Connect with us

Ζώδια

Άντρας Ιχθύς: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να τον κατακτήσεις

Published

on

Ο άντρας Ιχθύς έχει «κάψει» πολλές γυναίκες στο πέρασμά του, ακόμη κι αν αυτό αντιτίθεται με την ηρεμία που του προσφέρει το στοιχείο του που είναι το νερό. Επειδή είναι συναισθηματικός και μυστηριώδης, τραβά την προσοχή των περισσότερων γυναικών που επιθυμούν να έχουν δίπλα τους έναν άνθρωπο που να βλέπει και να κρίνει τα πράγματα τόσο συναισθηματικά όσο οι ίδιες. Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός άντρα Ιχθύ;

Ο «δύσκολος» άντρας Ιχθύς, ο χαρακτήρας του

Ποιο είναι το πρόβλημα; Η τάση τους να αυτοκαταστρέφονται. Όταν ο άντρας Ιχθύς βιώνει μια κατάσταση που τον στεναχωρεί, (κι αυτό συμβαίνει συχνά γιατί τα περισσότερα τα παίρνει της μετρητοίς), αυτοσαμποτάρεται. Γι’ αυτό τον λόγο χρειάζεται έναν άνθρωπο δίπλα του που να είναι δεσποτικός! Ώστε να μπορεί να τον επαναφέρει και να του δείχνει τον σωστό δρόμο.

Η θλίψη που βιώνει, έρχεται ως συνέπεια στην τάση του να ονειρεύεται. Ο Ιχθύς δεν φαντάζεται απλώς. Η συναισθηματική του φύση τον οδηγεί στην δημιουργία φανταστικών πραγματικοτήτων που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από την σκληρή πραγματικότητα κι η απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα, έχει μεγάλο κόστος στον ψυχισμό του. Έχει λοιπόν ανάγκη από έναν άνθρωπο που τους προσγειώνει όταν αυτός πάει να ξεφύγει.

Γενικά ο άντρας Ιχθύς είναι πολύ συναισθηματικός κι όταν ερωτεύεται αφοσιώνεται στο ταίρι του. Έχει επίσης την δυνατότητα να προσαρμόζεται εύκολα, ενώ είναι και πολύ δημιουργικός. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι Ιχθύες ασχολούνται με τις τέχνες ή τα πιο δημιουργικά επαγγέλματα.(ποίηση, συγγραφή, ζωγραφική, μουσική, φωτογραφία κ.λ.π)

Η «σκοτεινή» πλευρά του Ιχθύ

Ενώ όμως αφοσιώνεται, είναι παράλληλα πολύ αναποφάσιστος για το τι πρέπει να κάνει και αυτό δημιουργεί αστάθεια στις προσωπικές του σχέσεις.

Συμπονούν τους ανθρώπους τους και κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν αυτούς που αγαπούν. Όσο όμως περισσότερο εμπλέκονται στα προβλήματα των άλλων, τα υιοθετούν κιόλας, τα κάνουν δικά τους και μπορεί στην πορεία να χάσουν ακόμη και την ταυτότητά τους.

Ένας βασικός λόγος που δημιουργούνται προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις του Ιχθύ με αποτέλεσμα αυτές να μην διαρκούν πολύ, είναι το γεγονός ότι η ταυτότητά του αλλάζει διαρκώς ανάλογα με τις συνθήκες που βιώνει αλλά και τον περίγυρό του.

Ο άντρας Ιχθύς είναι διαισθητικός και αντιμετωπίζει καταστάσεις εμπιστευόμενος αυτό το χάρισμα. Παρόλα αυτά δεν «ακούει» πάντα την διαίσθησή του και τελικά το μετανιώνει… Επειδή είναι υπερευαίσθητος δυσκολεύεται να εγκαταλείψει άτομα με τα οποία έχει δεθεί συναισθηματικά ακόμη κι αν αυτά τον έχουν πληγώσει. Έτσι βρίσκεται μόνιμα σε μία εσωτερική σύγκρουση η οποία τον οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα και επιλογές. Η μεγαλύτερη δυσκολία του Ιχθύ είναι να χρησιμοποιήσει τα χαρίσματά του με θετικό τρόπο για να βελτιώσει τον εαυτό του.

Επειδή αισθάνεται ότι πληγώνεται συνέχεια μπορεί πολλές φορές να οδηγείται στην χρήση ναρκωτικών και άλλων ουσιών (κι εδώ έρχεται η αυτοκαταστροφή) και μάλιστα το αιτιολογεί κιόλας λέγοντας ότι οι ουσίες τον βοηθούν να φτάσει πιο κοντά στον πνευματικό εαυτό του ώστε να τον κατανοήσει.

