Connect with us

Κόσμος

Γιατί πάντα ερωτευόμαστε άντρες που στο τέλος μας πληγώνουν;

Published

on

Οι ρομαντικές σχέσεις σας αναδεικνύουν τις ανασφάλειες σας και σας προκαλούν να μην εμπιστευτείτε τη δική σας κρίση;

Είστε πάντα ερωτευμένοι με τους άνδρες που σας βλάπτουν; Πολλές γυναίκες εμπλέκονται ή ακόμα έχουν εμμονή με τους λάθος άνδρες που δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμοι, με άλλες γυναίκες, εθισμένοι σε ουσίες ή που δεν μπορούν να τις αγαπήσουν πίσω. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, το βιβλίο με τις καλύτερες πωλήσεις του Robin Norwood “Οι γυναίκες που αγαπούν πάρα πολύ” προσέφερε στις γυναίκες έναν οδηγό για να απελευθερωθούν από την καταστροφική αγάπη.

Πολλές γυναίκες θέτουν σταθερά τις ανάγκες των άλλων πέρα ​​από τις δικές τους και καταλήγουν σε μονόπλευρες σχέσεις. Η συνέπεια για τα κορίτσια μπορεί να είναι βαθιά, με τα κορίτσια και τις γυναίκες να απορρίπτουν τις δικές τους ανάγκες και να καταλήγουν σε μια εξαντλημένη αίσθηση του εαυτού τους. Υποστηρίζει ότι πολλά κορίτσια μαθαίνουν να συντονίζουν τη δική τους εσωτερική φωνή λόγω των οικογενειακών τους εμπειριών, και αυτό τους προετοιμάζει για μονόπλευρες σχέσεις στην ενηλικίωση. Ο Weber γράφει: “Καθώς μια γυναίκα αναπτύσσει μια ισχυρή βασική αίσθηση του εαυτού, θα ακολουθήσουν εκπληκτικές σχέσεις”.

Η Elizabeth, μια όμορφη και εξερχόμενη τριάντα δύο ετών, παρείχε στον Kyle άνευ όρων αγάπη και έκανε τα δυνατά της για να αντισταθμίσει την δυσλειτουργική ανατροφή του προσπαθώντας να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη του. Η Ελισάβετ άργησε να καταλάβει ότι δεν είχε καμία ενέργεια που έμεινε για τον εαυτό της όταν ήταν τόσο επικεντρωμένη στην ευημερία του Kyle. Από το χωρισμό τους, ήταν σε θέση να επιστρέψει στο κολέγιο και να τελειώσει το πτυχίο της στην ιατρική.

Οι έρευνες δείχνουν ότι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι παραμένουν σε κακές σχέσεις είναι ο φόβος.

Οι γυναίκες που προσελκύονται από τους άνδρες που τους βλάπτουν συχνά συγχέοντας τη χημεία και τη συμβατότητα. Στην πραγματικότητα, είναι και οι δύο βασικές για μια μακροχρόνια υγιή προσωπική σχέση.

Χημεία: Αυτό συνήθως αναφέρεται στη φυσική έλξη, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει και διανοητική έλξη. Πρόκειται για το πόσο ενδιαφέρον και προσομοίωση βρίσκετε στο άτομο. Σας αρέσει η επαφή του άλλου και η ερωτική τους χημεία; Είναι απαραίτητο επειδή, χωρίς αυτό, είστε λίγο περισσότερο από φίλοι.
Συμβατότητα: πρόκειται για την κοινή χρήση κοινών αξιών και στόχων, τη διασκέδαση και την αρέσκεια μεταξύ σας. Βοηθά στη διατήρηση ενός ζευγαριού μέσα από δύσκολους καιρούς.

Βρίσκεστε ελκυστικούς άνδρες που έχετε καλή χημεία με, αλλά όχι συμβατότητα; Ίσως μεγαλώσατε σε μια οικογένεια όπου ήσασταν συντηρητής ή εστιάσατε περισσότερο στην ευχαρίστηση των άλλων.

Σημάδια που φαίνεται ότι ερωτευτήκατε τον λάθος άνθρωπο.

