Connect with us

Ζώδια

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Published

on

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας …

Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό σας σε κάποιον άλλο; Ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν φαίνεται να κρατάτε ένα μυστικό ή γιατί πρέπει να το κάνετε. Ίσως κοιτώντας το ζώδιο σας μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πήγε στραβά.

Πρέπει να προσέχετε με ποιον μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία – ειδικά όταν είναι κάποιος που δεν γνωρίζετε καλά. Όταν αρχίζετε να γνωριμείτε με κάποιον, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ανοίξετε την ψυχή σας. Ή όταν κάνετε για πρώτη φορά μια γυναίκα φίλη στην εκκλησία ή σε άλλη κοινωνική κατάσταση, είναι εύκολο να σκεφτείτε ότι αυτό το άτομο είναι κάποιος που είναι αξιόπιστος. Θα μπορούσατε να μοιραστείτε ένα αστείο μυστικό για το πώς ο σύζυγός σας αρέσει να χορεύει γύρω από το σπίτι ακούγοντας τον Beyoncé. Το να είσαι τόσο διαφανής για τη ζωή σου δεν είναι καλή συνήθεια.

Ίσως θέλετε να αναφέρετε μερικά βασικά συστατικά στις οικογένειές σας μυστική συνταγή στον φίλο που πάντα καίει τα πάντα.

Εάν η λέξη φτάσει σε λάθος άτομα, η επιχείρησή σας μπορεί να εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά. Το πρόβλημα με την αφήγηση μικρών λεπτομερειών είναι ότι μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων μερικών οικείων μυστικών.

Άτομα που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά δεν πρέπει να λένε μυστικά, οπότε είναι καλύτερο να μάθετε ποιος μπορείτε να εμπιστευτείτε. Μπορείτε να μάθετε λίγα για αυτό κοιτάζοντας την αστρολογία . Μερικά ζώδια έχουν αναγνώσεις ωροσκοπίου που λένε , “σήμερα κάποιος θα τους αποκαλύψει ένα μυστικό”, αλλά συνειδητοποιούν ότι υπάρχει κάποιος που αποκαλύπτει αυτό το μυστικό!

Όντας Δίδυμοι, και ένας από τους πιο διαβόητους κουτσομπολιάς σε αυτήν τη λίστα. Μπορώ να βεβαιώσω ότι αφήνω απρόσεκτα τα μυστικά άλλων.

Είναι περισσότερο από μένα να μην παρακολουθώ ποιος είπε τι, αλλά μερικές φορές όταν το κουτσομπολιό είναι αρκετά καλό, δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου!

Το μόνο πρόβλημα έρχεται εάν ένας Δίδυμος λέει κάτι σε κάποιον που θα διαδώσει τα νέα με αρνητικό τρόπο. Το να ξέρεις τι να πεις και τι να μην πεις μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο να κάνεις.

Υπάρχουν μερικά ζώδια που θα κρατήσουν το μυστικό σας κλειδωμένο.

Κριός

Το μυστικό σας που διατηρείται με έναν Κριό είναι όλα θέμα αν μπορεί να κρατήσει το ποτό της. Εάν περνάει πολύ καλά ενώ γιορτάζει, θα έχει μια τυχαία ολίσθηση της γλώσσας. Θα μπορούσε επίσης να βρίσκεται στο χρόνο διακοπής της παρέα με τους στενούς φίλους της. Να χαλαρώσετε λίγο χωρίς να σκεφτείτε ότι θα πει ακούσια όλα τα μυστικά της.

Εάν η φιλία σας είναι σταθερή, ο Κριός θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τα μυστικά σας. Θα της δώσει το καλύτερο και θα την πολεμήσει για να μιλήσει πριν σκεφτεί. Θα είναι αυτή που μετανιώνει που της είπε τα μυστικά της σε έναν άντρα που δεν θα έπρεπε ποτέ να χρονολογηθεί .

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θα πει σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε με τα αυτιά για τα μυστικά σας. Βλέπετε, ένας Δίδυμος θα καθίσει και να ακούσει όλα τα ζουμερά κουτσομπολιά σας και θα πάει κατευθείαν στο άτομο και θα του πει ακριβώς τι είπατε! Μερικές φορές είναι σκόπιμο, και άλλες φορές δεν μπορεί να κρατήσει τις πληροφορίες οργανωμένες στα διπλά μυαλά της. Ξεχνούν ποιοι δεν έπρεπε να πουν και τι έπρεπε να κάνουν σιωπηλοί.

Καρκίνος

Εάν ένας Καρκίνος κουτσομπολεύει μαζί σας, σίγουρα θα κουτσομπολεύει για εσάς. Αυτό που είναι πιο σημαντικό για τον καρκίνο είναι το σπίτι και η οικογένειά της. Εάν σας θεωρήσει μέρος της οικογένειάς της, θα είναι σε θέση να κρατήσει τα μυστικά σας χωρίς να σας ρωτήσει. Αλλά αν δεν σας έχει επισημάνει ως μέλος της οικογένειας στο μυαλό της, όλες οι πληροφορίες σας είναι έτοιμες.

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει να βρίσκεται στο πάχος οπουδήποτε και αν είναι η κοινωνική δράση. Ενώ απολαμβάνει τη σύναψη με τους ανθρώπους, θα δώσει κατά λάθος όλα τα μυστικά σας.

Τοξότης

Οι λέξεις ξεδιπλώνονται από το στόμα του Τοξότη τόσο γρήγορα που δεν θα συνειδητοποίησαν καν όταν έχουν μεταδώσει τα βρώμικα ρούχα σας! Έχει μια εξερχόμενη προσωπικότητα, ώστε να ξέρει για όλα όσα συμβαίνουν και τι κάνουν όλοι.

Η γυναίκα του Τοξότη έχει ένα δώρο γαμπρό που δεν θα σταματήσει. Θα είναι σούπερ σε αυτό που μιλά και θα ξεγελάσει ένα ή δύο μυστικά. Δεν το κάνουν όμως σκόπιμα. όταν αφήνει το μυστικό σου ότι είναι όλα δίκαιο παιχνίδι. Ειδικά αν είστε απλώς μια γνωριμία αυτής της γυναίκας.

Προτεινόμενα

Ζώδια6 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια2 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official