Connect with us

Ζώδια

Αυτά τα ζώδια αγαπάνε πολύ δυνατά και πολύ γρήγορα γι’ αυτό και χωρίζουν εύκολα

Published

on

Η αγάπη είναι τόσα πολλά πράγματα.

Μπορεί να είναι καινούργιο και συναρπαστικό, ή μπορεί να είναι απολύτως τρομακτικό. Και όταν έρχεται σε αυτό, όλοι προσεγγίζουν την αγάπη με διαφορετικό τρόπο. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα είστε επιτυχείς στην αγάπη μόνο αν τους τα δώσετε όλα.

Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτοί οι άνθρωποι είναι ατρόμητοι και ίσως λίγο τρελοί. Μερικές φορές δουλεύει γι ‘αυτούς, και μερικές φορές καταλήγουν σε στεναχώρια.

Αλλά ακόμη και οι άνθρωποι που εισέρχονται σε σχέσεις με την φρουρά τους, μπορούν να καταστραφούν. Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης μιας σχέσης ;

Δίδυμοι

Είστε πάντα έτοιμοι για διασκέδαση, και κατά τη γνώμη σας, αυτό είναι οι νέες σχέσεις! Εάν όλα είναι δουλειά και κανένα παιχνίδι από την αρχή, απλά ξέρετε ότι δεν θα λειτουργήσει έξω και δεν σπαταλάτε το χρόνο σας.

Όταν γνωρίζετε ένα καινούριο σύντροφο και περνάτε όμορφα μαζί του

Σκέφτεστε το υπόλοιπο της ζωής σας πριν μάθετε ακόμα και τις βασικές λεπτομέρειες γι ‘αυτούς.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε μια νέα σχέση, σίγουρα θα βοηθήσει να θυμηθείτε ότι να αργήσετε και να γνωρίσετε το άτομο πολύ πριν δηλώσετε την αγάπη σας για αυτούς.

Καρκίνος

Δημιουργείτε ισχυρά συνημμένα στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν πολύ γρήγορα, και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πιθανά νέα ρομαντικά ενδιαφέροντα. Αυτά τα συνημμένα μπορεί ακόμη και να σχηματιστούν πριν οι δύο σας ξεκινήσουν την πρώτη επίσημη ημερομηνία.

Όλο τον καιρό που έχετε ξοδέψει τον έλεγχο των πλατφορμών των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και μιλώντας στους φίλους σας για αυτούς, σας έδωσε την ψευδή αίσθηση ότι τα γνωρίζετε ήδη.

Αυτό σίγουρα μπορεί να σας πληγώσει όταν ανακαλύψετε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η Αγάπη καμιά φορά μπορεί να είναι απογοητευτική.

Τοξότης

Όχι μόνο πιστεύετε στην αγάπη με την πρώτη ματιά, το έχετε βιώσει. Πιθανώς πολλές φορές. Μερικές φορές είναι μια καθυστερημένη αντίδραση και δεν συνειδητοποιείτε τα ενδιαφέροντά σας μαζί τους. Άλλες φορές, συμβαίνει τη στιγμή που τα βλέπετε από το μπαρ σε μια γεμάτη νύχτα έξω. Πολλές φορές η καλή εμφάνισή τους δεν ακολουθείται από μια εκπληκτική προσωπικότητα, ή η πρώτη ημερομηνία ήταν καλύτερη από την επόμενη.

Αιγόκερως

Είστε ο κύριος του αυτοέλεγχου σε όλα σχεδόν τα πράγματα, αλλά σίγουρα όχι στον έρωτα. Όπως λένε, η καρδιά θέλει αυτό που θέλει και δεν μπορείτε να το δείτε για να το πείσετε διαφορετικά.

Το χειρότερο είναι ότι μπορείτε να δείτε πότε τα πράγματα θα τελειώσουν άσχημα πριν ξεκινήσουν. Ξέρεις ότι θα είσαι αυτός που καταλήγει σε πληγωμένη καρδιά αλλά δεν μπορείς να κάνεις πίσω, κάποια μέρα θα το πληρώσουν όλοι αυτοί που σε πλήγωσαν.

Ιχθύς

Ενώ έχει ήδη σχεδιάσει τον λεπτομερή γάμο τους και ξεκινώντας μια οικογένεια, ο σύντροφός της είναι ακόμα στη φάση διασκέδασης της σχέσης.

Και αυτό το ατύχημα της επικοινωνίας, ή απλά η έλλειψη επικοινωνίας, είναι όπου ο Ιχθύς δυστυχώς καταλήγει να πληγωθεί.

Δεν έχει νόημα να πηδάει στην αγάπη και πολλές φορές δεν το κάνει. Αλλά, οι σχέσεις είναι πάρα πολύ καλές για να είναι αληθινές και δεν μπορεί να φανταστεί το άτομο που δεν αισθάνεται τον ίδιο τρόπο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια11 ώρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official