Connect with us

Ζώδια

Αυτό που πραγματικά θέλει προτού να δεσμευτεί με βάση το ζώδιο του

Published

on

Η δέσμευση είναι μια πραγματικά μεγάλη υπόθεση. Για πολλούς από εμάς, ο ερωτάς και η εμπιστοσύνη είναι ο τελικός στόχος.

Όταν σκέφτεστε για τη δέσμευση, σκεφτείτε το άτομο που θέλετε να είστε σε αυτό το είδος σχέσης.

Ίσως ελπίζετε να είστε κάποιος που είναι οικονομικά σταθερός, κάποιος που είναι έτοιμος να έχει παιδιά ή ακόμη και μόνο κάποιον που έχει ΟΛΟΙ μαζί τους.

Αν θέλετε να μάθετε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζεται, προτού να μπορέσει να δεσμευτεί πλήρωςκάποιος, τότε συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για κάποια διορατικότητα.

Κριός

Ο Κριός θέλει κάποιον που θα ταιριάζει με τη δυναμική του. κάποιος που θα πει, “ας το κάνουμε αυτό!” και να ενθουσιαστείτε για νέες εμπειρίες. Ο Κριός τείνει να συναγωνιστεί καλύτερα με ανθρώπους που μοιράζονται το σημάδι τους επειδή γνωρίζουν ήδη τι είναι να είσαι Κριός.

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει κάποιον που θα τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής και να φέρει ίση σταθερότητα στη σχέση. Αυτός είναι πάντα ο ένας σε μια σχέση που φέρνει αξιοπιστία σε μια σχέση, γι ‘αυτό θέλει κάποιον να είναι εξίσου αφοσιωμένος όπως είναι.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος ψάχνει για ένα ελεύθερο πνεύμα που εκτιμά την ελευθερία στις σχέσεις, όχι κάποιον που θα τους κάνει να αισθάνονται δεμένοι ή κολλημένοι με το σημαντικό τους άλλο. Είναι σημαντικό για έναν Δίδυμο να μην χάσει τον εαυτό του ακόμα και στην αγάπη.

Καρκίνος

Ο καρκίνος θέλει πραγματικά κάποιον που βρίσκεται σε επαφή με τα συναισθήματά του και μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται άνετα μιλώντας για οτιδήποτε. Θα ψάξει κάποιον που μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής, ειδικά όταν αισθάνεται κάτω από τον εαυτό του.

Λέων

Ο Λέων μπορεί να είναι ένας μεγάλος ονειροπόλος μερικές φορές, γι ‘αυτό είναι σημαντικό για αυτούς να έχουν κάποιον που εκτιμά ότι τους αρέσει να ξεφύγουν από την πραγματικότητα για λίγο.

Παρθένος

Η Παρθένος είναι περήφανη για να είναι επιμελής, γι ‘αυτό θέλει κάποιον που βλέπει τη σκληρή δουλειά του ως εντυπωσιακή, ΟΧΙ μανιώδης. Δεν αναζητά ανταγωνισμό, αλλά μάλλον ισότιμη μπορεί να στραφεί όταν χρειάζεται βοήθεια.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να είναι λίγο επιλεκτικός με σχεδόν τα πάντα, οπότε ο λόγος για τον οποίο κάποιος που μπορεί να έχει τον έλεγχο όταν η αναποφασιστικότητα αναλαμβάνει είναι εξαιρετικά σημαντική. Είναι ακόμη σημαντικότερο για τον άλλο σημαντικό του να αναλάβει την ευθύνη της σχέσης μερικές φορές.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα πολύ ανεξάρτητο πρόσωπο, γι ‘αυτό θέλει κάποιον που είναι πρόθυμος να κολλήσει για τον εαυτό του? δεν θέλει να είναι σε σχέση με κάποιον που δεν είναι γενναίος όπως είναι.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει κάποιον που θα ταιριάξει με την ενεργητική του προσωπικότητα και είναι πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα όπου και όποτε. Δεν είναι πάντα εν κινήσει, αλλά όταν θέλει να κάνει κάτι, ο σύντροφός του πρέπει πάντα να βρίσκεται στο πλοίο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός όταν πρόκειται για αγάπη, γι ‘αυτό ψάχνει για κάποιον με τον οποίο μπορεί να είναι με για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το αν αυτό σημαίνει ότι έχετε μια οικογένεια με αυτό το άτομο ή απλά τους κάνετε μέρος του, παραδοσιακή χρονολόγηση είναι πολύ αυτός.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος χρειάζεται κάποιον που δεν θα τον κρατήσει πίσω από τον εαυτό του, ανεξάρτητα από το τι σημαίνει αυτό. Ο Υδροχόος μπορεί να είναι λίγο μοναδικός μερικές φορές, οπότε έχει ένα σημαντικό άλλο που απολαμβάνει την ιδιοτροπία του είναι απαραίτητη.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς χρειάζεται έναν σύντροφο που είναι τόσο αγαπητός και ευαίσθητος όσο είναι. Αυτό που πραγματικά αναζητά είναι ένας καλύτερος φίλος που μπορεί να μοιραστεί με οτιδήποτε και αισθάνεται άνετα να το κάνει.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια6 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια2 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official