Τελευταίες ενημερώσεις: Αναβάλλεται» η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο

Η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο αναβλήθηκε. Μετά από μακρά απουσία, η γνωστή τραγουδίστρια επιστρέφει στη σκηνή, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε Ελλάδα, νησιά και εξωτερικό. Μείνετε συντονισμένοι για την επαναπρογραμματισμένη ημερομηνία!.

Τελευταίες ενημερώσεις: Αναβάλλεται» η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο>

Περιεχόμενα

  1. Αναβλήθηκε η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο
  2. Αναβλήθηκε η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο

Αναβλήθηκε η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή είναι πλέον γεγονός! Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα λόγω εγκυμοσύνης και τοκετού, η γνωστή τραγουδίστρια επιστρέφει με ζωντανές εμφανίσεις. Η επερχόμενη συναυλιακή περιοδεία της Φουρέιρα περιλαμβάνει διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, καθώς και διεθνείς προορισμούς.

Ωστόσο, η πολυαναμενόμενη εμφάνιση στο Λιο στη Μύκονο, που ήταν προγραμματισμένη για απόψε, δυστυχώς αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Μείνετε συντονισμένοι για την επαναπρογραμματισμένη ημερομηνία!.

Αναβλήθηκε η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή είναι πλέον πραγματικότητα! Έπειτα από μια παρατεταμένη απουσία λόγω της εγκυμοσύνης της και της επακόλουθης γέννησης του γιου της, η γνωστή τραγουδίστρια επιστρέφει για να προσφέρει συναρπαστικές ζωντανές εμφανίσεις. Η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται να συναρπάσει το κοινό με τις επερχόμενες συναυλίες της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και διεθνώς.

Δυστυχώς, η πολυαναμενόμενη εκρηκτική παράσταση που ήταν προγραμματισμένη για απόψε, Παρασκευή 2 Ιουνίου, στο Lio στη Μύκονο αναβλήθηκε. Το αναθεωρημένο πρόγραμμα της περιοδείας αναφέρει ότι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες επέβαλαν αυτή την αλλαγή.

Δεδομένης της μεγάλης πιθανότητας βροχής στο κοσμοπολίτικο νησί, η διοργάνωση της συναυλίας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ακριβώς ένα χρόνο, η Ελένη Φουρέιρα διοργάνωσε μια από τις πιο πολυσυζητημένες συναυλίες της στη Μύκονο.

Η εκδήλωση κέρδισε σημαντικό ενδιαφέρον, με τις τιμές να φτάνουν σχεδόν τα 1.000 ευρώ το άτομο για τα τραπέζια της πρώτης σειράς.

Τελευταίες ενημερώσεις: Αναβάλλεται» η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο
To top