Connect with us

Ζώδια

Άντρας Κριός: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να τον κατακτήσεις

Published

on

Ο άντρας Κριός, ή αλλιώς ο Άρης προσωποποιημένος! Ο άντρας Κριός δρα σχεδόν πάντα εν θερμώ και η φυσική του κατάσταση είναι ο πόλεμος! Αν έχεις στην ζωή σου έναν Κριό, είτε είναι αδελφός, είτε φίλος είτε γνωστός, ξέρεις πολύ καλά τι εννοούμε.

Ο άντρας Κριός με κυβερνήτη του τον Άρη είναι γεννημένος για να πολεμά και να αντιπαρατίθεται! Μπορεί να μπλέκει συνεχώς σε δύσκολες καταστάσεις που έχουν ένταση αλλά αυτές δεν τον φθείρουν! Είναι ανθεκτικός και τα καταφέρνει. Μερικές φορές μάλιστα ίσως τις έχει δημιουργήσει και ο ίδιος

Επειδή όμως ξεκινήσαμε σχολιάζοντας την σκοτεινή πλευρά του Κριού, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο άντρας Κριός δεν είναι ένας άνθρωπος που απλά «μπλέκεται»! Έχει πολλά καλά και την ορμητικότητα που διαθέτει την χρησιμοποιεί κυρίως για άλλα, πιο παραγωγικά και καλά πράγματα.

Ο Κριός είναι ειλικρινής και ενθουσιώδης. Είναι ένας άνθρωπος με ξεχωριστή ενέργεια που αμέσως σε κάνει να τον θαυμάζεις. Ο Κριός τρέφεται από τον θαυμασμό. Όταν επιβεβαιώνεται συνεχώς από τον περίγυρό του είναι χαρούμενος και νιώθει δυνατός. Όταν δεν αισθάνεται ότι λαμβάνει την προσοχή που χρειάζεται, προβάλλει τον εαυτό του για να την λάβει. Με λίγα λόγια την διεκδικεί. Στο μυαλό του μέσα έχει ότι αν θέλουμε κάτι πρέπει να κινήσουμε Γη και Ουρανό για να το αποκτήσουμε. Η επιτυχία δεν εξαρτάται από κανέναν άλλον παρά από τον ίδιο μας τον εαυτό και την διάθεσή μας να παλέψουμε με κάθε κόστος.

Αυτός ο τρόπος σκέψης του, δημιουργεί ηγετικές τάσεις τις οποίες και χρησιμοποιεί σε αναρίθμητους τομείς της ζωής του πετυχαίνοντας πολλά πράγματα. Του αρέσει να είναι αρχηγός και πιστεύει ότι δικαιωματικά του ανήκει αυτή η θέση, γιατί ξέρει ότι έχει αντοχή στις αντίξοες συνθήκες και είναι διατεθειμένος να επιμείνει και να κάνει τα πάντα για να πετύχει. Γιατί να δεχθεί να παραδώσει την ηγεσία σε κάποιον άλλον που μπορεί να εγκαταλείψει;

 

Η τάση του να κάνει ότι του έρχεται στο κεφάλι, δεν μένει ατιμώρητη… Πολλές φορές κάνει λάθος επιλογές ή πράξεις που δεν πρέπει αλλά είναι διατεθειμένος να πληρώσει το τίμημα. Αν κάποιος τον βλάψει, ενώ η πρώτη αντίδρασή του θα είναι ακραία, στην συνέχεια δεν θα κρατήσει κακία. Καλό θα ήταν να μην τον βλάψεις όμως, γιατί έχει την τάση να γίνεται εκδικητικός όταν πληγώνεται πολύ.

Του αρέσουν οι ριψοκίνδυνες καταστάσεις και επιδιώκει να εμπλακεί σ’ αυτές γιατί έτσι νιώθει ζωντανός! Επίσης θέλει να νιώθει ελεύθερος, δεν του αρέσει η καταπίεση και δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει.

