Ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρούς τραυματισμούς μετά από ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η εμπλοκή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε τροχαίο ατύχημα αφήνει μια ηλικιωμένη γυναίκα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Ο σύζυγός της μιλάει.

Ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρούς τραυματισμούς μετά από ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου>

Περιεχόμενα

  1. Το τροχαίο ατύχημα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
  2. Οι τραυματισμοί της γυναίκας
  3. Άμυνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εμπλοκή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε τροχαίο ατύχημα. Η ηλικιωμένη γυναίκα που φέρεται να χτύπησε υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, όπως κάταγμα ωμοπλάτης, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα ισχίου.

Ο σύζυγός της μίλησε αποκλειστικά για την κατάστασή της και την επίσκεψη της Κωνσταντίνας στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο ατύχημα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί της Παρασκευής 7/4 η είδηση του τροχαίου ατυχήματος με θύμα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φέρεται να παρέσυρε και να χτύπησε με το αυτοκίνητό της μια ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το Ασκληπιείο της Βούλας.

Ο σύζυγος της τραυματισμένης γυναίκας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή T-live και την Πόπη Παπαδοπούλου, αποκαλύπτοντας τη σοβαρότητα των τραυματισμών της συζύγου του.

Οι τραυματισμοί της γυναίκας

Σε αντίθεση με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η γυναίκα έχει σοβαρά τραύματα στους γοφούς και στην ωμοπλάτη και δεν μπορεί να περπατήσει ή να βοηθήσει τον εαυτό της. «Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα.

Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και το πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο», περιέγραψε ο σύζυγος της ηλικιωμένης γυναίκας.

Άμυνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Εκπροσωπώντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο δικηγόρος της, κ. Μήτσαινας, δήλωσε ότι η πελάτισσά του δεν ευθύνεται για το ατυχές περιστατικό.

Υποστήριξε ότι ερχόταν από το νοσοκομείο όπου είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις και οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα. «Η κ. Σπυροπούλου ερχόταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα, απλά η άτυχη κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και συνέβη αυτό που συνέβη.

Ήταν κοντά στην κυρία αυτή από την πρώτη στιγμή, έχει προσφέρει τα πάντα, έχει εξαντλήσει κάθε ανθρώπινη προσέγγιση από την πλευρά της», πρόσθεσε ο κ. Μήτσαινας.

Η τραυματίας υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην ωμοπλάτη της. Δεν μπορεί να κουνήσει το χέρι της ή οτιδήποτε άλλο και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο χθες και σήμερα.

Η αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για απροσεξία της Κωνσταντίνας.

To top