Connect with us

Ζώδια

6 υλιστικά ζώδια που λατρεύουν να ζουν στην πολυτέλεια

Published

on

Όποιος έχει τα περισσότερα πράγματα κερδίζει.

Ένα υλιστικό άτομο ξοδεύει το χρόνο του δουλεύοντας, σχεδιάζει και σχεδιάζει πώς μπορεί να αποκτήσει αυτήν την τελευταία ηλεκτρονική συσκευή ή να δημιουργήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό. Ανησυχούν λιγότερο για εμπειρίες από ό, τι με πράγματα.

Όταν είστε υλιστικοί, δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε. Εάν διαθέτετε iPhone, θέλετε τη νεότερη έκδοση και δεν είστε ευχαριστημένοι. Εάν είναι φωτεινό, λαμπερό ή ακριβό, τότε είναι κάτι που πρέπει να έχετε.

Μερικές φορές όταν οι άνθρωποι είναι υλιστικοί, μπορεί να παρεμποδίσει τις σχέσεις τους . Ένα υλιστικό άτομο μπορεί να καταναλωθεί τόσο πολύ με να πάρει κάτι που παραμελούν τους αγαπημένους τους και τις σχέσεις τους.

Είναι δύσκολο να έχεις συμπόνια ή ενσυναίσθηση για ένα άλλο άτομο όταν το μόνο που μπορείς να σκεφτείς παίρνει όλο και περισσότερα χρήματα για να αγοράσεις πράγματα. Τα ακριβά είδη και τα γενναιόδωρα δώρα μπορεί να είναι εντυπωσιακά, αλλά δεν συντηρούν.

Λέων

Ο Λέων είναι ο βασιλιάς των υλιστικών ζώων. Δεν ζουν μόνο στον υλικό κόσμο, αλλά θέλουν να το κατέχουν. Τους αρέσει να αποκτούν και να επιδεικνύουν ακριβά πράγματα. Οι Λέων είναι εξαιρετικά γενναιόδωροι , οπότε απολαμβάνουν να ξοδεύουν τα χρήματά τους για την αγορά ωραίων δώρων για άλλους ανθρώπους. Θα προτιμούσαν να αγοράσουν σε κάποιον κάτι πολυτελές παρά να κάνουν κάτι πνευματικό.

Ο Λέος λατρεύει τα υλικά πράγματα που έχουν και θα επικεντρωθεί η σημαντική ενέργειά τους στη λήψη τους. Ο Λέων τείνει να πιστεύει ότι η πολυτέλεια ή τα ακριβά αντικείμενα τα κάνει να φαίνονται καλύτερα και μπορούν να βοηθήσουν στην (ήδη υψηλή) αυτοεκτίμησή τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος τείνει να είναι λίγο αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να αγοράσει πράγματα για τον εαυτό του και τα σπίτια τους. Αγαπούν να περιβάλλουν τον εαυτό τους με ομορφιά και προτιμούν να εξοικονομούν για μια πολυτελή περιοδεία σε ένα όμορφο μέρος παρά να κάνουν μια ώθηση για το ταξίδι κάμπινγκ.

Υπάρχει ένα μέρος από αυτούς που πιστεύει πραγματικά ότι το άτομο με τα περισσότερα πράγματα κερδίζει και βρίσκεται σε συνεχή ανταγωνισμό με τους γείτονες, την οικογένεια και τους φίλους του σχετικά με το ποιος έχει τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα, αυτοκίνητα και τεχνολογία. Αλλά η ομορφιά έχει προτεραιότητα σε όλα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί μπορούν να είναι επιφανειακοί και εύκολα εντυπωσιασμένοι από υλικά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι προσελκύονται σε όμορφα, λαμπερά πράγματα και η ύπαρξή τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους.

Είναι μεγάλοι επενδυτές, ακόμη και αν δεν έχουν τα μετρητά για να το υποστηρίξουν. Θέλουν να αισθάνονται σαν να μπορούν να έχουν τα ίδια ή καλύτερα πράγματα που έχουν όλοι οι άλλοι, ακόμα κι αν δεν έχουν τα μέσα να τα αποκτήσουν.

Αυτή η στάση μπορεί να βάλει τον Ζυγό σε μπελάδες. Εάν μπορούσαν να περιορίσουν τις δαπάνες τους, δεν θα βρισκόντουσαν σε οικονομικό πρόβλημα. Τι είναι λίγο χρέος πιστωτικών καρτών εάν σας βοηθά να αισθάνεστε καλά για τον εαυτό σας;

Αιγόκερως

Ο λόγος πίσω από τον υλιστικό τρόπο του Αιγόκερω να αντιμετωπίζει τον κόσμο θα μπορούσε να είναι επειδή το μέλλον τους είναι εξαιρετικά σημαντικό για αυτούς. Πρέπει να έχουν μια ισχυρή οικονομική βάση που μπορούν να οικοδομήσουν για λόγους ασφαλείας.

Τους αρέσει να επενδύουν σε πράγματα που θα κερδίσουν αξία, όπως ιδιοκτησία, κοσμήματα και τέχνη. Είναι όλα σχετικά με απτά πράγματα που ο Αιγόκερως μπορεί να βασιστεί στο μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να πέσει το κάτω μέρος και οι Αιγόκεροι θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για αυτό το αναπόφευκτο .

Καρκίνος

Όπως ο Ταύρος, η υλιστική πλευρά του καρκίνου βγαίνει σε πλήρη ισχύ όταν πρόκειται για το σπίτι τους. Αντί να επικεντρώνεται στην τέχνη και την ομορφιά, ο Καρκίνος θέλει να ξοδέψει τα χρήματά του σε αφής πράγματα, όπως αιγυπτιακά φύλλα μετρητών 1.500 ή χρυσές κορνίζες για να βάλει οικογενειακές φωτογραφίες. Καρκίνοι όπως πραγματική μεταξωτή πιτζάμα και ακριβά συστήματα ήχου καθώς είναι πολύ ευαίσθητα σε κακή ποιότητα.

Δεδομένου ότι το σπίτι είναι τόσο σημαντικό για τους καρκίνους και περνούν πολύ ελεύθερο χρόνο τους εκεί, θέλουν επίσης να έχουν περισσότερα από ένα, όπως ένα παραθαλάσσιο σπίτι ή μια καμπίνα στα βουνά – ακίνητα που εντυπωσιάζουν τους άλλους.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς δεν είναι το πιο υλιστικό σημάδι στο μπλοκ, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που απλά δεν μπορούν να αντισταθούν και πιστεύουν ότι το ακριβότερο είναι καλύτερο. Οι Ιχθείς δυσκολεύονται να μην αγοράσουν ακριβά παπούτσια , γυαλιά και ορισμένα ρούχα. Αγαπούν την αίσθηση πολυτελών αντικειμένων στο δέρμα τους.

Οι Ιχθείς δεν είναι ποτέ σίγουροι για το τι ξόδεψαν τα χρήματά τους, αλλά ξέρουν ότι το άξιζε.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official