Συγκλονιστική σύλληψη: Ιερέας πιάστηκε να ασελγεί σε 12χρονο αγόρι στο Ναύπλιο

Δείτε τη φρικιαστική σύλληψη ενός ιερέα στο Ναύπλιο που ασελγούσε σε ένα 12χρονο αγόρι, βιντεοσκοπούσε ξεκάθαρες πράξεις και τις έστελνε μέσω messenger.

Συγκλονιστική σύλληψη: Ιερέας πιάστηκε να ασελγεί σε 12χρονο αγόρι στο Ναύπλιο>

Περιεχόμενα

  1. Φρίκη στο Ναύπλιο: Παπάς συνελήφθη για κακοποίηση 12χρονου αγοριού
  2. Σύλληψη και έρευνα
  3. Σε εξέλιξη έρευνα

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό στο Ναύπλιο εκτυλίσσεται καθώς ένας ιερέας συλλαμβάνεται για παρενόχληση ενός 12χρονου αγοριού, βιντεοσκοπώντας βίντεο με αποκαλυπτικά στοιχεία και στέλνοντάς τα μέσω messenger.

Η έρευνα εμβαθύνει στις λεπτομέρειες, εγείροντας ανησυχίες για επιπλέον θύματα και προκαλώντας την ιατροδικαστική εξέταση των συσκευών του ιερέα.

Φρίκη στο Ναύπλιο: Παπάς συνελήφθη για κακοποίηση 12χρονου αγοριού

Φρίκη στο Ναύπλιο: Παπάς συνελήφθη για κακοποίηση 12χρονου αγοριού

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Ναύπλιο, με πρωταγωνιστή έναν ιερέα που συνελήφθη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ενός 12χρονου αγοριού.

Ο ιερέας, ο οποίος διατηρούσε πνευματική σχέση με το παιδί, προέβη σε ενοχλητικές πράξεις, μεταξύ των οποίων κινηματογραφούσε τον εαυτό του να αυνανίζεται γυμνός και έστελνε βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο στον αγγελιοφόρο του παιδιού.

Σύλληψη και έρευνα

Ο 40χρονος ύποπτος, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως το σατυρικό ξυράφι, συνελήφθη στις 17:25 της Παρασκευής μετά από καταγγελία των γονέων του αγοριού.

Σύμφωνα με το καταγεγραμμένο περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Αργολίδας, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ότι ο ιερέας έστειλε στον ανήλικο γιο του βίντεο με ακουστικό υλικό που απεικονίζει τον γυμνό δράστη να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις.

Η έρευνα αποκαλύπτει επίσης ότι μάρτυρες ήταν σε θέση να αναγνωρίσουν τη φωνή του ιερέα στο βίντεο, με αποτέλεσμα το περιστατικό να καταγγελθεί στις αρμόδιες αρχές.

Στη συνέχεια, η αστυνομία κατέσχεσε τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, έναν φορητό υπολογιστή και έναν επιτραπέζιο πύργο που ανήκαν στον ύποπτο.

Σε εξέλιξη έρευνα

Οι κατασχεθείσες συσκευές έχουν υποβληθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για εξέταση.

Στόχος των ερευνητών είναι να διαπιστώσουν αν υπάρχει επιπλέον ενοχοποιητικό υλικό που να αφορά τις ανήθικες πράξεις του κληρικού και, το πιο σημαντικό, αν και άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα των διεστραμμένων δραστηριοτήτων του 40χρονου.

Συγκλονιστική σύλληψη: Ιερέας πιάστηκε να ασελγεί σε 12χρονο αγόρι στο Ναύπλιο
To top