Connect with us

Ζώδια

7 ζώδια τα οποία πιστεύουν όλα γυρίζουν γύρω από τον εαυτό τους

Published

on

Μπορούν να μιλήσουν για τον εαυτό τους για ώρες ατελείωτες και ποτέ να μην βαρεθούν.

Δεν είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν ενδιαφέρονται για άλλους ανθρώπους, αλλά το νούμερο ένα ενδιαφέρον τους είναι οι ίδιοι . Αφού αναλύσουν όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους, μπορεί να έχουν κάποια λεπτά για να αφιερώσουν σε κάποιον άλλο. Διαπιστώνουν ότι μπορούν να περάσουν ώρες συγκεντρωμένοι μόνοι τους στη ζωή τους.

Τώρα, παρόλο που μπορεί να αυτοαπορροφηθούν, μπορεί να μην ασκούν πάντα αυτο-φροντίδα, παρόλο που το ωροσκόπιο τους τους λέει συχνά. Τείνουν να αγνοούν τα προειδοποιητικά σημάδια – μπορεί να οφείλονται στο ότι πιστεύουν ότι αν κάτι ήταν πραγματικά λάθος, θα το ήξεραν, ή θα καταναλώνονταν πάρα πολύ με κάτι άλλο για να το παρατηρήσουν. Το σημαντικότερο κίνητρο για τους  ανθρώπους είναι πώς θα τους κάνει να φαίνονται. Τους αρέσει να είναι χρήσιμοι ή ευγενικοί επειδή δίνει την εντύπωση ότι είναι καλοί άνθρωποι. Νοιάζονται, αλλά αν δεν υπάρχει τουλάχιστον κάτι για αυτούς, δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των προτεραιοτήτων τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι υπέροχοι και έχουν μια βαθιά περιέργεια για τον κόσμο, ειδικά για αυτόν που περιστρέφεται γύρω τους. Δεν είναι ότι είναι κακοί αλλά μπορούν να τυλιχτούν τόσο σε αυτό που συμβαίνει στη ζωή τους, δεν έχουν εύρος ζώνης για να βοηθήσουν ή να ακούσουν τα ζητήματα κάποιου άλλου. Όταν βρίσκονται σε αυταπάρχηση της αυτοεμπλοκής, τείνουν να είναι απρόσεκτοι και ασυνεπείς. Θέλουν να είναι ένας καλός σύντροφος, φίλος και σύντροφος, αλλά πρέπει να φροντίσουν πρώτα τα δικά τους πράγματα και μερικές φορές δεν υπάρχει αρκετός χρόνος στη μέρα για να επικεντρωθούν σε κάποιον άλλο από τον εαυτό τους. Αλλά αν μπορείτε να αντιμετωπίσετε την αυτοαπορρόφηση του Τοξότη, δημιουργούν καταπληκτικούς ταξιδιωτικούς συνεργάτες.

Ιχθείς

Μπορεί να φαίνεται λάθος που κάποιος τόσο ανιδιοτελής θα μπορούσε να είναι τόσο εγωκεντρικός, αλλά έτσι είναι οι Ιχθείς . Είναι υπερβολικά ευαίσθητοι, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι παίρνουν τα πάντα προσωπικά.

Οι δημιουργικές τους παρορμήσεις πηγάζουν από την αυτο-απορρόφηση. Αγαπούν να εξερευνούν και να ανακαλύπτουν νέα πράγματα για τον εαυτό τους και να τα εκφράζουν με δημιουργικό τρόπο. Οι Ιχθείς είναι ιδιαίτερα αυτοαπορροφητικοί όταν αισθάνονται κάτω, κάτι που μπορεί να συμβεί αρκετά συχνά.

Μπορούν να είναι τεμπέληδες όταν πρόκειται για πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν, οπότε όλα διοχετεύονται μέσα από την άποψη του πώς επηρεάζει τη ζωή τους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός ξέρει ότι είναι καταπληκτικοί , αλλά έχουν αρκετή θαμμένη ανασφάλεια για να τους κάνουν να ανησυχούν για το πώς παρουσιάζονται σε άλλους ανθρώπους. Όταν κάποιος χωρίζει μαζί του ή δεν τον προσλαμβάνει, ο Σκορπιός το παίρνει πολύ προσωπικά. Μπορούν να εξοργιστούν αν δεν πάρουν τα πράγματα (όπως δουλειές ή συνεργάτες) που θέλουν και θα βάλουν τις ενέργειές τους σε αποπληρωμή.

