Connect with us

Ζώδια

Αυτά τα 5 ζώδια δεν θα διστάσουν να σας κόψουν από τη ζωή τους

Published

on

Δεν υπάρχει χρόνος για τοξικές φιλίες και κακά ειδύλλια.

Η αποκοπή των ανθρώπων από τη ζωή σας είναι μια δραστηριότητα που για τα παρακάτω ζώδια είναι ρουτίνα.

Το να κόβω ανθρώπους από τη ζωή μου δεν είναι κάτι που μου αρέσει απαραίτητα , αλλά ξέρω ότι υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ σημαντικό.

Ποτέ δεν περιμένετε ότι το άτομο που γνωρίζετε για χρόνια θα καταλήξει να αλλάξει σε ένα εντελώς διαφορετικό άτομο…

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποια ζώδια δεν θα διστάσουν να σας κόψουν , με βάση την αστρολογία.

Κριός

Ο Κριός δεν θέλει να σπαταλήσει κανένα χρόνο της γύρω από τον εαυτό της με ανθρώπους που δεν νοιάζονται. Θα προτιμούσε να έχει μια μικρή, στενή ομάδα φίλων στη ζωή της από μια τεράστια ομάδα φίλων, ειδικά όταν αυτοί οι «φίλοι» της δεν μπορούν να ενοχληθούν να είναι εκεί για αυτήν.

Εάν προδώσετε ποτέ έναν Κριό, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι δεν θα είστε κοντά για πολύ περισσότερο. Ένα πράγμα που κάνει τον Κριό έναν από τους τρομακτικότερους όταν κόβει τους ανθρώπους από τη ζωή της είναι ότι δεν θα το σκεφτεί ούτε καν.

Βλάψτε την μια φορά και έχετε φύγει για πάντα. Ο συλλογισμός της για αυτό είναι ότι ΔΕΝ θα πληγωθεί από εσάς ή οποιονδήποτε άλλο.

Και αν νομίζετε ότι δεν είναι σοβαρή, απλώς δείξτε της ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε και θα σας δείξει ότι είστε νεκροί σε αυτήν.

Ταύρος

Η Ταύρος δεν θα διστάσει να κόψει τους ανθρώπους από τη ζωή της, αλλά τείνει να αφιερώνει το χρόνο της. Είναι ο τύπος του ατόμου που σκέφτεται πριν ενεργήσει σε οτιδήποτε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ενεργήσει.

Όταν αποφασίζει αν κάποιος αξίζει να διατηρηθεί στη ζωή της ή όχι, της αρέσει να ζυγίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, καθώς και να προσπαθεί να σκάψει βαθιά μέσα της για να δει πώς αισθάνεται πραγματικά για το όλο θέμα.

Μπορεί να της πάρει λίγο για να περάσει στην πραγματικότητα με ολόκληρο το κομμάτι της «κοπής σας από τη ζωή της», αλλά μπορείτε να πείτε πότε βρίσκεται στη φάση της συζήτησης. Ο Ταύρος τείνει να απομακρυνθεί σωματικά και συναισθηματικά από εσάς μέχρι να αποφασίσει τι να κάνει.

Λέων

Ο Λέων έχει να κάνει με την προετοιμασία για να είναι το καλύτερο, πιο επιτυχημένο άτομο που μπορεί να είναι. Και ξέρει ότι για να γίνει αυτό, δεν έχει σημασία μόνο για το τι είναι μέσα της, αλλά και για την εταιρεία που διατηρεί.

Αυτός είναι ο λόγος που της αρέσει να διαιρεί το χρόνο της ανάμεσα σε παρέα με φίλους και να ξοδεύει χρόνο μόνο του – θέλει να γνωρίσει τον εαυτό της καθώς και να γνωρίζει τους φίλους της και το αντίστροφο.

Όταν κόβει τους ανθρώπους από τη ζωή της για πάντα, είναι επειδή προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις κακές επιρροές και τους κακούς φίλους της. Δεν υπάρχει λόγος να περιβάλει τον εαυτό της με ανθρώπους που θα την κατεβάσουν μόνο.

Προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της επιτυχίας της, θεωρεί ότι είναι πιο εύκολο να σας αποκοψεί από τη ζωή της τώρα αντί για αργότερα. Αν αυτό σημαίνει ότι έχει λιγότερα άτομα στη ζωή της, θα προτιμούσε να είναι μόνη από ό, τι με τους ανθρώπους που πιπιλίζουν.

Σκορπιός

Το να μπείτε στον εσωτερικό in του Σκορπιού είναι σαν να προσπαθείτε να μπείτε στο πιο καυτό κλαμπ της πόλης. Ίσως να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να μπουν στο δρόμο τους, αλλά στο τέλος, μόνο μερικοί επιλεγμένοι είναι αρκετά άξιοι για να γίνουν δεκτοί.

Η Σκορπιός δεν έχει τη δουλειά να παίρνει ελαφρά τον εσωτερικό κύκλο της, οπότε θα πρέπει να τιμήσετε να είστε μέρος του πλήθους της. Τούτου λεχθέντος, απλώς και μόνο επειδή είστε μέσα δεν σημαίνει ότι μπορείτε να μείνετε για πάντα.

Η Σκορπιός αρέσει να διατηρεί την ομάδα φίλων της μικρή, γιατί αισθάνεται ότι την κάνει να νιώθει πιο άνετα να ανοίγει για τον εαυτό της και να μοιράζεται τα μυστικά της. Όταν ανακαλύψει ότι εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος δεν είστε αξιόπιστος ή το έχετε κάνει λάθος, θα σας κόψει τη ζωή της και γρήγορα.

Ο Σκορπιός παίρνει την εμπιστοσύνη και τη φιλία πολύ σοβαρά, και αν δεν το κάνετε, τότε δεν ανήκετε στη ζωή της.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ψάχνει πάντα το άτομο που θα ψάχνει πάντα για περιπέτεια μαζί της και θα κατανοεί πάντα το άτομο που είναι. Έτσι, όταν γυρίζει και σας κόβει για πάντα, της αρέσει να πιστεύει ότι είναι για καλό λόγο.

Όποιος δεν έχει βαθιά κατανόηση για το πώς λειτουργεί το μυαλό του Υδροχόου μπορεί να αισθάνεται σαν να κόβει τους ανθρώπους από τη ζωή της για τη διασκέδαση του, αλλά υπάρχει μια μέθοδος για αυτό.

Οι δύο τύποι ανθρώπων που ο Υδροχόος δεν αντέχει στη ζωή είναι αγενείς και βαρετοί. Έτσι, με αυτή τη λογική, αν προτιμάτε να καθίσετε στο σπίτι και να μην κάνετε τίποτα ή να κουτσομπολεψετε για τους ανθρώπους για το καλό, οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές που ο Υδροχόος δεν σας θέλει.

Ενώ σας κόβει από τη ζωή της, σας ενημερώνει επίσης ακριβώς γιατί το κάνει έτσι ώστε να μην υπάρχει σύγχυση αργότερα.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official