Connect with us

Ζώδια

Άντρας Καρκίνος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Published

on

Ο άντρας Καρκίνος είναι μια ιδιάζουσα προσωπικότητα. Μπορεί να σε μπερδέψει, γιατί από την μία είναι ικανός για πολλά πράγματα και επιδιώκει να είναι ανεξάρτητος, από την άλλη όμως φαίνεται να παρουσιάζει διάφορες εξαρτήσεις, κυρίως συναισθηματικής φύσεως.

Μπορεί να πετύχει πάρα πολλά, αλλά για να τα καταφέρει χρειάζεται συνεχώς την ενθάρρυνση των άλλων. Όταν την λάβει, δρα ανεξάρτητα και οδεύει προς την επιτυχία.

Επιζητά συνεχώς την προσοχή και την στοργή των ανθρώπων του και είναι ευτυχισμένος όταν περιστοιχίζεται από έναν στενό κύκλο συγγενών και φίλων τους οποίους μπορεί να εμπιστεύεται και να μοιράζεται την ζωή του.

Δύσκολα μπορείς να τον ψυχολογήσεις, γιατί εκεί που βλέπεις την ευαισθησία του και την ήρεμη φύση του, ξαφνικά γίνεται απρόβλεπτος και κάνει κάτι που σε ξαφνιάζει και δεν περίμενες ποτέ ότι είναι ικανός να κάνει. Δεν είναι μόνο ο ίδιος όμως που θέλει να νιώθει ότι έχει προσοχή. Θέλει παράλληλα να νιώθει ότι και οι άνθρωποί του εξαρτώνται συναισθηματικά από αυτόν.

Έχει πολύ συχνές αλλαγές στην διάθεσή του, γκρινιάζει αρκετά όταν κάτι τον ενοχλεί κι όταν τον πειράζει πολύ, και έχει εκρήξεις οργής που ούτε καν τις φαντάζεσαι. Προσβάλλεται εύκολα και τα παίρνει τοις μετρητοίς αυτά που του λες. Αν νιώσει ότι προσβάλλεται θα ξεσπάσει έντονα, θα απομονωθεί από όλους και απ’ όλα και θα αφήσει την απογοήτευση να τον καταβάλλει.

Σαν χαρακτήρας είναι εσωστρεφής και δύσκολα κάνει σχέση γιατί γνωρίζει πόσο πολύ μπορεί να πονέσει για κάποιον με τον οποίον έχει δεθεί συναισθηματικά. Δεν δείχνει εύκολα εμπιστοσύνη, κι επειδή δύσκολα μιλάει γι’ αυτά που τον ενοχλούν μέσα του ελλοχεύει μονίμως μια αγανάκτηση που εκφράζεται ως θλίψη για τον κόσμο και την πραγματικότητα που ζει.  Θεωρεί γενικά ότι η ζωή είναι πολύ σκληρή και άδικη και προσπαθεί με κάθε κόστος να μειώσει τις επιδράσεις της (απογοήτευση, θλίψη, παραμέληση), διατηρώντας επαφή με λίγους ανθρώπους.

Όταν βιώνει στιγμές χαρούμενες δεν τις ευχαριστιέται και βάζει όρια στον εαυτό του για να μην πέσει από τα σύννεφα απότομα. (πιστεύει ότι σίγουρα θα γίνει κάτι που θα τον ρίξει).

Προσκολλάτε στο παρελθόν και δυσκολεύεται να προχωρήσει ιδιαίτερα όταν έχει πληγωθεί. Του είναι πιο εύκολο να ζήσει τις στιγμές που έχουν ήδη περάσει παρά να βιώσει κάτι καινούργιο που δεν το γνωρίζει και δεν ξέρει πόσο πολύ μπορεί να τον επηρεάσει.

Παρά τον έντονο συναισθηματισμό που τον διακατέχει, σαν ζώδιο έχει μέσα του μπόλικη δύναμη και μπορεί να πετύχει πολλά.

Γενικότερα δεν του αρέσουν οι αλλαγές, αλλά όταν συνειδητοποιήσει ότι αυτές είναι αναπόφευκτες, προσαρμόζεται και ανταποκρίνεται σε αυτές καλύτερα από τον καθένα.