Πραγματικά κάνουν τα πάντα για αυτά και δεν υπάρχει κανένας τόσο σημαντικός για αυτούς όσο και για τον εαυτό τους. Δεν καταλαβαίνουν γιατί ο καθένας δεν επικεντρώνεται στον εαυτό του όπως είναι ο Σκορπιός. Δεν έχει νόημα για αυτούς.

Παρθένος

Η αυτοαπορρόφηση της Παρθένου έρχεται με τη μορφή πάντα να πιστεύουμε ότι έχουν δίκιο και ότι έχουν την απάντηση. Είναι δύσκολο για αυτούς να αποδεχτούν ότι κάποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος ή πιο πεπειραμένος από ότι είναι.

Δεδομένου ότι είναι πολύ επικριτικοί και προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια, τείνουν να βλέπουν τη ζωή και τη συμπεριφορά τους σαν να βρίσκονται κάτω από μικροσκόπιο. Οι Παρθένοι χάνονται στις λεπτομέρειες της δικής τους ζωής, και οι προσπάθειές τους να είναι τέλειοι βάζουν τον εαυτό τους στην κορυφή της λίστας των ανησυχιών τους. Θα ένιωθαν καλύτερα αν μπορούσαν να δώσουν λιγότερη προσοχή στα ελαττώματα τους και περισσότερη προσοχή στη βοήθεια άλλων (το άλλο μεγάλο ταλέντο τους).

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι αυτοαπορροφητικός επειδή εστιάζει τόσο πολύ στο τι συμβαίνει μέσα τους – πώς αισθάνονται ή αισθάνονται όταν συνέβη κάτι. Τείνουν να προφυλάσσονται από πιθανές βλάβες και να σταθεροποιούνται σε προηγούμενες.

Πιστεύουν ότι απλώς προσέχουν ποιους αφήνουν στη ζωή τους, αλλά περισσότερο για τον εγωκεντρικό τους εαυτό. Ο Ταύρος μπορεί να είναι αγενής και να περιφρονεί τα συναισθήματα των άλλων. Κάνουν όλους τους κανόνες στη ζωή τους, και αν μπορείτε να τους ακολουθήσετε, υπέροχα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι χρειάζονται τα πράγματα να πάνε στο δρόμο τους και αν δεν είναι, θα ξοδέψουν πολύ ενέργεια και χρόνο ανησυχώντας για το γιατί δεν το έκαναν. Θα διορθώσουν, θα επικεντρωθούν και θα διαλέξουν τις δικές τους ενέργειες και θα προσπαθήσουν να καταλάβουν τι έκαναν λάθος ή πώς θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι διαφορετικό.

Οι Αιγόκεροι δεν θέλουν να θεωρούν τον εαυτό τους εγωκεντρικό, αλλά ότι έχουν πολύ υψηλά πρότυπα. Μπορεί να είναι εγωιστικά, λίγο μάταια και γεμάτα από τον εαυτό τους. Ωστόσο, θα βγουν από την αυτοαπορρόφηση εάν χρειαστεί, αλλά όταν πρόκειται για αυτοσυντήρηση, θα βάλουν τον εαυτό τους πρώτο.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν να είναι καλύτεροι και αυτό χρειάζεται πολλή εστίαση στον εαυτό τους. Προσπαθούν συνεχώς να βελτιωθούν και είναι περισσότερο από πρόθυμοι να το πουν σε όλους.

Οι Ζυγοί είναι συναρπαστικοί και γοητευτικοί, οπότε αν αφιερώσουν λίγο πολύ χρόνο για να μιλήσουν για τον εαυτό τους και τα θέματα τους, δεν είναι πολύ ενοχλητικό. Αυτο-υποτιμώνται αρκετά ώστε ο εγωκεντρικός χαρακτήρας τους έρχεται ως διασκεδαστικός. Μπορούν να σας πείσουν ότι δεν είναι εντελώς αυτοαπορροφητικοί, απλώς ανακαλύπτονται και θέλουν να μοιραστούν το ταξίδι τους μαζί σας.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official