Αν είναι συνάδελφος σου, υπάλληλός σου ή εργοδότης σου, ξέρεις ότι είναι αυτός που πάντα παίρνει τις πρωτοβουλίες. Είναι ταχύτατος στην δουλειά και όταν βάλει στο νου του έναν στόχο κάνει τα πάντα για να τον πετύχει.  Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν υπολογίζει πάντα τη βαρύτητα των επιλογών του, με αποτέλεσμα μαζί με αυτόν να φορτώνονται τα λάθη του και οι άλλοι στο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης είναι ισχυρογνώμων και δεν δέχεται εύκολα τις απόψεις των άλλων με αποτέλεσμα πολλοί να τον λένε ατομιστή. Παρά τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω πίεσης, ο άντρας Κριός δημιουργεί πολύ ευχάριστο κλίμα στον χώρο εργασίας γιατί είναι εξωστρεφής και έχει πολύ χιούμορ. Περισσότερο ασχολείται με ελεύθερα επαγγέλματα γιατί εργάζεται καλύτερα μόνος του παρά με ομάδα ή κάποιον εργοδότη πάνω από το κεφάλι του, στον οποίον θα πρέπει να δίνει αναφορά για κάθε του κίνηση. Επίσης μην σου κάνει εντύπωση αν τον δεις σε ριψοκίνδυνα επαγγέλματα όπως αυτά του πυροσβέστη ή του διασώστη. Με τα χρήματα έχει ιδιάζουσα σχέση. Ενώ επιδιώκει από μικρός να είναι ανεξάρτητος και εξασφαλίζει το ποσό που του αρκεί για να το καταφέρνει, πολλές φορές είναι αυτό που λέμε «τσίμα- τσίμα» γιατί έχει κάνει περιττά έξοδα. Σε αυτό το σημείο δεν θα επιχειρήσει να κάνει προγραμματισμό και να δει που θα ξοδεύει, αλλά θα ψάξει να βρει τον τρόπο για να βγάλει ακόμη περισσότερα.

Αν είναι φίλος σου εκτιμάς πολύ το γεγονός ότι είναι ειλικρινής απέναντί σου. Παρόλα αυτά, ο τρόπος με τον οποίον σου λέει ότι λέει μπορεί να σε πληγώνει ορισμένες φορές. Είναι δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές και καταβάλει κάθε προσπάθεια να σε στηρίξει, τόσο πολύ που μερικές φορές προσπαθεί να σου επιβάλλει αυτό που θεωρεί σωστό για σένα. Διαφωνείτε συχνά σε πολλά πράγματα γιατί πάντα πιστεύει ότι έχει δίκιο και γίνεται πολύ νευρικός. Αλλά αυτό κρατάει λίγο και τα ξαναβρίσκετε. Επίσης, είναι αυτό που λέμε «βλαχοδήμαρχος»… Ξέρει κόσμο παντού, όπου πάει θα χαιρετήσει, κι έχει πάντα παρέα να βγει. Οι πραγματικοί του φίλοι όμως είναι λίγοι.

Αν είναι σύντροφός σου, μάλλον έχεις πολλή υπομονή γιατί ο άντρας Κριός είναι ένας πραγματικά δύσκολος σύντροφος. Θέλει συνεχώς να επιβάλλεται και να νιώθει ότι αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Επίσης είναι και πολύ ζηλιάρης…Σε βαθμό που εύκολα μπορεί να παίξει ξύλο αν νιώσει ότι κάποιος πολιορκεί την κοπέλα του, η οποία δεν είναι απλά η σύντροφός του, είναι κτήμα του, του ανήκει. Με τον Κριό όμως νιώθεις στοργή γιατί του αρέσει να προστατεύει τα άτομα που αγαπά με κάθε κόστος, και σίγουρα δεν βαριέσαι γιατί του αρέσει να ζει ξεχωριστές εμπειρίες.. Ίσως βέβαια νιώθεις ότι δημιουργεί καυγάδες από το πουθενά… (και δεν έχεις άδικο γιατί «τρέφεται» από την ένταση).

 

Άντρας Κριός- Πώς να τον κατακτήσεις

 

Πρέπει να είσαι συμβιβασμένη με την ιδέα ότι αυτός θα είναι ο αρχηγός και θα παίρνει αποφάσεις… Αν δεν σου αρέσει αυτό καλύτερα να μην ξεκινήσεις την προσπάθεια να τον κατακτήσεις.

 

Στον Κριό αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό του και είναι εξωστρεφείς. Οπότε φόρα τα καλά σου, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και προχώρα με αυτοπεποίθηση στο πρώτο ραντεβού.

Του Κριού του αρέσει να κυνηγά.. Θέλει να σ’ έχει αλλά και να μην σ’ έχει. Μην επιδιώκεις συνεχή επικοινωνία μαζί του. Πάρ’ το χαλαρά… Μην περιμένεις διακαώς πότε θα σου πει να ξαναβγείτε, κάνε το πρόγραμμά σου κι όταν σε πάρει τηλέφωνο αν έχεις κανονίσει κάτι άλλο, πες του ότι επειδή έχεις κανονίσει θα ήθελες να τα πείτε άλλη μέρα. Δείξε του ότι έχεις κι εσύ το πρόγραμμα σου, κι αυτός από ανασφάλεια θ’αρχίσει να αναρωτιέται γιατί δεν είσαι σαν τις άλλες περιπτώσεις που τον κυνηγούν από πίσω και λένε σε όλα ναι!

