Άκης Πετρετζίκης: Λουκέτο στα καταστήματα «Kitchen Lab»

Ο Άκης Πετρετζίκης κλείνει τα καταστήματα «Kitchen Lab» στη Γλυφάδα, το Σύνταγμα και την Αγία Παρασκευή. Το προσωπικό αποζημιώνεται, η εταιρεία υπό εκκαθάριση.

Άκης Πετρετζίκης: Λουκέτο στα καταστήματα «Kitchen Lab»>

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του λουκέτου, η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει κέρδη 894 χιλιάδων ευρώ το 2021. Ωστόσο, μετά από 5 χρόνια λειτουργίας, το «Kitchen Lab» βρίσκεται πλέον σε εκκαθάριση, όπως αναφέρεται στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, με τους εταίρους να επιλέγουν να λύσουν την εταιρεία και να κινήσουν τη διαδικασία εκκαθάρισης.

Τα μέλη του προσωπικού έχουν αποζημιωθεί δεόντως, λαμβάνοντας τους μισθούς και τις αποζημιώσεις τους, ενώ η εταιρεία έχει μεταφέρει την έδρα της στη Γλυφάδα.

Άκης Πετρετζίκης: Γλυφάδα, Σύνταγμα και Αγία Παρασκευή

Τα δημοφιλή καταστήματα «Kitchen Lab» στη Γλυφάδα, το Σύνταγμα και την Αγία Παρασκευή, ιδιοκτησίας του Άκη Πετρετζίκη, είναι πλέον κλειστά.

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η εστίαση λόγω του λουκέτου, η εταιρεία κατάφερε να έχει κέρδη 894 χιλιάδων ευρώ το 2021. Ωστόσο, μετά από 5 χρόνια λειτουργίας, το «Kitchen Lab» βρίσκεται υπό διάλυση και εκκαθάριση, όπως αναφέρεται στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο. Οι εργαζόμενοι έχουν αποζημιωθεί δεόντως, με μισθούς και αποζημιώσεις που εκπληρώθηκαν.

Η εταιρεία έχει επίσης μεταφέρει την έδρα της στη Γλυφάδα.

Ενημέρωση για το κλείσιμο και την αποζημίωση: Ο Άκης Πετρετζίκης κλείνει τα καταστήματα «Kitchen Lab» σε Γλυφάδα, Σύνταγμα και Αγία Παρασκευή
To top