Connect with us

Ζώδια

Αυτές τις λέξεις δεν πρέπει να της αναφέρεις ποτέ σε γυναίκα ανάλογα με το ζώδιο της

Published

on

Κάποια πράγματα παραμένουν άγνωστα.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν είναι εντάξει για να πείτε σε κάποιον άλλο και υπάρχουν μερικά πολύ συγκεκριμένα πράγματα που δεν λέτε σε μια γυναίκα. Είμαστε πιο ευαίσθητοι ; Νομίζω ότι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αντίδρασή μας δεν είναι κατάλληλη ή δικαιολογημένη.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που οι άνθρωποι λένε ότι απλά δεν πρέπει, και φαίνεται προφανές στους άλλους να μην εκφωνήσουν αυτές τις λέξεις.

Ωστόσο, όλες αυτές οι φράσεις πιθανώς δεν πρέπει να ειπωθούν σε κανέναν, ιδιαίτερα στις γυναίκες.

Κριός

Ποτέ μην πείτε σε μια γυναίκα του Κριού “όχι”, ειδικά αν ανταποκρίνεται σε οτιδήποτε σας ζητά να κάνετε ή σε κάποια πρόσκληση. Επιθυμούν να είναι δραστήριοι , να ανταγωνίζονται και να προχωρούν σε περιπέτειες. Εάν αρνηθείτε, θα σκέφτεται ότι είστε πολύ χαμηλή ενέργεια γι ‘αυτήν και εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αρχίσει να ξανασκεφτεί εάν είστε το σωστό πρόσωπο γι’ αυτήν.

Ταύρος

Μην αμφισβητείτε την όρεξη μιας γυναίκας, ακόμα κι αν είναι £ 100. Δεν είναι δουλειά κανενός τι και πώς τρώει και σίγουρα δεν χρειάζεται να το σχολιάσεις. Επιπλέον, ο Ταύρος απολαμβάνει πραγματικά το φαγητό τους και θα μπορούσατε να πάρετε κάποια από αυτή τη χαρά μακριά με τέτοια αμβλεία ερωτήματα. Μην της πείτε ποτέ: “Πεινάτε ακόμα;”

Δίδυμος

Όταν ασχολείσαι με έναν Δίδυμο, πρέπει ήδη να είσαι προσεκτικός με τα λόγια σου. αυτό το σημάδι αφορά την επικοινωνία και ενδιαφέρονται βαθιά για τη χρήση της σωστής λέξης την κατάλληλη στιγμή .

Καρκίνος

Οι καρκίνοι είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και αυτό είναι συχνά ένα πολύ καλό πράγμα καθώς είναι συμπονετικοί και ευαίσθητοι σε άλλους. Αλλά αυτή η ευαισθησία είναι διπλής όψης και μπορούν να αντιδράσουν έντονα ακόμα και σε κάτι που θεωρήσατε ότι ήταν εντελώς αβλαβές.

Λέων

Οι γυναίκες  είναι εκθαμβωτικές και θεαματικές και υπερηφανεύονται για την εμφάνισή τους. Κάθε φορά που μπαίνουν σε ένα δωμάτιο, όλα τα μάτια είναι πάνω τους. Αλλά δεν είναι μόνο ο τρόπος που φαίνονται που είναι μαγευτικός, είναι η νοημοσύνη τους, το χιούμορ και η φωτιά. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι το κέντρο της προσοχής, οπότε είναι προς το συμφέρον σας να μην πείτε: “Τι Είναι αυτό που φοράτε;” Όχι μόνο προσβάλλετε τη γεύση και την κρίση της κας Λέων, αλλά ελέγχετε ότι η χρήση της αντίστροφης ψυχολογίας θα την οδηγήσει να αλλάξει με κάποιο τρόπο.

Παρθένος

Είναι πνευματικός, επιμελής και ευφυής. Αγαπούν την έρευνα και την επιδιόρθωση των πραγμάτων και την επίλυση προβλημάτων, ιδιαίτερα των προβλημάτων του πνευματικού είδους.

Ζυγός

Θέλουν να αποφύγουν να αναστατωθούν αν μπορούν και να αγωνιστούν για αρμονία και ειρήνη. Επομένως δεν θέλετε να τους πείτε να “Χαλαρώστε”. Όταν κάποιος σας λέει να ηρεμήσετε, η συνήθης απάντηση είναι να τους χτυπήσετε στο λαιμό. Είναι μια φράση που εγγυάται σχεδόν την αντίθετη απόκριση από αυτή που ψάχνετε.

Σκορπιός

Είναι ερωτικές, παθιασμένοι και ισχυροί και ξέρουν πόσο καuτές είναι. Ωστόσο είναι αρκετά ζηλιάρες όταν προκληθούν. Μην τολμήσετε ποτέ να τους πείτε κάτι που είναι ψέμματα ακόμα και μικρό θα τους χάσετε κατευθείαν από τη ζωή σας.

Τοξότης

Οι Τοξότες αγαπούν την ελευθερία τους και έχουν έναν θαυμάσια αισιόδοξο και ευτυχισμένο τρόπο γι ‘αυτούς, αλλά μπορούν να σβήνουν όταν λέτε κάτι σαν:  “Ακούγεσαι σαν την μητέρα σου”.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι εργάζονται σκληρά και τείνουν να επικεντρώνονται στη δημιουργία μιας ισχυρής βάσης για το μέλλον τους και το μέλλον της οικογένειάς τους. Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και συχνά ξεχνούν να κάνουν διακοπές, αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν να είναι αξιόπιστοι, αξιόπιστοι και φιλόδοξοι. Δεν θα ήταν καλή ιδέα να πείτε σε έναν ότι “φαίνονται πραγματικά κουρασμένοι” καθώς δεν χρειάζεται να τους θυμίζουν αυτό και μάλλον θα τους ενοχλήσουν.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι συμπονετικοί, ευγενικοί και δημιουργικοί. Δεν μπορούν να σταθούν να βλέπουν πόνο σε άλλους και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να μην προκαλέσουν πόνο. Θα σας δώσουν το πλεονέκτημα της αμφιβολίας ακόμα και όταν δεν το αξίζετε. Μην τους πείτε ποτέ την φράση: “Είστε τρελοί;”

Δεν πρέπει να το πείτε σε κανέναν, καθώς προσβάλλει τους ανθρώπους, ειδικά εκείνους που αγωνίζονται με ψυχικές ασθένειες. Όταν το λέτε αυτό, είναι μια άμεση διακοπή της συνομιλίας και αμέσως την κάνει να αισθάνεται σαν να είναι άσκοπο να συνεχίσει να μιλά.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official