Connect with us

Ζώδια

Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να γίνουν φίλοι με τον οποιονδήποτε

Published

on

Αυτά τα σημάδια ξέρουν πώς να δουλεύουν σε ένα δωμάτιο!

Όλοι έχουμε αυτούς τους πολύ ωραίους, σίγουρους και εξερχόμενους φίλους που ξέρουν πώς να βγάζουν κέφι σε μια παρέα. Και ειλικρινά είμαστε όλοι λίγο ζηλιάρηδες των κοινωνικών δεξιοτήτων τους.

Ναι, εκείνος ο φίλος του οποίου οι κοινωνικές δεξιότητες βρίσκονται σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ άλλο επίπεδο από το δικό σου.

Είναι πραγματικά ευγενικός και δεν σπάει ιδρώτα όταν συναντά νέους ανθρώπους.

Αυτό το είδος του ατόμου ΠΟΤΕ δεν αγωνίζεται με τις σωστές λέξεις για να πει. Είναι σαν ο εγκέφαλός της να διαμορφώνει συνεχώς νέους και συναρπαστικούς τρόπους να πει τα πράγματα. Θέλει να κάνει νέους φίλους και σκέφτεται αν όλοι θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο κοινωνικοί, η ζωή τους θα ήταν πιο ευτυχισμένη. Διότι ακόμα κι αν οι άνθρωποι μπορούν να μας κάνουν να τρελαίνονται, οι άνθρωποι είναι αρκετά μεγάλοι και όλοι πρέπει να έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος έχει διδακτορικό δίπλωμα ως κοινωνικό. Ποτέ δεν φεύγει πάνω από τις λέξεις και πάντα το λεξικό της είναι έτοιμο. Έτσι μια συζήτηση μαζί της δεν θα νιώθει σαν να τραβάς τα δόντια σου.

Έχει επίσης μια έμφυτη περιέργεια. Όταν συζητάτε μαζί της, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε για να μιλήσετε γιατί θέλει να μάθει όλα για εσάς. Θέλει πραγματικά να γνωρίσει όλους όσους συναντά με έναν βαθύτερο τρόπο.

Και μην ανησυχείτε να θυμάται το όνομά σας. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό!

Είναι πολύ υπερήφανη για την ικανότητά της να μαθαίνει γρήγορα. Και η ικανότητά της ακόμη και βοηθά να κάνει και να κρατήσει φίλους για χρόνια. Επειδή, οι πρώτες εντυπώσεις είναι το παν!

Λέων

Ο Λέων θα περπατήσει μέσα στο δωμάτιο και θα κάνει μια άμεση εντύπωση.

Αν και μπορεί να είναι νευρικός για να περπατήσει σε ένα δωμάτιο γεμάτο από άγνωστους (που δεν είναι ;!), αφήνει όλα να πάει και να βάζει σε ένα εμπιστευτικό μέτωπο. Και πρέπει να κάνει καλή δουλειά σε αυτό επειδή κάνει πολλούς νέους φίλους.

Οι νέοι άνθρωποι δυσκολεύονται να αντισταθούν. Χρησιμοποιεί την εμπιστοσύνη της για να φέρει νέους φίλους μέσα και κάποια εμπιστοσύνη παίρνει τρίβονται επάνω σε εκείνους που δεν την έχουν. Και οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά ευγνώμονες!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μόνο COOL. Και όλοι θέλουν να την γνωρίσουν. Είναι ήρεμος και διασκεδαστικός και προσιτός και έτσι κάνει καινούριους φίλους. Αλλά όχι μόνο οι φίλοι που έρχονται και πηγαίνουν. Θέλει φίλους που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Είναι ένα από τα καλύτερα είδη εξερχόμενων σημάτων. Σας κάνει να νιώσετε σαν να βρήκατε ένα φίλο σε μια φίλη γιατί αυτό είναι αυτό που ψάχνει.

Μετά από όλα, δεν είναι αυτό που όλοι ψάχνουμε ;!

Επομένως, μην περιμένετε να καθίσει και να συζητάει για τις τάσεις της Instagram, αν και πιθανόν να ξεκινήσει με αυτό. Θέλει να ξέρει όλα για σένα και να κάνει μια βαθιά σύνδεση πριν φτάσει η Uber της.

Πρόκειται για το να βιώνεις και να εκφράζεις συναισθήματα, οπότε αν ξεκινήσεις να κλαίεις πάνω από τη ζωή, είναι φυσιολογικό. Ο Σκορπιός έχει αυτό το αποτέλεσμα στους ανθρώπους.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι τόσο φιλικοί, είναι δύσκολο για τους άλλους να καταλάβουν πώς το κάνει. Είναι πολύ δουλειά για να είναι τόσο φιλικά και ο Ιχθύς κάνει μια φανταστική δουλειά.

Είναι επίσης ανιδιοτελής και θα κάνει οτιδήποτε για να βοηθήσει τους άλλους με κάθε τρόπο που μπορεί. Με όλες αυτές τις εκπληκτικές ιδιότητες δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει φίλους.

Και δεν είναι μέτριοι φίλοι. Είναι φίλοι που θα κάνουν τα ίδια εκπληκτικά πράγματα που κάνει γι ‘αυτά!

Δεν μπορεί παρά να είναι σίγουρος για τη δυνατότητα δημιουργίας φίλων επειδή έχει δουλέψει τόσο καλά στο παρελθόν. Λέει ότι δεν είναι κάποιο μυστήριο ή μαγικό τέχνασμα. Είναι ωραία για τους ανθρώπους.

Και επιθυμεί άλλοι άνθρωποι να προσπαθήσουν να είναι ωραίοι και στους ανθρώπους. Σίγουρα θα έκανε τον κόσμο μια καλύτερη θέση.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official