Ο Διονύσης Σαββόπουλος στέλνει καθησυχαστικό μήνυμα στους θαυμαστές του μετά τη νοσηλεία του

Ο Έλληνας μουσικός Διονύσης Σαββόπουλος στέλνει καθησυχαστικό μήνυμα στους θαυμαστές του αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο λόγω COVID-19.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στέλνει καθησυχαστικό μήνυμα στους θαυμαστές του μετά τη νοσηλεία του>

Ο Έλληνας μουσικός, Διονύσης Σαββόπουλος, στέλνει ένα καθησυχαστικό μήνυμα στους θαυμαστές του, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για δεύτερη φορά λόγω κοροναϊού. Οι θαυμαστές έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά μετά την ανάρτησή του στο Facebook.

Διονύσης Σαββόπουλος: Το μήνυμά του μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Έλληνας μουσικός, πήρε πρόσφατα εξιτήριο από το νοσοκομείο αφού προσβλήθηκε για δεύτερη φορά από κοροναϊό.

Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι αισθάνεται καλά.

Χρησιμοποιώντας τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας, ευχήθηκε στους θαυμαστές του χρόνια πολλά και εξέφρασε την επιθυμία του για την ευημερία τους.

Το μήνυμά του έγινε δεκτό με ένα κύμα υποστήριξης από τους θαυμαστές του που έσπευσαν να του ευχηθούν.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε νοσηλευτεί για λίγες ημέρες, πριν πάρει εξιτήριο από ιδιωτικό νοσοκομείο νωρίτερα το απόγευμα.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στέλνει καθησυχαστικό μήνυμα στους θαυμαστές του μετά τη νοσηλεία του

Η τελευταία περιπέτεια της υγείας του με τον κοροναϊό έφτασε στο τέλος της και οι θαυμαστές του μπορούν πλέον να αναπνεύσουν με ανακούφιση γνωρίζοντας ότι ο αγαπημένος τους μουσικός βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης.

To top