Connect with us

Plus

Φύλο μωρού: Αγόρι ή Κορίτσι, το παιχνίδι του μαντέματος

Published

on

Το παιχνίδι του μαντέματος αρχίζει σχεδόν αμέσως μόλις λάβετε το θετικό αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης. Το φύλο του μωρού, θα είναι αγόρι ή θα είναι κορίτσι;

Είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικό να μαντέψετε το φύλο του μωρού σας και όλοι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό! Είναι αγόρι λέει μία φίλη σας γιατί νομίζω η μύτη σου λίγο μεγάλωσε! Είναι κοριτσάκι λέει η μαμά σας γιατί έβγαλες σπυράκια!

Αλλά τα παραμύθια είναι ένα πράγμα και η επιστήμη ένα άλλο. Αν λοιπόν αναρωτιέστε αν υπάρχει κάτι, εκτός από τις προγεννητικές διαγνωστικές εξετάσεις, που μπορεί να σας βοηθήσει, ναι υπάρχει! Και έρχεται με τη μορφή της ιατρικής έρευνας. Τα ευρήματα από πολυάριθμες μελέτες παρουσιάζουν μία αυξημένη πιθανότητα για να γνωρίσετε το φύλο μου μωρού.

Σημάδια πως μάλλον είναι κορίτσι!

1. Πάσχετε από υπερέμεση της κύησης.
Πολλές μέλλουσες μανούλες βιώνουν κάποια πρωινή αδιαθεσία. Όμως αρκετές πάσχουν από σοβαρή μορφή πρωινής ναυτίας που συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού που συχνά οδηγούν σε απώλεια βάρους, αφυδάτωση και υποσιτισμό. Είναι πολύ δυσάρεστο, αλλά τουλάχιστον η ανταμοιβή στο τέλος θα μπορούσε να είναι ένα κοριτσάκι!
Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι έγκυες με κορίτσι είναι πιο πιθανό να παρουσιάσουν ναυτία και έμετο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Τι φταίει; Η ορμόνη εγκυμοσύνης HCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) που απελευθερώνεται από τον πλακούντα σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα στο θηλυκό έμβρυο από το αρσενικό.
2. Ξεχνάτε πολύ.
Για άγνωστους λόγους, έρευνες έδειξαν ότι οι γυναίκες που γεννούν κορίτσια, δεν τα καταφέρνουν καλά σε τεστ μνήμης, ειδικά σε τομείς ακουστικής, χρήσης υπολογιστή και απεικόνισης. Έτσι την επόμενη φορά που δεν μπορείτε να θυμηθείτε που έχετε βάλει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έχετε ένα μικρό κοριτσάκι να κατηγορήσετε!
3. Έχετε πολύ άγχος.
Όσο πιο αγχωμένη νιώθατε την εποχή της σύλληψης, τόσο πιο πιθανό είναι ότι θα έχετε κορίτσι. Αυτό συμβαίνει επειδή τα κορίτσια μπορεί να είναι λιγότερο ευάλωτα σε δυσμενείς συνθήκες στη μήτρα από ότι τα αγόρια. Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τους ερευνητές, οι γυναίκες με υψηλό στρες που απέκτησαν κορίτσι, μπορεί να ήταν έγκυες με αγόρι στο παρελθόν, αλλά είχαν αποβάλει πριν συνειδητοποιήσουν ότι ήταν έγκυος. Μία πρόσφατη, σχετικά μικρή μελέτη διαπίστωσε ότι οι μαμάδες που ανέφεραν ότι είχαν φυσικό και ψυχολογικό στρες έκαναν κοριτσάκι.
4. Το μωράκι σας έρχεται ανάποδα.
Έχετε περάσει τις 32 εβδομάδες εγκυμοσύνης και το μωράκι σας εξακολουθεί να βρίσκεται με το κεφαλάκι του επάνω; Είναι η ώρα να σκεφτείτε ροζ!

Σημάδια πως μάλλον είναι αγόρι!

