Connect with us

Ζώδια

Αυτές τις λέξεις δεν πρέπει να της αναφέρεις ποτέ σε γυναίκα ανάλογα με το ζώδιο της

Published

on

Κάποια πράγματα παραμένουν άγνωστα.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν είναι εντάξει για να πείτε σε κάποιον άλλο και υπάρχουν μερικά πολύ συγκεκριμένα πράγματα που δεν λέτε σε μια γυναίκα. Είμαστε πιο ευαίσθητοι ; Νομίζω ότι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αντίδρασή μας δεν είναι κατάλληλη ή δικαιολογημένη.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που οι άνθρωποι λένε ότι απλά δεν πρέπει, και φαίνεται προφανές στους άλλους να μην εκφωνήσουν αυτές τις λέξεις.

Ωστόσο, όλες αυτές οι φράσεις πιθανώς δεν πρέπει να ειπωθούν σε κανέναν, ιδιαίτερα στις γυναίκες.

Κριός

Ποτέ μην πείτε σε μια γυναίκα του Κριού “όχι”, ειδικά αν ανταποκρίνεται σε οτιδήποτε σας ζητά να κάνετε ή σε κάποια πρόσκληση. Επιθυμούν να είναι δραστήριοι , να ανταγωνίζονται και να προχωρούν σε περιπέτειες. Εάν αρνηθείτε, θα σκέφτεται ότι είστε πολύ χαμηλή ενέργεια γι ‘αυτήν και εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αρχίσει να ξανασκεφτεί εάν είστε το σωστό πρόσωπο γι’ αυτήν.

Ταύρος

Μην αμφισβητείτε την όρεξη μιας γυναίκας, ακόμα κι αν είναι £ 100. Δεν είναι δουλειά κανενός τι και πώς τρώει και σίγουρα δεν χρειάζεται να το σχολιάσεις. Επιπλέον, ο Ταύρος απολαμβάνει πραγματικά το φαγητό τους και θα μπορούσατε να πάρετε κάποια από αυτή τη χαρά μακριά με τέτοια αμβλεία ερωτήματα. Μην της πείτε ποτέ: “Πεινάτε ακόμα;”

Δίδυμος

Όταν ασχολείσαι με έναν Δίδυμο, πρέπει ήδη να είσαι προσεκτικός με τα λόγια σου. αυτό το σημάδι αφορά την επικοινωνία και ενδιαφέρονται βαθιά για τη χρήση της σωστής λέξης την κατάλληλη στιγμή .

Καρκίνος

Οι καρκίνοι είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και αυτό είναι συχνά ένα πολύ καλό πράγμα καθώς είναι συμπονετικοί και ευαίσθητοι σε άλλους. Αλλά αυτή η ευαισθησία είναι διπλής όψης και μπορούν να αντιδράσουν έντονα ακόμα και σε κάτι που θεωρήσατε ότι ήταν εντελώς αβλαβές.

Λέων

Οι γυναίκες  είναι εκθαμβωτικές και θεαματικές και υπερηφανεύονται για την εμφάνισή τους. Κάθε φορά που μπαίνουν σε ένα δωμάτιο, όλα τα μάτια είναι πάνω τους. Αλλά δεν είναι μόνο ο τρόπος που φαίνονται που είναι μαγευτικός, είναι η νοημοσύνη τους, το χιούμορ και η φωτιά. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι το κέντρο της προσοχής, οπότε είναι προς το συμφέρον σας να μην πείτε: “Τι Είναι αυτό που φοράτε;” Όχι μόνο προσβάλλετε τη γεύση και την κρίση της κας Λέων, αλλά ελέγχετε ότι η χρήση της αντίστροφης ψυχολογίας θα την οδηγήσει να αλλάξει με κάποιο τρόπο.

Παρθένος

Είναι πνευματικός, επιμελής και ευφυής. Αγαπούν την έρευνα και την επιδιόρθωση των πραγμάτων και την επίλυση προβλημάτων, ιδιαίτερα των προβλημάτων του πνευματικού είδους.

Ζυγός

Θέλουν να αποφύγουν να αναστατωθούν αν μπορούν και να αγωνιστούν για αρμονία και ειρήνη. Επομένως δεν θέλετε να τους πείτε να “Χαλαρώστε”. Όταν κάποιος σας λέει να ηρεμήσετε, η συνήθης απάντηση είναι να τους χτυπήσετε στο λαιμό. Είναι μια φράση που εγγυάται σχεδόν την αντίθετη απόκριση από αυτή που ψάχνετε.

Σκορπιός

Είναι ερωτικές, παθιασμένοι και ισχυροί και ξέρουν πόσο καuτές είναι. Ωστόσο είναι αρκετά ζηλιάρες όταν προκληθούν. Μην τολμήσετε ποτέ να τους πείτε κάτι που είναι ψέμματα ακόμα και μικρό θα τους χάσετε κατευθείαν από τη ζωή σας.

Τοξότης

Οι Τοξότες αγαπούν την ελευθερία τους και έχουν έναν θαυμάσια αισιόδοξο και ευτυχισμένο τρόπο γι ‘αυτούς, αλλά μπορούν να σβήνουν όταν λέτε κάτι σαν:  “Ακούγεσαι σαν την μητέρα σου”.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι εργάζονται σκληρά και τείνουν να επικεντρώνονται στη δημιουργία μιας ισχυρής βάσης για το μέλλον τους και το μέλλον της οικογένειάς τους. Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και συχνά ξεχνούν να κάνουν διακοπές, αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν να είναι αξιόπιστοι, αξιόπιστοι και φιλόδοξοι. Δεν θα ήταν καλή ιδέα να πείτε σε έναν ότι “φαίνονται πραγματικά κουρασμένοι” καθώς δεν χρειάζεται να τους θυμίζουν αυτό και μάλλον θα τους ενοχλήσουν.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι συμπονετικοί, ευγενικοί και δημιουργικοί. Δεν μπορούν να σταθούν να βλέπουν πόνο σε άλλους και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να μην προκαλέσουν πόνο. Θα σας δώσουν το πλεονέκτημα της αμφιβολίας ακόμα και όταν δεν το αξίζετε. Μην τους πείτε ποτέ την φράση: “Είστε τρελοί;”

Δεν πρέπει να το πείτε σε κανέναν, καθώς προσβάλλει τους ανθρώπους, ειδικά εκείνους που αγωνίζονται με ψυχικές ασθένειες. Όταν το λέτε αυτό, είναι μια άμεση διακοπή της συνομιλίας και αμέσως την κάνει να αισθάνεται σαν να είναι άσκοπο να συνεχίσει να μιλά.

Προτεινόμενα

Ζώδια1 μήνα ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια3 μήνες ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια3 μήνες ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια3 μήνες ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια3 μήνες ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια3 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official