Connect with us

Ζώδια

Άντρας Αιγόκερως: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να τον κατακτήσεις

Published

on

Με κυβερνήτη του τον Κρόνο, ο άντρας Αιγόκερως, είναι ένας άνθρωπος που συνεχώς εργάζεται απρόσκοπτα και προσηλωμένα για να λάβει αυτά που επιθυμεί. Αυτή η εργατικότητα βέβαια δεν αφορά μόνο τον επαγγελματικό τομέα, αλλά όλους τους τομείς της ζωής του.

Είναι υπεύθυνος, λειτουργεί με την λογική και η σοβαρότητά του, τον κάνει να φαίνεται σνομπ, χαρακτηρισμός που του έχει αποδοθεί άπειρες φορές από τον περίγυρό. Ο Αιγόκερως κρατάει αποστάσεις, επειδή για να έρθει σε επαφή με τους άλλους θέλει να τους αξιολογήσει πρώτα. Έτσι τους παρατηρεί από μακριά, τους περιεργάζεται, παρακολουθεί πως φέρονται, τι φορούν και με ποιους ανθρώπους είναι μαζί, κι αν ικανοποιούν τα στάνταρτ του, τότε θα επικοινωνήσει μαζί τους και μάλιστα θα κάνει και καλή εντύπωση.

Αυτό δεν το κάνει γιατί είναι σνομπ, αλλά γιατί είναι εσωστρεφής. Αντιλαμβάνεται ότι είναι κοινωνικό ον, αλλά αντιλαμβάνεται επίσης ότι για να νιώσει εμπιστοσύνη πρέπει να νιώσει ασφάλεια με τους συνομιλητές του. Έτσι επιδιώκει επαφή με αυτούς που νιώθει ότι έχει κάτι να πει για να μην έρθει σε δύσκολη θέση ή σε αμηχανία. Επειδή όμως το προφίλ του είναι σοβαρό, και δεν θέλει ούτε ο ίδιος να παραδεχτεί ότι λειτουργεί εκ του ασφαλούς οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι απλά σνομπ.

Ο άντρας Αιγόκερως επιζητά συνεχώς την επιτυχία. Αλλά και να την φτάσει πάντα θα εργάζεται για κάτι ακόμη. Θέλει συνεχώς να εξελίσσεται και θα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια μέχρι να το πετύχει.

Ο Αιγόκερως θέλει συγκεκριμένα πράγματα στην ζωή του και τα περισσότερα από αυτά τα έχει σκεφτεί από μικρός. Από μικρή κιόλας ηλικία, σκέφτεται τον εαυτό του επιτυχημένο οικονομικά, με μια σταθερή δουλειά που του παρέχει κύρος και την ευελιξία να πετυχαίνει συνεχώς περισσότερα. Επίσης έχει στα μακρινά του πλάνα να κάνει οικογένεια και παιδιά.

Αν είναι εργοδότης σου, συνάδελφός σου ή υπάλληλός σου, είσαι τυχερός γιατί είναι ο άνθρωπος στον οποίον μπορείς να βασίζεσαι. Είναι πολύ εργατικός και βγάζει εις πέρας κάθε εργασία όσο δύσκολη κι αν είναι. Είναι συνεπής, δεν τον ενοχλεί η κούραση αλλά έχει μάθει να διαχωρίζει τις ανθρώπινες σχέσεις από τη δουλειά. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο εργασίας του είναι απλώς συνάδελφοι και σχεδόν ποτέ δεν θα δημιουργήσει φιλικές σχέσεις μαζί τους. Είναι ανταγωνιστικός και θα υιοθετεί την συμπεριφορά που χρειάζεται κάθε φορά για να πετύχει αυτό που θέλει. Όσον αφορά την σχέση του με τα χρήματα ο άντρας Αιγόκερως, ξέρει να διαχειρίζεται πολύ σωστά τα οικονομικά του. Είναι άριστος διαχειριστής και δεν του αρέσει να έχει χρέη και οφειλές γι’ αυτό και είναι πολύ συνεπής στις υποχρεώσεις του. Πολλοί τον λένε τσιγκούνη αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Απλώς δεν του αρέσει να ξοδεύει χρήματα αλόγιστα μόνο και μόνο επειδή τα έχει διαθέσιμα. Θα ξοδέψει εκεί που πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο.

