Connect with us

Ζώδια

Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα μπορούσαν ποτέ μα ποτέ να σας απατήσουν

Published

on

Η πίστη σε όλα.

Εάν ποτέ έχετε εξαπατηθεί , ξέρετε ότι είναι ένα από τα χειρότερα συναισθήματα στον κόσμο. Ήμουν εκεί πριν, και παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν έκπληκτος, ήταν το πιο κακό  συναίσθημα για πάντα. Είναι ένας τύπος προδοσίας που σπάει την καρδιά σας σε δύο.

Η εξαπάτηση δεν είναι ΠΟΤΕ εντάξει, αλλά φαίνεται να συμβαίνει πάντα στον καλύτερο από εμάς .

Ταύρος

Δεν υπάρχει πιθανώς ένα Ζωδιακό σημάδι σχεδόν τόσο πιστό όσο ο Ταύρος. Όταν ο Ταύρος εγκαθίσταται με κάποιον, δεν υπάρχει ούτε μια ουγκιά απιστίας. Δεν είναι απλώς στη φύση του.

Είναι πολύ πρακτικό, οπότε η ιδέα της εξαπάτησης δεν έχει καν νόημα σε αυτόν, γιατί δεν θα μπορούσε ποτέ να τελειώσει σε τίποτα καλό!

Ταύρος είναι το πιο αξιόπιστο ζώδιο και μπορείτε πάντα να υπολογίζετε σε αυτόν για να μείνει.

Πάνω από αυτό, είναι ίσως ο χειρότερος ψεύτης στο πλανήτη, οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξεκινήσει με εξαπάτηση.

Παρθένος

Η Παρθένος έχει την ΜΕΓΑΛΗ καρδιά, και η εξαπάτηση πηγαίνει τελείως ενάντια στη φύση του. Είναι τόσο ευγενικό όσο έρχονται και είναι επίσης απίστευτα πρακτικό.

Η εξαπάτηση είναι πολύ μεγάλη προσπάθεια, οπότε γιατί θα σπαταλάει όλη την ώρα με κάποιον άλλο στο πλάι; Αν έχει κάνει με τη σχέση, έχει κάνει με αυτό μέσα από και μέσα. Δεν υπάρχει ανάγκη για μυστικά.

Η ντροπαλός πλευρά της Παρθένος δεν θα καταλάβαινε ποτέ ούτε την ιδέα της εξαπάτησης, ειδικά επειδή είναι ο τύπος του ατόμου που πιθανώς έχει εξαπατηθεί πολλές φορές. (ΩΧ). Ποτέ δεν θα ονειρευόταν να βάλει τον ίδιο τραυματισμό σε κάποιον άλλο.

Επειδή η Παρθένος είναι τόσο αναλυτική, θα σας μιλήσει πάντοτε για αυτό που αισθάνεται και περνάει, γιατί πιθανότατα είναι υπερβολικά επικριτικός για τον εαυτό του.

Η εξαπάτηση δεν είναι εντάξει στο βιβλίο του.

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά να διατηρήσει την ειρήνη και την ΚΑΦΕΣ αδικία προς τους άλλους, έτσι η εξαπάτηση στρέφεται εναντίον ΟΠΟΙΩΝ πιστεύει μέσα. Είναι ευγενής και ευγενής και αγαπά να θέσει όλους τους πρώτους, γιατί γιατί θα προσπαθούσε να βλάψει κάποιον με τον οποίο έχει σχέση;

Η εξαπάτηση είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του Ζυγού, γιατί θέλει μόνο τι είναι δίκαιο και δίκαιο για όλους.

Είναι διπλωματικός με την έννοια ότι θέλει δικαιοσύνη με κάθε τρόπο και δεν υπάρχει τίποτα δίκαιο να εξαπατήσετε κάποιον!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένας απελπισμένος ρομαντικός. ΜΟΝΟ έχει τα μάτια για ένα άτομο. Είναι ειλικρινά ανιδιοτελής και θα κάνει τίποτα για να κάνει τον σύντροφό του ευτυχισμένο.

Η εξαπάτηση είναι τόσο εναντίον του ποιος είναι, ειδικά επειδή είναι τόσο εξειδικευμένος στη διατήρηση συναισθηματικά σταθερών σχέσεων (ενώ οι απατεώνες πιθανότατα ΜΗΝ). Γιατί θα κινδύνευε τη σχέση του ότι εργάστηκε τόσο σκληρά για μια νύχτα ημι-διασκέδασης με έναν ξένο; Οχι ευχαριστώ.

Ξέρει ότι ΔΕΝ αξίζει τον πόνο και τη θλίψη.

Η συμπόνια είναι μια τεράστια αξία για τους Ιχθείς και συνεχώς σκέφτεται πώς οι πράξεις του θα κάνουν τους άλλους να νιώθουν. Προφανώς, η εξαπάτηση δεν ταιριάζει σε αυτό το σενάριο.

Ναι, η εξαπάτηση δεν είναι γι ‘αυτόν.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 ημέρες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια2 ημέρες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια2 ημέρες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια2 ημέρες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια2 ημέρες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια2 ημέρες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια2 ημέρες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια2 ημέρες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια4 ημέρες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια4 ημέρες ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Trending

Copyright © 2019 | Official