Σάντυ Χατζηιωάννου: Από το ντεμπούτο της σε κωμική σειρά στο «Σασμός» – Θυμάστε την εισαγωγή της;

Δείτε τη διαδρομή της Σάντυς Χατζηιωάννου από το ντεμπούτο της σε κωμική σειρά μέχρι να γίνει η Τζένη στο «Σασμός». Θυμάστε τη σειρά που τη σύστησε; Μάθε περισσότερα για την 29χρονη ηθοποιό, την ανατροφή της στη Χαλκίδα και τους αξιόλογους ρόλους της.

Σάντυ Χατζηιωάννου: Από το ντεμπούτο της σε κωμική σειρά στο «Σασμός» – Θυμάστε την εισαγωγή της;>

Δείτε τη διαδρομή της Σάντυς Χατζηιωάννου από το ντεμπούτο της σε κωμική σειρά μέχρι τον αξέχαστο ρόλο της ως Τζένη στο «Σάσμος».

Μάθετε περισσότερα για την 29χρονη ταλαντούχα ηθοποιό, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα και σπούδασε στη φημισμένη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Μάθετε για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Μιχάλη Ταμπακάκη και τη φιλία της με την Ευγενία Σαμαρά.

Μην ξεχάσετε να θυμηθείτε τη σειρά όπου έκανε την εισαγωγή της και την αξιοσημείωτη ερμηνεία της ως κόρη της Μαρίας Λεκάκη στο «Μην ψαρεύεις» το 2019.

Σάντυ Χατζηιωάννου: Εισαγωγή στην κωμική της σειρά.

Σάντυ Χατζηιωάννου: Εισαγωγή στην κωμική της σειρά

Η Σάντυ Χατζηιωάννου, γνωστή από το ρόλο της ως Τζένη στη δημοφιλή σειρά «Σάσμος», άφησε για πρώτη φορά το στίγμα της στη βιομηχανία του θεάματος μέσα από μια κωμική σειρά στον ΑΝΤ1. Μπορείτε να θυμηθείτε ποια ήταν αυτή;.

Στα 29 της χρόνια, η Sandy γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, όπου οι γονείς της έχουν ένα κατάστημα στην καρδιά της πόλης. Το πάθος της για την υποκριτική την οδήγησε να εγγραφεί στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν το 2015.

Η Sandy δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα ηθοποιός, αλλά είναι επίσης σε σχέση με τον συνάδελφό της Μιχάλη Ταμπακάκη και μοιράζεται στενή φιλία με την Ευγενία Σαμαρά.

Σάντυ Χατζηιωάννου: Από το ντεμπούτο της σε κωμική σειρά στο «Σασμός» – Θυμάστε την εισαγωγή της;

Το 2019, παρουσίασε τις υποκριτικές της ικανότητες στη σειρά «Μην ψαρεύεις», ενσαρκώνοντας τον ρόλο της κόρης της Μαρίας Λεκάκη.

Σάντυ Χατζηιωάννου: Από το ντεμπούτο της σε κωμική σειρά στο «Σασμός» – Θυμάστε την εισαγωγή της;
To top