Αν ο άντρας Αιγόκερως είναι φίλος σου, τότε είσαι ένας από τους λίγους. Είναι πολύ επιλεκτικός με τους ανθρώπους που έχει στην ζωή του και περνάει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να τους εμπιστευτεί. Για να νιώσει ασφάλεια θα πρέπει ο άλλος να του έχει δείξει έμπρακτα πόσο καλός φίλος είναι. Μερικές φορές γίνεται σκληρός και πληγώνει με την ψυχρότητά του και τα λόγια. Αυτό που ίσως σε εκνευρίζει είναι η ειρωνεία που βγάζει όταν θυμώνει και η τάση του να ραπίζει με τα λόγια… Από την άλλη είναι υπερπροστατευτικός και μπορεί να μην εκφράζει το ενδιαφέρον του με τα λόγια αλλά θυσιάζεται γι’ αυτούς που αγαπά και το αποδεικνύει έμπρακτα.

Αν ο άντρας Αιγόκερως είναι σύντροφός σου, πάει να πει ότι είσαι ένας άνθρωπος με προτερήματα τόσο στον χαρακτήρα σου, όσο κι όσον αφορά την εξωτερική σου εμφάνιση. Ο Αιγόκερως δεν ζει αυτό που λέμε τυφλό έρωτα. Έχει καταφέρει να τον εκλογικεύσει αξιολογώντας πολύ προσεκτικά τις συντρόφους του. Επίσης για να είναι μαζί σου, δεν σε εγκρίνει μόνο ο ίδιος αλλά και το περιβάλλον του. Ο Αιγόκερως επηρεάζεται πολύ από την γνώμη των άλλων. Μερικές φορές νιώθεις ότι είναι ψυχρός απέναντί σου αλλά από την άλλη κάνει στα ξαφνικά μια κίνηση που σε κερδίζει…  Μπορεί να μην κάνει περίεργα πράγματα αλλά άπαξ και μπει στην κρεβατοκάμαρα δεν βγαίνει με τίποτα! Η σύντροφος του βιώνει μεγάλες νύχτες πάθους που έχουν διάρκεια!

Άντρας Αιγόκερως- Πώς να τον κατακτήσεις

Να έχεις υπομονή. Ο Αιγόκερως ερωτεύεται πάρα πολύ δύσκολα και για να μπει στην διαδικασία να ασχοληθεί με μια γυναίκα σοβαρά, θα πρέπει πρώτα να το έχει σκεφτεί πολύ καλά και να έχει δει και ενθαρρυντικές ενδείξεις που θα τον πείσουν ότι κάνει γι’ αυτόν.

Ο άντρας Αιγόκερως θέλει δίπλα του μια γυναίκα δυναμική και ώριμη, που να μπορεί να σταθεί αντάξια δίπλα του, και δεν θα την θαυμάζει μόνο ο ίδιος για όσα έχει πετύχει, αλλά και ο περίγυρός του. Γι’ αυτόν είναι πολύ σημαντικό, το «τι θα πει ο κόσμος». Συνήθως οι σχέσεις του, είναι είτε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, είτε γυναίκες που έχουν μια θέση με κύρος.

Η σοβαρότητα και οι καλοί τρόποι είναι πολύ σημαντικοί γι’ αυτόν. Διατήρησέ τους για να κάνεις την πρώτη καλή εντύπωση.

Ο άντρας Αιγόκερως θέλει να έχει τον έλεγχο… Αν όντως τον θέλεις θα πρέπει να εξοικειωθείς με την ιδέα ότι θα του τον παραδόσεις.

Ο Αιγόκερως δεν είναι πολύ του γλεντιού και του πανηγυριού. Θα βγείτε έξω αλλά για ξεχωριστές περιστάσεις και για να πάτε σε μέρη άξια λόγου (κατά την δική του εκτίμηση).

