Συμβουλές για γονείς με μωρό»: «Χειρισμός της παράνομης σχέσης ενός συζύγου και του επικείμενου διαζυγίου

Δείτε πώς να χειριστείτε τη σχέση ενός συζύγου, το ερωτικό τρίγωνο και το επικείμενο διαζύγιο όταν έχετε ένα μωρό. Βρείτε καθοδήγηση για τα επόμενα βήματά σας.

Συμβουλές για γονείς με μωρό»: «Χειρισμός της παράνομης σχέσης ενός συζύγου και του επικείμενου διαζυγίου>

Περιεχόμενα

  1. Ο σύζυγός μου έχει ερωτευτεί κάποια άλλη και θέλει διαζύγιο. Έχουμε ένα μωρό, τι πρέπει να κάνω;
  2. Θέλει λοιπόν να χωρίσουμε και να μείνουμε φίλοι!
  3. Αξίζει να περιμένω να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι θέλει να είναι μαζί μου και όχι με εκείνη; Νιώθω ότι η ζωή μου καταρρέει και φοβάμαι για το τι θα επακολουθήσει.

«Δείτε τι πρέπει να κάνετε όταν ο σύζυγός σας ερωτεύεται κάποια άλλη, θέλει διαζύγιο και εσείς έχετε ένα μωρό. Μάθετε πώς να πλοηγηθείτε σε αυτή την δύσκολη κατάσταση και να βρείτε τον καλύτερο δρόμο για εσάς και το παιδί σας».

Ο σύζυγός μου έχει ερωτευτεί κάποια άλλη και θέλει διαζύγιο. Έχουμε ένα μωρό, τι πρέπει να κάνω;.

Ο σύζυγός μου έχει ερωτευτεί κάποια άλλη και θέλει διαζύγιο. Έχουμε ένα μωρό, τι πρέπει να κάνω;

Την περασμένη εβδομάδα ο σύζυγός μου λίγο μετά την επιστροφή του από τη δουλειά μου ζήτησε να μιλήσουμε. Παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με μια άλλη γυναίκα και ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν είδαν ο ένας τον άλλον ούτε μια φορά και αυτό τον έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο ερωτευμένος ήταν μαζί της και πόσο πολύ ήθελε να χωρίσει για να είναι μαζί της.

Δεν άντεχε να είναι μακριά της και όπως μου είπε ένιωθε ότι έπρεπε να μου το πει. Ίσως ήταν για να τον αποχαιρετήσει;.

Θέλει λοιπόν να χωρίσουμε και να μείνουμε φίλοι!.

Θέλει λοιπόν να χωρίσουμε και να μείνουμε φίλοι!

Είμαστε παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια και έχουμε ένα αγοράκι μόλις 5 μηνών. Τον αγαπώ ακόμα παρόλο που νιώθω πληγωμένη και προδομένη και δεν θέλω ο γάμος μας να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο.

Τόσο καιρό δεν καταλάβαινα τίποτα και δεν ξέρω τίποτα για αυτή τη γυναίκα και φυσικά δεν ρώτησα.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Τον παρακάλεσα, έπεσα στα πόδια του και του ζήτησα να τελειώσει αυτή η σχέση και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε για χάρη του παιδιού μας, αλλά επιμένει ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της για να κάνει πίσω, κάτι που με πληγώνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχουν σχέση και κάνουν σεξ.

Είναι ερωτευμένος μαζί της! Όλα τα υπόλοιπα θα μπορούσα πιθανώς να τα αντιμετωπίσω ή ακόμα και να τα ξεχάσω για να κάνω μια νέα αρχή, αλλά αυτός ο άνθρωπος έχει αισθήματα για αυτή τη γυναίκα που κανείς μας δεν μπορεί να αγνοήσει.

Αξίζει να περιμένω να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι θέλει να είναι μαζί μου και όχι με εκείνη; Νιώθω ότι η ζωή μου καταρρέει και φοβάμαι για το τι θα επακολουθήσει.

Αξίζει να περιμένω να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι θέλει να είναι μαζί μου και όχι με εκείνη; Νιώθω ότι η ζωή μου καταρρέει και φοβάμαι για το τι θα επακολουθήσει.

Γιώτα.

To top