Αποκαλύπτοντας την ανήθικη δημοσιογραφία: Η Ρένεση καταδικάζει τον Γιώργο Λιάγκα

Η Σίλια Ρένεση επικρίνει τον Γιώργο Λιάγκα για αντιδεοντολογική δημοσιογραφία, τονίζοντας τη σημασία της δημοκρατίας και της ελευθερίας της έκφρασης.

Αποκαλύπτοντας την ανήθικη δημοσιογραφία: Η Ρένεση καταδικάζει τον Γιώργο Λιάγκα>

Περιεχόμενα

  1. Με 5 λέξεις τον «τερμάτισε»: Ρένεση καταδίκασε τον Γιώργο Λιάγκα
  2. Μια ανάρτηση χείμαρρος κατά του Γιώργου Λιάγκα

Η Σίλια Ρένεση καταδικάζει τον Γιώργο Λιάγκα για την παραποίηση ενός δημοσιεύματος, αναδεικνύοντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία και τη σημασία της δημοκρατίας.

Με 5 λέξεις τον «τερμάτισε»: Ρένεση καταδίκασε τον Γιώργο Λιάγκα

Η Σίλια Ρένεση καταδίκασε τον Γιώργο Λιάγκα: «Σαπουνόπερα, έλλειψη δημοσιογραφικής δεοντολογίας».

Μια ανάρτηση χείμαρρος κατά του Γιώργου Λιάγκα

Η Σίλια Ρένεση έκανε μια έντονη δήλωση κατά του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το δημοσίευμά της την ημέρα των εκλογών από το Πρωινό. Η ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευσή της.

«Η μικρή ιστορία της ημέρας… Με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου είπε: «Είδες τι έπαιξε ο Λιάγκας; Του απάντησα ότι δεν έχω συνηθίσει να μαθαίνω ξένες γλώσσες στα γεράματα.

Μου λέει: Κοίτα, είναι για το ρεπορτάζ που έκανες την Κυριακή για τη νοθεία των ψήφων έξω από τα εκλογικά κέντρα.

Λέω στον εαυτό μου: Να επιτέλους ένας χριστιανός που θα πει στο ελληνικό κοινό ότι σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ να επηρεάζεις ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ την ώρα που πάει να ψηφίσει. (λέω στον εαυτό μου)…ίσως αυτό να σημαίνει δημοσιογραφία (για μένα) ,μάλλον θα πρόσθετα στο σχόλιό μου (ενημερώνοντας για ΝΔers με σφραγισμένους φακέλους) ότι σίγουρα έγινε από όλες τις παρατάξεις (που έγινε) και είναι εξίσου αποκρουστικό από όπου κι αν συμβαίνει γιατί ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (σκεφτόμουν)…μέχρι που είδα το απόσπασμα. Έκπληκτος, μέσα σε 1 λεπτό είδα μονταρισμένη σαπουνόπερα, κοπτοραπτική κοπτική «να τα καλά μοτίβα για τους δίκαιους» και υπονοούμενη έλλειψη στοιχειώδους δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Πέρα από το να περάσουν όποιο κομμάτι βόλευε το αφήγημά τους, μας είπαν ότι τώρα πια δεν πρέπει να μιλάμε ή να εκφράζουμε τις απόψεις μας πια γιατί ο λαός αποφάσισε και εμείς πρέπει να το βουλώσουμε.

Και ενώ έβγαλα το βίντεο το μεσημέρι των εκλογών, όταν κανείς δεν ήξερε ακόμα τίποτα, (και ενώ οι κάλπες θα ήταν ανοιχτές για πολλές ακόμα ώρες) το μετέδωσαν σαν να ήταν σχόλιο μετά το τέλος των εκλογών και αφού είχαν βγει τα αποτελέσματα. Φανταστικό! Εγώ λέω. και βάζω ένα σφηνάκι ρακί. Ο σουρεαλισμός, η δουλεία και η κωμωδία είναι ακόμα ζωντανοί και χτυπούν την πόρτα μας.

Λες και δεν θα ανοίξω την πόρτα… Έχω έναν καλό φίλο, τον Νικόλα από τη Σαλονίκη, ένα αόρατο ζωύφιο, που σκάβει τρύπες στις αδικίες και την αλητεία τα βράδια και θυμήθηκα μια φράση του: «η ουσιαστική διαφορά μεταξύ «αριστεράς και δεξιάς» δεν έγκειται στις ιδεολογικές θέσεις ούτε στην ηθική … αλλά στο γεγονός ότι οι περισσότεροι δεξιοί μιλούν μόνο όταν έχουν εξουσία και δύναμη … ενώ οι αριστεροί δεν χάνουν τη φωνή τους ως μειοψηφία ακόμα και αν διώκονται» Ε, ήπια στην υγειά του Νικόλα το ρακί».

To top