Φρόντισε να μην είσαι διαχυτική και αδιάκριτη γιατί το απεχθάνεται. Του αρέσει το τακτ.

Πολύ σημαντικό: ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΗΣΕΙΣ… Σιχαίνεται την ασυνέπεια.

Δείξε του την εκτίμησή σου για τους νόμους…Είναι ο άνθρωπος που του αρέσουν οι κανόνες!

Έχε στο νου σου πως γενικά είναι πιστός σύντροφος, αλλά αν συμβεί κάτι που θα τον απογοητεύσει, θα απιστήσει και μάλιστα χωρίς ενοχές γιατί θεωρεί ότι εσύ τον ώθησες σε αυτό!

Έχε στο νου σου πως η ψυχρότητά του είναι επιφανειακή… Χρειάζεται χρόνο για να νιώσει άνετα μαζί σου.
Ο Αιγόκερως δύσκολα χωρίζει και δένεται πολύ με το ταίρι του. Ακόμη κι αν βλέπει ότι δεν πάει άλλο, θα κάνει υπομονή γιατί θεωρεί τον χωρισμό προσωπική του αποτυχία.

Άντρας Αιγόκερως- Με ποια ζώδια ταιριάζει

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η γυναίκα Καρκίνος μπορεί να γίνει πολύ καλή σύντροφος για τον άντρα Αιγόκερω, γιατί λειτουργεί με το συναίσθημα και δεν διστάζει να το δείξει. Αυτός ο ρομαντικός παρορμητισμός, συγκινεί τον φαινομενικά ψυχρό Αιγόκερω και τον κάνει να αισθάνεται την συναισθηματική ασφάλεια που επιθυμεί. Επίσης η Καρκίνος και ο Αιγόκερως, μοιράζονται κοινές αντιλήψεις όσον αφορά την οικογένεια και την παράδοση. Και οι δύο επιθυμούν να κάνουν μια σοβαρή σχέση που θα οδηγήσει στον γάμο και στην οικογένεια. Η γυναίκα Καρκίνος υποστηρίζει τον άντρα Αιγόκερω προσφέροντάς του την ενθάρρυνση που ο ίδιος θέλει να νιώσει από το ταίρι του. Το μόνο μειονέκτημα σε αυτήν την σχέση είναι ότι είναι και οι δύο παρορμητικοί ιδιαίτερα όταν προκύπτουν διαφωνίες, αλλά υπερισχύει το συναίσθημα και στο τέλος όλα λύνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος με τον άντρα Αιγόκερω κάνουν ένα πολύ καλό ζευγάρι γιατί λειτουργούν και οι δύο με πρόγραμμα και μοιράζονται κοινό τρόπο σκέψης. Ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο και τρέφουν την ίδια εκτίμηση για την κοινωνική ανέλιξη και καταξίωση. Είναι και οι δύο φιλόδοξοι και έχουν στους μακροπρόθεσμους στόχους τους την οικογένεια. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει ταύτιση και προσφέρει ο ένας στον άλλον αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Πρόκειται για μια σχέση η οποία έχει διάρκεια στον χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ επικρατεί η άποψη ότι τα ετερώνυμα έλκονται, ο Αιγόκερως είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που το ιδανικό του ταίρι είναι ο Αιγόκερως! Η γυναίκα Αιγόκερως καταλαβαίνει απόλυτα τον άντρα Αιγόκερω. Μαζί κάνουν την τέλεια ομάδα για να παλέψουν για τις φιλοδοξίες τους και τους στόχους τους. Παράλληλα έχουν στο μυαλό τους την οικογένεια και την δημιουργία μιας όμορφης αρμονικής σχέσης που θα τους προσφέρει ασφάλεια. Επιπλέον επειδή και οι δύο εκλογικεύουν τον έρωτα τον βιώνουν ακριβώς όπως θέλουν. Το μόνο που πρέπει να προσέξει αυτό το ζευγάρι είναι να είναι και οι δύο περισσότερο διαλλακτικοί σε κάποια ζητήματα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official