Connect with us

Ζώδια

7 ζώδια που κρίνουν τους άλλους ανθρώπους πάρα πολύ

Published

on

Κρίνετε πάντα;

Δεν θέλετε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι τα καταγράφετε και ότι, ως επί το πλείστον, δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα σας. Ξέρετε ότι δεν είναι καλό να κρίνουμε άλλους.

Μερικές φορές, κρίνουμε τους άλλους ως έναν τρόπο να χτίσουμε τη δική μας αυτοεκτίμηση. Πιστεύουμε ότι οι αποτυχίες των άλλων δεν είναι δικές μας. Έπειτα, υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να ρίξουμε την εστίαση στις αποτυχίες και τα ελαττώματα μας σε κάποιον άλλο.

Γνωρίζουμε ότι η κρίση άλλων ανθρώπων δεν είναι καλή για εμάς, αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορούμε να το σταματήσουμε – έχει γίνει κακή συνήθεια. Αντιδρούμε κρίσιμα χωρίς να του δώσουμε μια δεύτερη σκέψη, χωρίς να συνειδητοποιήσουμε πόσο βλαβερό είναι και πώς μπορεί να διαβρώσει τη δική μας αυτοεκτίμηση.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι επειδή έχουν θέσει τόσο υψηλά πρότυπα για τον εαυτό τους, δεν είναι μόνο το δικαίωμά τους να είναι κριτικοί, αλλά και το καθήκον τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι κρίνουν άλλους ανθρώπους πάρα πολύ εύκολα, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, είναι εξίσου αυστηροί κριτές για τον εαυτό τους όπως με τους άλλους ανθρώπους. Οι Παρθένοι έχουν απίστευτα υψηλά πρότυπα που θέτουν για τον εαυτό τους και για άλλους ανθρώπους. Φαίνεται να μην συνειδητοποιούν ότι αυτό που κάνουν πραγματικά είναι να αποτύχουν.

Κανείς δεν είναι τέλειος, και ακόμη και με όλη την έρευνα, την προσπάθεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια που δείχνουν οι Παρθένοι σε ό, τι κάνουν, δεν είναι τέλειοι. Οι Παρθένοι μπορεί να έχουν μια σαφή εικόνα στο μυαλό τους για το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν ποτέ να φτάσουν αυτά τα πρότυπα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί λατρεύουν να μιλούν για ανθρώπους – πίσω από την πλάτη τους ή μπροστά τους. Οι Ζυγοί τείνουν να κρίνουν ως οθόνη καπνού, πιστεύοντας ότι εστιάζοντας στις αποτυχίες άλλων ανθρώπων, θα αποτρέψουν την εμφάνιση των δικών τους ελαττωμάτων και αποτυχιών. Οι Ζυγοί μπορεί να μην συνειδητοποιούν ότι ενώ το κουτσομπολιό μπορεί να φαίνεται αβλαβές, είναι τελικά άσχημο και σκληρό.

Αιγόκερως

Μερικοί Αιγόκεροι είναι κρίσιμοι επειδή έχουν αρνητική προοπτική για τη ζωή ή τις συμπεριφορές άλλων. Η απαισιοδοξία τους τροφοδοτεί την κριτική τους φύση και το αντίστροφο.

Ο Αιγόκερως μερικές φορές θέλει να είναι ψυχρός και αδιάφορος. Δεν τους αρέσει να κρίνονται οι ίδιοι και να προσπαθούν να το αποτρέψουν με οποιονδήποτε τρόπο, συνήθως δουλεύοντας περισσότερες ώρες από οποιονδήποτε άλλο, κάνοντας ό, τι άλλο επιπλέον πίστωση και προσπαθώντας να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, ώστε να μπορούν να αποφύγουν αρνητικά κριτική.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι λατρεύουν να είναι κοινωνικοί , οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τείνουν να κρίνουν τους ανθρώπους που κάνουν παρέα.

Υπάρχει μια παλιά έκφραση ότι ένας άνθρωπος είναι γνωστός από την εταιρεία που διατηρεί και αυτό ισχύει για τους Δίδυμους. Δεν είστε υπεύθυνοι για αυτό που κάνει ή λέει ο φίλος σας, αλλά οι Δίδυμοι πιστεύουν ότι ο χαρακτήρας του φίλου σας αντανακλά πίσω σας.

Κριός

Ο Κριός μπορεί να μην το λέει δυνατά, αλλά τείνουν να πιστεύουν ότι όποιος έχει διαφορετική άποψη από ό, τι κάνει είναι ανόητος. Ο Κριός μπορεί να είναι κάπως πεισματάρης και πιστεύει ότι είναι σχεδόν πάντα σωστοί. Αν κάποιος διαφωνεί μαζί του, είναι προφανές στον Κριό ότι κάνουν λάθος.

Ο Κριός δεν έχει χρόνο να σκεφτεί γιατί κάποιος θα είχε διαφορετική άποψη και τι οδήγησε στη σκέψη του. Μερικοί θα αποφασίσουν γρήγορα για κάποιον και παρορμητικά.

Καρκίνος

Οι καρκίνοι είναι πιο ευαίσθητοι από ό, τι αφήνουν , και η κριτική τους στάση χρησιμοποιείται για να τους προστατεύσει από την προδοσία και τον τραυματισμό, αν και δεν συμβαίνει συνήθως, και οι Καρκίνοι εξακολουθούν να τελειώνουν. Οι καρκίνοι μπορεί να είναι υπερβολικά συναισθηματικοί και ως τρόπος να αισθανθείτε καλύτερα, μπορούν να κρίνουν πλήρως κάποιον.

Οι καρκίνοι δεν θέλουν να είναι κακοί, αλλά αν είναι υπερβολικά επικριτικοί για κάποιον που τους βλάπτει ή για μια αποτυχημένη σχέση θα βοηθήσει, τότε θα το κάνουν για να αισθάνονται καλύτερα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μισεί τους ψεύτες και τείνει να υποθέτει ότι οι άνθρωποι ψεύδονται, ακόμα και όταν λένε την αλήθεια. Είναι κρίσιμο και κυνικό να πηγαίνεις πάντα στο μέρος όπου πιστεύεις ότι όλοι γύρω σου είναι ψέματα και ότι είσαι ο μόνος αληθινός.

Ο Σκορπιός τείνει να κάνει τους ανθρώπους να αποτύχουν , αποδεικνύοντας έτσι τον εαυτό τους σωστό. Μπορεί να είναι δύσκολο να κερδίσεις όταν ένας Σκορπιός είναι αποφασισμένος να δει τα χειρότερα μέσα σου. Μπορεί να πιστεύουν ότι η κρίση τους κάνει να φαίνονται ισχυροί και να έχουν τον έλεγχο, αλλά στην πραγματικότητα δείχνει πόσο πραγματικά ευάλωτοι και ευαίσθητοι είναι.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official