον Ιούνιο του 2021 έρχεται στο φως της δημοσιότητας, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την αιτία θανάτου της Μαλένα και ζητώντας ενημέρωση για την έρευνα.

Αναπάντητα ερωτήματα και περαιτέρω δοκιμές

Η αιτία του θανάτου της Μαλένα παραμένει ασαφής, γεγονός που επιβάλλει την ανάγκη για πρόσθετες εξετάσεις. Ο Σωκράτης Τσαντίρης τονίζει τη σημασία της διερεύνησης και των τριών θανάτων στην ίδια οικογένεια.

Νέες προτάσεις που κατατέθηκαν στο δικαστήριο

Η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου υποβάλλει έξι νέες προτάσεις, αμφισβητώντας τους ισχυρισμούς περί χορήγησης κεταμίνης στην κόρη της Τζωρτζίνα και ζητώντας λεπτομερείς πληροφορίες από το Νοσοκομείο Παίδων και τα τοξικολογικά εργαστήρια.

Η μαρτυρία του Μάνου Δασκαλάκη

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, παρέχει πληροφορίες για τη σχέση τους, τις παρατηρήσεις του σχετικά με την υγεία της Τζωρτζίνας και τα τραγικά γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατό της.

To top