Connect with us

Ζώδια

Άντρας Ιχθύς: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να τον κατακτήσεις

Published

on

Ο άντρας Ιχθύς έχει «κάψει» πολλές γυναίκες στο πέρασμά του, ακόμη κι αν αυτό αντιτίθεται με την ηρεμία που του προσφέρει το στοιχείο του που είναι το νερό. Επειδή είναι συναισθηματικός και μυστηριώδης, τραβά την προσοχή των περισσότερων γυναικών που επιθυμούν να έχουν δίπλα τους έναν άνθρωπο που να βλέπει και να κρίνει τα πράγματα τόσο συναισθηματικά όσο οι ίδιες. Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός άντρα Ιχθύ;

Ο «δύσκολος» άντρας Ιχθύς, ο χαρακτήρας του

Ποιο είναι το πρόβλημα; Η τάση τους να αυτοκαταστρέφονται. Όταν ο άντρας Ιχθύς βιώνει μια κατάσταση που τον στεναχωρεί, (κι αυτό συμβαίνει συχνά γιατί τα περισσότερα τα παίρνει της μετρητοίς), αυτοσαμποτάρεται. Γι’ αυτό τον λόγο χρειάζεται έναν άνθρωπο δίπλα του που να είναι δεσποτικός! Ώστε να μπορεί να τον επαναφέρει και να του δείχνει τον σωστό δρόμο.

Η θλίψη που βιώνει, έρχεται ως συνέπεια στην τάση του να ονειρεύεται. Ο Ιχθύς δεν φαντάζεται απλώς. Η συναισθηματική του φύση τον οδηγεί στην δημιουργία φανταστικών πραγματικοτήτων που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από την σκληρή πραγματικότητα κι η απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα, έχει μεγάλο κόστος στον ψυχισμό του. Έχει λοιπόν ανάγκη από έναν άνθρωπο που τους προσγειώνει όταν αυτός πάει να ξεφύγει.

Γενικά ο άντρας Ιχθύς είναι πολύ συναισθηματικός κι όταν ερωτεύεται αφοσιώνεται στο ταίρι του. Έχει επίσης την δυνατότητα να προσαρμόζεται εύκολα, ενώ είναι και πολύ δημιουργικός. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι Ιχθύες ασχολούνται με τις τέχνες ή τα πιο δημιουργικά επαγγέλματα.(ποίηση, συγγραφή, ζωγραφική, μουσική, φωτογραφία κ.λ.π)

Η «σκοτεινή» πλευρά του Ιχθύ

Ενώ όμως αφοσιώνεται, είναι παράλληλα πολύ αναποφάσιστος για το τι πρέπει να κάνει και αυτό δημιουργεί αστάθεια στις προσωπικές του σχέσεις.

Συμπονούν τους ανθρώπους τους και κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν αυτούς που αγαπούν. Όσο όμως περισσότερο εμπλέκονται στα προβλήματα των άλλων, τα υιοθετούν κιόλας, τα κάνουν δικά τους και μπορεί στην πορεία να χάσουν ακόμη και την ταυτότητά τους.

Ένας βασικός λόγος που δημιουργούνται προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις του Ιχθύ με αποτέλεσμα αυτές να μην διαρκούν πολύ, είναι το γεγονός ότι η ταυτότητά του αλλάζει διαρκώς ανάλογα με τις συνθήκες που βιώνει αλλά και τον περίγυρό του.

Ο άντρας Ιχθύς είναι διαισθητικός και αντιμετωπίζει καταστάσεις εμπιστευόμενος αυτό το χάρισμα. Παρόλα αυτά δεν «ακούει» πάντα την διαίσθησή του και τελικά το μετανιώνει… Επειδή είναι υπερευαίσθητος δυσκολεύεται να εγκαταλείψει άτομα με τα οποία έχει δεθεί συναισθηματικά ακόμη κι αν αυτά τον έχουν πληγώσει. Έτσι βρίσκεται μόνιμα σε μία εσωτερική σύγκρουση η οποία τον οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα και επιλογές. Η μεγαλύτερη δυσκολία του Ιχθύ είναι να χρησιμοποιήσει τα χαρίσματά του με θετικό τρόπο για να βελτιώσει τον εαυτό του.

Επειδή αισθάνεται ότι πληγώνεται συνέχεια μπορεί πολλές φορές να οδηγείται στην χρήση ναρκωτικών και άλλων ουσιών (κι εδώ έρχεται η αυτοκαταστροφή) και μάλιστα το αιτιολογεί κιόλας λέγοντας ότι οι ουσίες τον βοηθούν να φτάσει πιο κοντά στον πνευματικό εαυτό του ώστε να τον κατανοήσει.

Η σχέση με έναν άντρα Ιχθύ

Αν σε έχει κουράσει η «αντρική αναισθησία» και θες να βρεις έναν άνθρωπο που να καταλαβαίνει τα συναισθήματά σου, τότε ο Ιχθύς είναι για σένα το ιδανικό ταίρι. Πρόσεξε όμως… Γιατί μαζί με τα θετικά παίρνεις μαζί και τα αρνητικά του.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι επιβλητική ώστε να τον προσγειώνεις, όπως επίσης να είσαι και οπλισμένη με υπομονή και ευαισθησία γιατί ο άντρας Ιχθύς θα χρειάζεται πολύ συχνά την βοήθειά σου ώστε να αποβάλλει τις πιθανές κακές συνήθειες που έχει. Τις ανασφάλειές του αλλά και την τάση του να μην βλέπει τα πράγματα έτσι όπως είναι. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να σε εμπιστεύεται, να τον «κερδίσεις».

