Connect with us

Ζώδια

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Published

on

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας …

Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό σας σε κάποιον άλλο; Ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν φαίνεται να κρατάτε ένα μυστικό ή γιατί πρέπει να το κάνετε. Ίσως κοιτώντας το ζώδιο σας μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πήγε στραβά.

Πρέπει να προσέχετε με ποιον μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία – ειδικά όταν είναι κάποιος που δεν γνωρίζετε καλά. Όταν αρχίζετε να γνωριμείτε με κάποιον, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ανοίξετε την ψυχή σας. Ή όταν κάνετε για πρώτη φορά μια γυναίκα φίλη στην εκκλησία ή σε άλλη κοινωνική κατάσταση, είναι εύκολο να σκεφτείτε ότι αυτό το άτομο είναι κάποιος που είναι αξιόπιστος. Θα μπορούσατε να μοιραστείτε ένα αστείο μυστικό για το πώς ο σύζυγός σας αρέσει να χορεύει γύρω από το σπίτι ακούγοντας τον Beyoncé. Το να είσαι τόσο διαφανής για τη ζωή σου δεν είναι καλή συνήθεια.

Ίσως θέλετε να αναφέρετε μερικά βασικά συστατικά στις οικογένειές σας μυστική συνταγή στον φίλο που πάντα καίει τα πάντα.

Εάν η λέξη φτάσει σε λάθος άτομα, η επιχείρησή σας μπορεί να εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά. Το πρόβλημα με την αφήγηση μικρών λεπτομερειών είναι ότι μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων μερικών οικείων μυστικών.

Άτομα που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά δεν πρέπει να λένε μυστικά, οπότε είναι καλύτερο να μάθετε ποιος μπορείτε να εμπιστευτείτε. Μπορείτε να μάθετε λίγα για αυτό κοιτάζοντας την αστρολογία . Μερικά ζώδια έχουν αναγνώσεις ωροσκοπίου που λένε , “σήμερα κάποιος θα τους αποκαλύψει ένα μυστικό”, αλλά συνειδητοποιούν ότι υπάρχει κάποιος που αποκαλύπτει αυτό το μυστικό!

Όντας Δίδυμοι, και ένας από τους πιο διαβόητους κουτσομπολιάς σε αυτήν τη λίστα. Μπορώ να βεβαιώσω ότι αφήνω απρόσεκτα τα μυστικά άλλων.

Είναι περισσότερο από μένα να μην παρακολουθώ ποιος είπε τι, αλλά μερικές φορές όταν το κουτσομπολιό είναι αρκετά καλό, δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου!

Το μόνο πρόβλημα έρχεται εάν ένας Δίδυμος λέει κάτι σε κάποιον που θα διαδώσει τα νέα με αρνητικό τρόπο. Το να ξέρεις τι να πεις και τι να μην πεις μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο να κάνεις.

Υπάρχουν μερικά ζώδια που θα κρατήσουν το μυστικό σας κλειδωμένο.

Κριός

Το μυστικό σας που διατηρείται με έναν Κριό είναι όλα θέμα αν μπορεί να κρατήσει το ποτό της. Εάν περνάει πολύ καλά ενώ γιορτάζει, θα έχει μια τυχαία ολίσθηση της γλώσσας. Θα μπορούσε επίσης να βρίσκεται στο χρόνο διακοπής της παρέα με τους στενούς φίλους της. Να χαλαρώσετε λίγο χωρίς να σκεφτείτε ότι θα πει ακούσια όλα τα μυστικά της.

Εάν η φιλία σας είναι σταθερή, ο Κριός θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τα μυστικά σας. Θα της δώσει το καλύτερο και θα την πολεμήσει για να μιλήσει πριν σκεφτεί. Θα είναι αυτή που μετανιώνει που της είπε τα μυστικά της σε έναν άντρα που δεν θα έπρεπε ποτέ να χρονολογηθεί .

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θα πει σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε με τα αυτιά για τα μυστικά σας. Βλέπετε, ένας Δίδυμος θα καθίσει και να ακούσει όλα τα ζουμερά κουτσομπολιά σας και θα πάει κατευθείαν στο άτομο και θα του πει ακριβώς τι είπατε! Μερικές φορές είναι σκόπιμο, και άλλες φορές δεν μπορεί να κρατήσει τις πληροφορίες οργανωμένες στα διπλά μυαλά της. Ξεχνούν ποιοι δεν έπρεπε να πουν και τι έπρεπε να κάνουν σιωπηλοί.

Καρκίνος

Εάν ένας Καρκίνος κουτσομπολεύει μαζί σας, σίγουρα θα κουτσομπολεύει για εσάς. Αυτό που είναι πιο σημαντικό για τον καρκίνο είναι το σπίτι και η οικογένειά της. Εάν σας θεωρήσει μέρος της οικογένειάς της, θα είναι σε θέση να κρατήσει τα μυστικά σας χωρίς να σας ρωτήσει. Αλλά αν δεν σας έχει επισημάνει ως μέλος της οικογένειας στο μυαλό της, όλες οι πληροφορίες σας είναι έτοιμες.

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει να βρίσκεται στο πάχος οπουδήποτε και αν είναι η κοινωνική δράση. Ενώ απολαμβάνει τη σύναψη με τους ανθρώπους, θα δώσει κατά λάθος όλα τα μυστικά σας.

Τοξότης

Οι λέξεις ξεδιπλώνονται από το στόμα του Τοξότη τόσο γρήγορα που δεν θα συνειδητοποίησαν καν όταν έχουν μεταδώσει τα βρώμικα ρούχα σας! Έχει μια εξερχόμενη προσωπικότητα, ώστε να ξέρει για όλα όσα συμβαίνουν και τι κάνουν όλοι.

Η γυναίκα του Τοξότη έχει ένα δώρο γαμπρό που δεν θα σταματήσει. Θα είναι σούπερ σε αυτό που μιλά και θα ξεγελάσει ένα ή δύο μυστικά. Δεν το κάνουν όμως σκόπιμα. όταν αφήνει το μυστικό σου ότι είναι όλα δίκαιο παιχνίδι. Ειδικά αν είστε απλώς μια γνωριμία αυτής της γυναίκας.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official