Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ο αντίκτυπος του #MeToo στην καριέρα και τους προσωπικούς προβληματισμούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης συζητά για τον αντίκτυπο του #MeToo στην καριέρα του και τους προσωπικούς του προβληματισμούς. Δείτε πώς σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνό του για δουλειά και τις σκέψεις του για τη συνταξιοδότηση.

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ο αντίκτυπος του #MeToo στην καριέρα και τους προσωπικούς προβληματισμούς (ΒΙΝΤΕΟ)>

Περιεχόμενα

  1. Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ο αντίκτυπος του κινήματος #MeToo στην καριέρα και στον προσωπικό προβληματισμό
  2. Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες και τον αντίκτυπο του κινήματος #MeToo
  3. Εξετάζοντας τη συνταξιοδότηση και τις τρέχουσες επιδιώξεις

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ο αντίκτυπος του κινήματος #MeToo στην καριέρα και στον προσωπικό προβληματισμό

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ανοίγεται για τις συνέπειες της ομιλίας του σχετικά με το κίνημα #MeToo.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το πρωινό μας», ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι το τηλέφωνό του σταμάτησε να χτυπάει για δουλειά, ενδεχομένως λόγω ανησυχίας μήπως εμπλακεί σε μπελάδες. Μοιράζεται τις εμπειρίες του από δύσκολες συνεργασίες και αναγνωρίζει την αλλαγή της δυναμικής της βιομηχανίας, όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η δημοτικότητα παίζουν σημαντικό ρόλο.

Παρά το γεγονός ότι σκέφτεται να συνταξιοδοτηθεί, σήμερα βρίσκεται σε έναν νέο ρόλο, εργαζόμενος στη ρεσεψιόν σε μια ευχάριστη τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας.

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες και τον αντίκτυπο του κινήματος #MeToo

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μοιράστηκε πρόσφατα τις εμπειρίες του και τις συνέπειες που αντιμετώπισε αφού μίλησε για το κίνημα #MeToo.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το πρωινό μας», ο ηθοποιός μίλησε για δύσκολες συμπεριφορές σε συνεργασίες και για το πώς πλήρωσε το τίμημα των αντιδράσεών του. Ανέφερε ότι το τηλέφωνό του σταμάτησε να χτυπάει για δουλειά, υπονοώντας ότι οι άνθρωποι μπορεί να απέφευγαν να επικοινωνήσουν μαζί του για να αποφύγουν τα προβλήματα.

Εξετάζοντας τη συνταξιοδότηση και τις τρέχουσες επιδιώξεις

Αναλογιζόμενος την κατάστασή του, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης εξέφρασε την αβεβαιότητά του για το μέλλον του στον χώρο της υποκριτικής. Δήλωσε ότι σκέφτηκε να αποσυρθεί από την υποκριτική λόγω των επιπτώσεων του #MeToo.

Ωστόσο, μοιράστηκε ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται στη ρεσεψιόν σε μια ευχάριστη τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας. Παρά τις προκλήσεις, αναγνώρισε την αλλαγή του τοπίου της βιομηχανίας, με μεγαλύτερη έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη δημοτικότητα.

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ο αντίκτυπος του #MeToo στην καριέρα και τους προσωπικούς προβληματισμούς (ΒΙΝΤΕΟ)
To top