Η σχέση με έναν άντρα Ιχθύ

Αν σε έχει κουράσει η «αντρική αναισθησία» και θες να βρεις έναν άνθρωπο που να καταλαβαίνει τα συναισθήματά σου, τότε ο Ιχθύς είναι για σένα το ιδανικό ταίρι. Πρόσεξε όμως… Γιατί μαζί με τα θετικά παίρνεις μαζί και τα αρνητικά του.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι επιβλητική ώστε να τον προσγειώνεις, όπως επίσης να είσαι και οπλισμένη με υπομονή και ευαισθησία γιατί ο άντρας Ιχθύς θα χρειάζεται πολύ συχνά την βοήθειά σου ώστε να αποβάλλει τις πιθανές κακές συνήθειες που έχει. Τις ανασφάλειές του αλλά και την τάση του να μην βλέπει τα πράγματα έτσι όπως είναι. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να σε εμπιστεύεται, να τον «κερδίσεις».

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Ιχθύ

  1. Δείξε του πόσο δημιουργική είσαι. Πήγαινε μαζί του σε μια έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφίστε μαζί ή επισκεφθείτε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου. Πλησίασέ τον προσεγγίζοντας την πλευρά με την οποία λειτουργεί. Την δημιουργική του πλευρά.
  2. Πρέπει να είσαι σίγουρη ότι θες να είσαι σε σχέση μαζί του. Ο άντρας Ιχθύς θα εμπιστευτεί την γυναίκα που θα του δείξει ότι είναι εκεί για κείνον έμπρακτα. Αν δει ότι «παίζει» το μάτι σου, ή το καταλάβει (όπως είπαμε είναι διαισθητικός) τότε θα πληγωθεί και η συναισθηματική του ανασφάλεια θα γιγαντωθεί. Θα βγουν προς τα έξω οι αυτοκαταστροφικές του τάσεις και τότε αυτό που έχετε θα χαλάσει μια για πάντα
  3. Απεχθάνεται την έπαρση και κυρίως τις γυναίκες που αυτοπροβάλλονται. Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι απλές, άμεσες και επικοινωνούν με απλά λόγια και αυθόρμητες αντιδράσεις.
  4. Του αρέσουν οι γυναίκες που εκφράζουν τα συναισθήματά τους και τον ρομαντισμό τους. Δένονται αμέσως μαζί τους.
  5. Μπορεί να του αρέσει ο αυθορμητισμός αλλά ο συγκεκριμένος αυθορμητισμός. Δεν του αρέσουν οι εκκεντρικές γυναίκες με συμπεριφορά που τραβά τα βλέμματα. Τους αρέσουν οι ήρεμες γυναίκες με σοβαρή συμπεριφορά.
  6. Ξέρει πολύ καλά πόσο ευαίσθητος είναι και ξέρει ότι ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα του πρέπει να είναι σε θέση να τον στηρίξει. Έτσι θα προτιμήσει μια γυναίκα που θα είναι σίγουρος ότι τον καταλαβαίνει και μπορεί να τον βοηθήσει.
  7. Επιθυμεί η σύντροφός του να είναι στοργική και να το δείχνει.
  8. Ο άντρας Ιχθύς είναι αναποφάσιστος και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορεί να το αλλάξει. Θέλει μια γυναίκα με υπομονή η οποία δεν θα αρχίσει να αντιδρά με φωνές και χωρίς ψυχραιμία.
  9. Ψάχνει μια γυναίκα που θα είναι εξοικειωμένη με τον συναισθηματικό της κόσμο και θα εκφράζεται ελεύθερα για όσα αισθάνεται. Η ελεύθερη έκφραση συναισθημάτων είναι για τον Ιχθύ το καλύτερο δώρο.
  10. Αν είσαι η γυναίκα που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά τότε ο Ιχθύς είναι το ιδανικό ταίρι για σένα, ειδικά….. αν είσαι Ζυγός ή Λέων!