Είστε τόσο απορροφημένοι στα προβλήματα του συντρόφου σας που συχνά δεν έχετε χρόνο να προσδιορίσετε ή να λύσετε το δικό σας.

Σας ενδιαφέρει τόσο πολύ για τον συνεργάτη σας και έχετε ξεχάσει τις δικές σας ανάγκες.

Αισθάνεσαι ότι μεγαλώνεις πολύ γρήγορα από την άποψη της ωριμότητάς σου ή της ερωτικής σου δραστηριότητας.

Μεγαλώνοντας, ήσασταν σε έναν ρόλο φύλαξης με έναν ή και τους δύο γονείς ή τα αδέρφια σας.

Είστε ευχάριστοι άνθρωποι; Εάν έχετε αυτήν την τάση, μπορεί να βρείτε περιορισμούς και ίσως να έχετε πρόβλημα να ζητήσετε από το σύντροφό σας.

Αισθάνεσαι ότι πρέπει να είσαι σε καλή διάθεση ή θετική όταν είσαι με τους φίλους, την οικογένειά σου ή τον στενό συνεργάτη σου; Πολλές γυναίκες βρίσκονται σε μονόπλευρες σχέσεις επειδή βάζουν σταθερά τις ανάγκες των συνεργατών τους πριν από τις δικές τους. Εάν η σχέση σας, σας κάνει να ανησυχείτε ή να αμφισβητήσετε την αίσθηση του εαυτού σας, μπορεί να μην είναι η καλύτερη σχέση για σας.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να αποφύγετε τις μονόπλευρες σχέσεις:

Αναζητήστε έναν συνεργάτη που μπορείτε να είστε μαζί σας και είναι εύκολο να είστε κοντά. Νιώθετε ασφαλείς στη σχέση και ελεύθεροι να εκφράσετε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας ανοιχτά χωρίς φόβο απόρριψης.

Θέστε μια προσδοκία του αμοιβαίου σεβασμού. Μπορείτε να δεχτείτε, να θαυμάσετε και να σεβαστείτε ο ένας τον άλλον για το ποιοι είστε.

Επιλέξτε έναν συνεργάτη που είναι αξιόπιστος. Καλεί όταν λέει ότι πρόκειται να καλέσει; Σας βγάζει όταν λέει ότι πρόκειται να το κάνει; Όταν ένας άντρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα, κρατάει τις συμφωνίες τους.

Βεβαιωθείτε ότι ο τύπος σας χαράζει χρόνο για σας σε τακτική βάση και σας συμπεριλαμβάνει στον εσωτερικό του κύκλο. Σας κάνει προτεραιότητα γιατί εκτιμά τη σχέση σας. Αυτό περιλαμβάνει τα συνηθισμένα μηνύματα κειμένου ή τηλεφωνικές κλήσεις για να δείξει ότι σκέφτεται εσείς.

Μην κάνετε έρωτα με έναν σύντροφο που σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς. Ένας συνεργάτης που πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς είναι μια ώθηση στην αυτοεκτίμησή σας. Σας εκτιμά, σας δίνει συγχαρητήρια και σας ενθαρρύνει να κάνετε πράγματα που είναι προς το συμφέρον σας.

Επιλέξτε έναν συνεργάτη που μιλά μαζί σας για το μέλλον σας. Εάν λέει ότι δεν είναι έτοιμος για δέσμευση, πάρτε τον σοβαρά – δεν είναι απλά αυτός για εσάς. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε μια σχέση που δεν έχει μέλλον.

Όσο περισσότερο βλέπετε την κακομεταχείριση των άλλων σε εσάς ως κάτι που έχετε την δυνατότητα να διορθώσετε ή να τροποποιήσετε, τόσο πιο δύσκολο είναι να αναπτύξετε μια θετική αίσθηση του εαυτού σας. Βλέποντας τον εαυτό σας αποκλειστικά από τα μάτια των άλλων σας αποσυνδέει από την καθημερινή, στιγμιαία εμπειρία της ζωής σας

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official