Το παρουσιαστικό του είναι παγερό και φαίνεται ήρεμος ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου. Είναι φοβερά διαισθητικός και αντιλαμβάνεται καταστάσεις πριν αυτές συμβούν. Είναι πολύ κτητικός με τους ανθρώπους του και όταν τον απειλήσει κάποιος δρα με άμεση επίθεση αν και αυτό τον σκοτώνει μέσα του.

Αν είναι συνάδελφος, εργοδότης ή υπάλληλός σου, ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ εργατικός και πολύ φιλότιμος. Θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει χωρίς να ζητήσει αντάλλαγμα. Ό,τι αναλαμβάνει το βγάζει εις πέρας, είναι ευφυής, βρίσκει εύκολα λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα και η ικανότητά του να βλέπει μπροστά τον ωθεί σε ορθές επιλογές. Το μειονέκτημά του είναι ο συναισθηματισμός του, ο οποίος αν διαταραχθεί με κάποιο τρόπο επηρεάζεται τόσο πολύ, που χάνει τον μπούσουλα και δεν μπορεί να είναι παραγωγικός. Παρόλα αυτά είναι επίμονος και ακόμη κι αν κάνει λάθη δεν θα τα παρατήσει και θα προσπαθήσει περισσότερο για να διορθώσει την κατάσταση μέχρι να τα καταφέρει. Είναι πολύ καλός στους υπολογισμούς και διαχειρίζεται πολύ σωστά τα οικονομικά του.

Αν είναι φίλος σου,  πιθανότατα η σχέση σας μετρά χρόνια γιατί ο Καρκίνος είναι πολύ επιλεκτικός όσον αφορά τον κύκλο του και πρέπει να νιώσει απόλυτη εμπιστοσύνη για να σε βάλει μέσα σ’ αυτόν. Είναι απόλυτα πιστός, υπερπροστατευτικός και θα δώσει τα πάντα για να σε βοηθήσει όποτε το χρειάζεσαι. Θα κάνει τα πάντα για να σε κάνει να νιώσεις όμορφα με τον εαυτό σου και θα σε φροντίσει περισσότερο από τον καθένα. Ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του για το οτιδήποτε.  Θα είναι εκεί για να ακούσει το πρόβλημά σου, να σου συμπαρασταθεί αλλά εκείνος δεν θα βρεθεί ποτέ στην θέση σου… Δύσκολα αφήνει τα συναισθήματα του να βγουν προς τα έξω και δύσκολα θα μιλήσει για όσα τον ενοχλούν και τον πληγώνουν. Ακόμη κι αν είστε χρόνια φίλοι, λίγα πράγματα ξέρεις γι’ αυτόν κι αυτό γιατί τα κρατάει για τον εαυτό του και δεν τα λέει σε κανέναν.

Αν είναι σύντροφός σου, μάλλον έχεις κάνει εσύ το πρώτο βήμα για να τα βρείτε, γιατί εκείνος είναι αρκετά ανασφαλής να το ρισκάρει! Φοβάται την απόρριψη… Είναι πολύ συναισθηματικός και δεν έχει μάτια για καμία άλλη πέρα από σένα. Από την στιγμή που αποφάσισε να είναι μαζί σου, αφοσιώθηκε σε σένα. Είναι πολύ ρομαντικός και τρυφερός και αν είσαι κι εσύ αυτής της ιδιοσυγκρασίας, βιώνεις μια σχέση που μοιάζει με παραμύθι. Παρόλα αυτά λόγω της ανασφάλειάς του, μπορεί να μην σου δείχνει τα συναισθήματά του την στιγμή που θα ήθελες να στα εκφράσει. Απλά δεν θα σου τα πει. Θα επιλέξει να σου τα δείξει. Επίσης ξέρεις ότι είναι αρκετά κτητικός ειδικά όταν νιώθει απειλείται με κάποιον τρόπο!

Άντρας Καρκίνος- Πώς να τον κατακτήσεις

Αν στο στόχαστρό σου είναι ο άντρας Καρκίνος, τότε δώσε προσοχή γιατί πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου που δυσκολεύεται να εκδηλωθεί…..