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Ιχθύ

  1. Δείξε του πόσο δημιουργική είσαι. Πήγαινε μαζί του σε μια έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφίστε μαζί ή επισκεφθείτε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου. Πλησίασέ τον προσεγγίζοντας την πλευρά με την οποία λειτουργεί. Την δημιουργική του πλευρά.
  2. Πρέπει να είσαι σίγουρη ότι θες να είσαι σε σχέση μαζί του. Ο άντρας Ιχθύς θα εμπιστευτεί την γυναίκα που θα του δείξει ότι είναι εκεί για κείνον έμπρακτα. Αν δει ότι «παίζει» το μάτι σου, ή το καταλάβει (όπως είπαμε είναι διαισθητικός) τότε θα πληγωθεί και η συναισθηματική του ανασφάλεια θα γιγαντωθεί. Θα βγουν προς τα έξω οι αυτοκαταστροφικές του τάσεις και τότε αυτό που έχετε θα χαλάσει μια για πάντα
  3. Απεχθάνεται την έπαρση και κυρίως τις γυναίκες που αυτοπροβάλλονται. Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι απλές, άμεσες και επικοινωνούν με απλά λόγια και αυθόρμητες αντιδράσεις.
  4. Του αρέσουν οι γυναίκες που εκφράζουν τα συναισθήματά τους και τον ρομαντισμό τους. Δένονται αμέσως μαζί τους.
  5. Μπορεί να του αρέσει ο αυθορμητισμός αλλά ο συγκεκριμένος αυθορμητισμός. Δεν του αρέσουν οι εκκεντρικές γυναίκες με συμπεριφορά που τραβά τα βλέμματα. Τους αρέσουν οι ήρεμες γυναίκες με σοβαρή συμπεριφορά.
  6. Ξέρει πολύ καλά πόσο ευαίσθητος είναι και ξέρει ότι ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα του πρέπει να είναι σε θέση να τον στηρίξει. Έτσι θα προτιμήσει μια γυναίκα που θα είναι σίγουρος ότι τον καταλαβαίνει και μπορεί να τον βοηθήσει.
  7. Επιθυμεί η σύντροφός του να είναι στοργική και να το δείχνει.
  8. Ο άντρας Ιχθύς είναι αναποφάσιστος και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορεί να το αλλάξει. Θέλει μια γυναίκα με υπομονή η οποία δεν θα αρχίσει να αντιδρά με φωνές και χωρίς ψυχραιμία.
  9. Ψάχνει μια γυναίκα που θα είναι εξοικειωμένη με τον συναισθηματικό της κόσμο και θα εκφράζεται ελεύθερα για όσα αισθάνεται. Η ελεύθερη έκφραση συναισθημάτων είναι για τον Ιχθύ το καλύτερο δώρο.
  10. Αν είσαι η γυναίκα που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά τότε ο Ιχθύς είναι το ιδανικό ταίρι για σένα, ειδικά….. αν είσαι Ζυγός ή Λέων!

 

Καρμική Σχέση και Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει καρμική σχέση με τον Λέοντα και τον Ζυγό. Προσοχή όμως, όταν λέμε καρμική σχέση, δεν εννοούμε μια ιδανική σχέση που όλα θα κυλούν με αρμονία, αλλά μια έντονη σχέση με συναίσθημα, σκαμπανεβάσματα και πολύ συχνά δυσκολίες (οι οποίες όμως δεν είναι αξεπέραστες). Ο λόγος που αναφέρουμε τα καρμικά ταίρια του Ιχθύ και όχι απλώς με ποια ζώδια ταιριάζει, είναι η τάση του Ιχθύ να θέλει να εμπλέκεται σε έντονες συναισθηματικές καταστάσεις.

Καρμική σχέση με τον Λέοντα

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο που εκτιμά πολύ τις τέχνες και την δημιουργία. Είναι ανήσυχο πνεύμα και δεν σταματά να καλλιεργεί τον πνευματικό του κόσμο. Είναι καλόκαρδος και θα κάνει τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπά. Αυτά τα χαρακτηριστικά τον κάνουν να ταιριάζει απόλυτα με τον Ιχθύ προσφέροντας τέλεια επικοινωνία και την δυνατότητα να δεθούν συναισθηματικά. Παράλληλα ο Λέων έχει την ηγετική προσωπικότητα που ο Ιχθύς χρειάζεται για να τον προσγειώνει. Σε αντίθεση όμως με τον Ιχθύ ο Λέοντας είναι εξωστρεφής του αρέσει να συναναστρέφεται με κόσμο κάτι που ενοχλεί τον ήπιων τόνων Ιχθύ. Αν η γυναίκα Λέων καλύψει συναισθηματικά τον άντρα Ιχθύ, εκείνος θα παραβλέψει την τάση της για κοινωνικότητα.

Καρμική σχέση με τον Ζυγό

Η γυναίκα Ζυγός όταν είναι ερωτευμένη αφιερώνεται στον άνθρωπο που έχει δίπλα της και είναι πιστή. Επιζητά ισορροπία και την εφαρμόζει με τις διπλωματικές ικανότητες που διαθέτει. Μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες στην σχέση και να κάνει τον άντρα Ιχθύ να βρει το καταφύγιό του. Πολύ συχνά όμως δημιουργούνται εντάσεις που δύσκολα λύνονται γιατί προκύπτουν από την υποσυνείδητη τάση της γυναίκας Ζυγού να χρησιμοποιεί υπόγεια μέσα για να πετύχει τους στόχους της. Ο άντρας Ιχθύς το καταλαβαίνει αυτό με την διαίσθησή του και τότε ξεκινούν οι τσακωμοί. Αν η γυναίκα Ζυγός είναι περισσότερο ειλικρινής τότε η σχέση της με τον Ιχθύ θα διαρκέσει.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official