1. Εσείς και ο σύντροφός σας ζείτε μαζί.
Εάν ναι, είναι πιθανότερο να αποκτήσετε αγόρι από ότι οι μόνες μητέρες. Μελέτη στις Ηνωμένες Πολιτείες, που εξέτασε 86.000 παιδιά που γεννήθηκαν μεταξύ 1959 και 1998 διαπίστωσε ότι απέκτησε αγόρι το 51,5% των γυναικών που ζούσαν με τον σύντροφό τους προτού συλλάβουν, σε σύγκριση με ένα 49,9% των γυναικών που δεν ζούσαν μαζί.
2. Η διατροφή σας ήταν υψηλής θερμιδικής αξίας την εποχή της σύλληψης.
Σύμφωνα πάντα με μία μελέτη, οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι η δίαιτα υψηλής θερμικής αξίας και τρώγοντας πρωινό αυξάνονται οι πιθανότητες αγοριού. Η έρευνα επίσης έδειξε ότι το 56% των γυναικών με την πλούσια διατροφή απέκτησαν αγόρι, σε σύγκριση με μόλις 45% των γυναικών με χαμηλότερη θερμιδική πρόσληψη.
Λοιπόν, οι γιοι απαιτούν περισσότερες θερμίδες από ότι οι κόρες!
3. Τρώτε περισσότερο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Είναι αγόρι ή κορίτσι; Η όρεξή σας ξέρει προφανώς. Μελέτη που παρακολούθησε τις διατροφικές συνήθειες των εγκύων, διαπίστωσε ότι αυτές που είχαν αγόρια έτρωγαν περίπου 10% περισσότερες θερμίδες. Όλες αυτές οι επιπλέον πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη προστίθενται μέχρι περίπου τις 200 επιπλέον θερμίδες την ημέρα.
Γιατί η μεγαλύτερη όρεξη; Μάλλον η τεστοστερόνη που εκκρίνεται από το αρσενικό έμβρυο θα μπορούσε να στέλνει ένα σήμα στις μητέρες να φάνε περισσότερο. Έτσι θα μπορούσε να εξηγηθεί γιατί τα αγόρια γεννιούνται πιο μεγάλα από τα κορίτσια.
4. Σας προκαλούν τώρα απέχθεια τα αγαπημένα σας τρόφιμα.
Δεν θέλετε ούτε να ακουμπήσετε τρόφιμα που κάποτε αγαπούσατε πολύ. Όσο μεγαλύτερη αηδία νιώθετε για τρόφιμα τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε για να αποκτήσετε αγόρι.
Ο λόγος; Η απέχθεια αυτή συνδέεται με τον τρόπο λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος της γυναίκας καθώς προσπαθεί να προστατεύσει το αναπτυσσόμενο έμβρυο. Η σιχασιά αυτή έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το ιδιαίτερα ευάλωτο αρσενικό έμβρυο, προκαλώντας την μέλλουσα μανούλα να αποφεύγει κάποιες ουσίες.
5. Αναπτύσσετε διαβήτη κύησης.
Ορισμένες έρευνες έχουν δείξει ότι οι μητέρες που περιμένουν αγόρι, είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν διαβήτη κύησης.
Οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι γιατί το αγοράκι οδηγεί σε μεταβολές που συνδέονται με την εγκυμοσύνη, σε σχέση με το κοριτσάκι, αλλά τα ευρήματα αυτά φαίνεται να υποστηρίζονται από αρκετές μελέτες.
6. Καρδιακός ρυθμός.
Υπάρχει μία παράδοση, που οι επιστήμονες έχουν μελετήσει, και έχει να κάνει με το αν ο εμβρυικός καρδιακός ρυθμός μπορεί να προβλέψει το φύλο. Έτσι αν ο καρδιακός ρυθμός είναι μικρότερος από 140 κτύπους το λεπτό είναι αγοράκι, αν είναι μεγαλύτερος είναι κοριτσάκι.

Όμως η ιατρική έρευνα έχει καταρρίψει αυτή τη θεωρία πρόβλεψης. Η αλήθεια είναι ότι ένας φυσιολογικός εμβρυικός καρδιακός ρυθμός κυμαίνεται μεταξύ 120 και 160 κτύπων ανά λεπτό.

Η μόνη φορά που υπάρχει μια πραγματική διαφορά στον καρδιακό ρυθμό, είναι κατά τη διάρκεια του τοκετού, όπου τα θηλυκά μωρά φαίνεται να έχουν ταχύτερο καρδιακό ρυθμό για άγνωστους λόγους.

Συμπέρασμα!

Εκτός από τις γενετικές εξετάσεις που φυσικά αποκαλύπτουν το γένος του μωρού, για να είστε σίγουροι 100% περιμένετε να γεννηθεί το παιδάκι σας. Αλλά αν δεν θέλετε να ρωτήσετε το γιατρό σας, διασκεδάστε παίζοντας το παιχνίδι της πρόβλεψης.

Έτσι και αλλιώς με την ίδια αγάπη θα αγκαλιάσετε το νεογέννητο αγγελούδι σας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official