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση… Είναι πολύ ντροπαλός, πολύ ανασφαλής και ακόμα κι αν σε θέλει θα προτιμήσει να μείνει στο καβούκι του για να μην πληγωθεί από το να εκδηλώσει ανοιχτά τα συναισθήματά του.

Μην του κάνεις αστειάκια που στόχο έχουν να τον τσιγκλήσουν. Ο Καρκίνος θα τα πάρει σοβαρά. Μάλλον, θα καταλάβει ότι το ύφος σου δεν είναι σοβαρό αλλά στο μυαλό του θα έχει πως μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι αλήθειες, οπότε μάλλον εννοείς αυτά που λες. Όλο αυτό θα τον φέρει σε κατάσταση άμυνας.

Δείξτου τι αισθάνεσαι για εκείνον.  Είτε πρόκειται για κάτι μακροχρόνιο είτε για κάτι βραχυπρόθεσμο. Είναι καλύτερο γι’ αυτόν να γνωρίζει από την αρχή. Επίσης η ειλικρίνειά σου θα του δημιουργήσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Του αρέσουν οι εναλλακτικές έξοδοι. Οπότε για πρώτο ραντεβού ζήτα του να βγείτε σε μια συναυλία ή ακόμα και σε ένα εστιατόριο με περίεργη κουζίνα.

Έχε υπομονή γιατί ο Καρκίνος πρέπει να βγει πολλές φορές μαζί σου για να νιώσει ασφαλής.

Όσον αφορά το σεξ, τρελαίνεται για σαρκική επαφή αλλά επιθυμεί αυτή να προκύπτει μέσα από την στοργή και το συναίσθημα.

Το ευαίσθητο σημείο του είναι το στήθος, και πιο συγκεκριμένα οι θηλές. Χάιδεψέ τον εκεί απαλά, χωρίς να κάνεις απότομες κινήσεις.

Άντρας Καρκίνος- Με ποια ζώδια ταιριάζει;

Ταύρος

Η γυναίκα Ταύρος είναι το ιδανικό ταίρι για τον άντρα Καρκίνο κι αυτό γιατί η ιδιοσυγκρασία τους και τα θέλω τους ταιριάζουν απόλυτα. Η γυναίκα Ταύρος θέλει έναν σταθερό σύντροφό της ζωή της, που θα της δίνει στοργή και ενδιαφέρον και θα μπορεί κ εκείνη να του το ανταποδίδει στο έπακρον. Ο Καρκίνος από την άλλη θέλει δίπλα του μια σύντροφο που θα τον κάνει να αισθάνεται ασφάλεια και θα του προσφέρει το ενδιαφέρον και την ενθάρρυνση που επιθυμεί. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και η σχέση που θα δημιουργήσουν το πιθανότερο είναι ότι θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ιχθύς

Η γυναίκα Ιχθύς είναι συναισθηματική και μπορεί να καταλάβει απόλυτα την δυσκολία του Καρκίνου να εκφραστεί ελεύθερα γιατί και κείνη αισθάνεται ακριβώς το ίδιο. Ο ένας στηρίζει τον άλλο και μαζί δημιουργούν μια τρυφερή σχέση που υπάρχει αλληλοκατανόηση και πάνω απ’ όλα συναισθηματική ασφάλεια, κάτι που ζητούν και οι δύο οπωσδήποτε από τον σύντροφό τους.

Σκορπιός

Η σχέση αυτή, ξεκινά από την έντονη χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους. Με το που αντικρύζουν ο ένας τον άλλον κάτι ξεχωριστό αισθάνονται. Αυτή η ενέργεια τους οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα και η εμπειρία συγκλονίζει και τους δύο. Η σχέση αυτή λοιπόν ξεκινά από το σεξ, το οποίο όμως έχει μια υποβόσκουσα τρυφερή πλευρά. Με τον καιρό η κρυψίνους Σκορπίνα και ο ανασφαλής Καρκίνος, δένονται, έρχονται πιο κοντά και καταλήγουν να δημιουργούν μια συναισθηματική σχέση που μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official