Τάκης Καραγκούνιας: Ένταση και σύγκρουση σε μια ειλικρινή τηλεοπτική συνέντευξη

Κλιμακώνεται η ένταση στην τηλεοπτική συνέντευξη του Τάκη Καραγκούνια μετά την αποχώρηση από το Survivor. Δείτε τη σύγκρουση και τις ειλικρινείς σκέψεις του για την πορεία της εκπομπής.

Τάκης Καραγκούνιας: Ένταση και σύγκρουση σε μια ειλικρινή τηλεοπτική συνέντευξη>

Η ένταση ανεβαίνει καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας έρχεται αντιμέτωπος με δημοσιογράφο στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Μάθετε τι προκάλεσε τη σύγκρουση και τις σκέψεις του για την πορεία της εκπομπής.

Τάκης Καραγκούνιας: Ένταση στον αέρα με τον σύντροφο της Φαίης Σκορδά

Ο Τάκης Καραγκούνιας, πρώην παίκτης του Survivor, έδωσε πρόσφατα την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, η συνέντευξη πήρε έντονη τροπή όταν ήρθε σε σύγκρουση με τον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσόλη, ο οποίος φαίνεται πως είχε να του πει κάτι.

«Ξέρω ποιος είσαι, εσύ είσαι αυτός που με φωνάζει συνέχεια. Για πες μου…», παρατήρησε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο Νίκος Παρτσόλης απάντησε, ρωτώντας τον πώς το ξέρει, με τον Τάκη να απαντά με αυτοπεποίθηση: «Ξέρω πολλά».

Στη συνέχεια ο Τάκης εξέφρασε την άποψή του για την εκπομπή, λέγοντας: «Έχει γίνει διαγωνισμός δημοτικότητας στο Survivor και όχι δοκιμασία δεξιοτήτων ή ικανοτήτων επιβίωσης. Είτε η Μελίνα είτε εγώ ήταν βέβαιο ότι θα αποχωρούσαμε.

Ζήτησα συγγνώμη από τη Μελίνα μετά τον έντονο καβγά μας, κατά τη διάρκεια του οποίου της μίλησα σκληρά. Ωστόσο, οι προθέσεις μου παρεξηγήθηκαν και η Μελίνα το εξέλαβε διαφορετικά».

Η συνέντευξη του Τάκη Καραγκούνια έριξε φως στην οπτική του και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor.

Τάκης Καραγκούνιας: Ένταση και σύγκρουση σε μια ειλικρινή τηλεοπτική συνέντευξη
To top