 

Καρμική Σχέση και Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει καρμική σχέση με τον Λέοντα και τον Ζυγό. Προσοχή όμως, όταν λέμε καρμική σχέση, δεν εννοούμε μια ιδανική σχέση που όλα θα κυλούν με αρμονία, αλλά μια έντονη σχέση με συναίσθημα, σκαμπανεβάσματα και πολύ συχνά δυσκολίες (οι οποίες όμως δεν είναι αξεπέραστες). Ο λόγος που αναφέρουμε τα καρμικά ταίρια του Ιχθύ και όχι απλώς με ποια ζώδια ταιριάζει, είναι η τάση του Ιχθύ να θέλει να εμπλέκεται σε έντονες συναισθηματικές καταστάσεις.

Καρμική σχέση με τον Λέοντα

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο που εκτιμά πολύ τις τέχνες και την δημιουργία. Είναι ανήσυχο πνεύμα και δεν σταματά να καλλιεργεί τον πνευματικό του κόσμο. Είναι καλόκαρδος και θα κάνει τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπά. Αυτά τα χαρακτηριστικά τον κάνουν να ταιριάζει απόλυτα με τον Ιχθύ προσφέροντας τέλεια επικοινωνία και την δυνατότητα να δεθούν συναισθηματικά. Παράλληλα ο Λέων έχει την ηγετική προσωπικότητα που ο Ιχθύς χρειάζεται για να τον προσγειώνει. Σε αντίθεση όμως με τον Ιχθύ ο Λέοντας είναι εξωστρεφής του αρέσει να συναναστρέφεται με κόσμο κάτι που ενοχλεί τον ήπιων τόνων Ιχθύ. Αν η γυναίκα Λέων καλύψει συναισθηματικά τον άντρα Ιχθύ, εκείνος θα παραβλέψει την τάση της για κοινωνικότητα.

Καρμική σχέση με τον Ζυγό

Η γυναίκα Ζυγός όταν είναι ερωτευμένη αφιερώνεται στον άνθρωπο που έχει δίπλα της και είναι πιστή. Επιζητά ισορροπία και την εφαρμόζει με τις διπλωματικές ικανότητες που διαθέτει. Μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες στην σχέση και να κάνει τον άντρα Ιχθύ να βρει το καταφύγιό του. Πολύ συχνά όμως δημιουργούνται εντάσεις που δύσκολα λύνονται γιατί προκύπτουν από την υποσυνείδητη τάση της γυναίκας Ζυγού να χρησιμοποιεί υπόγεια μέσα για να πετύχει τους στόχους της. Ο άντρας Ιχθύς το καταλαβαίνει αυτό με την διαίσθησή του και τότε ξεκινούν οι τσακωμοί. Αν η γυναίκα Ζυγός είναι περισσότερο ειλικρινής τότε η σχέση της με τον Ιχθύ θα διαρκέσει.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια1 ημέρα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια1 ημέρα ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Ζώδια1 ημέρα ago

5 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν

Μην περιμένετε να δεσμευτούν σύντομα … Αν και για πολλούς ο απώτερος στόχος είναι να ερωτευτείς, να ηρεμήσεις, να δέσεις...

Ζώδια1 ημέρα ago

7 τρόποι για να αγαπήσετε πραγματικά μια γυναίκα του Σκορπιού

Είναι σeξι και μυστηριώδης, αλλά μην μπερδεύεσαι με την καρδιά της. Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Νιώθεις ότι όλα καταρρέουν; Το άγχος έρχεται με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή. Από τη δουλειά σας τους φίλους ακόμα...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς ενεργείτε όταν αισθάνεστε κατάθλιψη, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Μάθετε τα συμπτώματα. Η κατάθλιψη μπορεί να σας πάρει πολύ. Ένα λεπτό είσαι έτοιμος, είσαι χαρούμενος, έχεις τόσα κίνητρα για...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ σύμφωνα με την αστρολογία

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει ή να μην έχει αναζητήσει πληροφορίες με ποια...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Πώς αντιλαμβάνεται την αγάπη κάθε ζώδιο και κατά πόσο εννοεί στα αλήθεια αυτά που λέει ότι αισθάνεται στον/στην σύντροφό του...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια ζώδια είναι τα πιο επικίνδυνα;

Δύσκολα παιδικά χρόνια; Κακές επιρροές; Θέση πλανητών; Ίσως και τα 3. Σύμφωνα με FBI ορισμένα ζώδια είναι πιο σκοτεινά και...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια άνθρωποι είναι λάτρεις των ταξιδιών σύμφωνα με το ζώδιο τους

Αυτοί οι 3 δεν κάθονται εύκολα στο σπίτι και θα σκάσουν αν δε γυρίσουν όλο τον κόσμο. Τοξότης Σπίτι είναι...

Trending

Copyright © 2019 | Official