 

Μην επιχειρήσεις να του πεις τι να κάνει. Μην του πεις «μη», μην του πεις «κάνεις λάθος». Από την στιγμή που θα ακούσει αυτές τις φράσεις μπαίνει στον αυτόματο, επιμένει στην δική του άποψη και δεν ακούει αυτά που του λες. Καλύτερα ξεκίνα τα επιχειρήματά σου με μια χλιαρή προσέγγισή του τύπου: «Χμ… Δεν ξέρω… Εγώ στην θέση σου μάλλον θα έκανα αυτό… Αλλά από κει και πέρα εσύ ξέρεις…..»

 

Μην προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει. Είναι σαν να παίζεις με την φωτιά και πίστεψέ μας δεν θα σου βγει σε καλό. Δυσκολεύεται ούτως ή άλλως να εμπιστευτεί την σύντροφό του λόγω ανασφάλειας. Από την στιγμή που θα δημιουργήσεις μια κατάσταση επίτηδες, δύο πράγματα θα συμβούν: Θα κάνει επίθεση στον αντίζηλο και η εμπιστοσύνη του απέναντί σου δεν θα αποκατασταθεί ποτέ. Ίσως μάλιστα αποφασίσει να το λήξει και οριστικά μαζί σου.

 

Του αρέσει η ζωή με ένταση, οπότε κάτσε και σκέψου εναλλακτικές εξόδους που θα μπορούσατε να κάνετε μαζί.

 

Έχε στο νου σου ότι δεσμεύεται πολύ δύσκολα. Πολλοί λένε ότι δύσκολα παραμένει και πιστός λόγω του παρορμητισμού του, αλλά αν η γυναίκα που έχει δίπλα του τον καλύπτει και του κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, δεν έχει λόγους να ψαχτεί αλλού. Το αν είσαι αυτή η γυναίκα ή αντέχεις να είσαι αυτή η γυναίκα είναι κάτι που θα το βρεις μόνη σου…

 

Άντρας Κριός-Με ποια ζώδια ταιριάζει

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Λέων, είναι δυναμική, αισιόδοξη και κρύβει ένα παιδί μέσα της! Είναι ενεργητική, της αρέσει να ασχολείται με διάφορα πράγματα και της αρέσει επίσης να προσέχει τον εαυτό της και να αυτοπροβάλλεται. Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που ο άντρας Κριός ταιριάζει απόλυτα μαζί της! Οι δυο τους κάνουν ένα πολύ θαυμαστό ζευγάρι που όταν βγαίνουν έξω όλοι γυρνούν τα βλέμματα και τους κοιτούν. Επιπλέον γνωρίζουν και οι δύο τους τους πάντες γιατί είναι εξωστρεφείς. Μαζί αποκλείεται να πέσουν στην ρουτίνα γιατί και οι δύο κυνηγούν το πάθος και θα κάνουν τα πάντα για να το διατηρήσουν. Η γυναίκα Λέων σέβεται απόλυτα την τάση του Κριού για ελευθερία.. Αν και ο Κριός όχι και τόσο, με την έννοια ότι θορυβείτε επειδή η γυναίκα Λέων δεν ασχολείται συνέχεια μαζί του και την κυνηγά περισσότερο οπότε το ενδιαφέρον του παραμένει αμείωτο. Ο ένας ενδυναμώνει τον άλλον με φιλοφρονήσεις και μεταφέρουν την περίσσεια ενέργεια που υπάρχει στην κρεβατοκάμαρα στην όποια η χημεία τους είναι μοναδική. Το μόνο που πρέπει να προσέξουν είναι οι καυγάδες που μπορεί να τους φθείρουν γιατί είναι και οι δύο ανυποχώρητοι.

ΖΥΓΟΣ

Ο έρωτας ανάμεσα στον άντρα Κριό και στην γυναίκα Ζυγό είναι μονόδρομος από την στιγμή που θα αντικρύσουν ο ένας τον άλλον. Ένα δυνατό πάθος υπάρχει ανάμεσά τους το οποίο δυναμώνει συνεχώς περισσότερο. Η γυναίκα Ζυγός είναι καλαίσθητη και ερωτική, όπως ακριβώς θέλει την σύντροφό του ο άντρας Κριός. Η τάση του άντρα Κριού να αποφασίζει για όλα είναι λυτρωτική για την αναποφάσιστη γυναίκα Ζυγό που την βασανίζουν μονίμως τα διλλήματα.  Και οι δύο λατρεύουν τις εξόδους και την καλή ζωή και παλεύουν μαζί για να την κάνουν όσο καλύτερη γίνεται, ώστε να απολαμβάνουν πολυτέλεια και ανέσεις. Παράλληλα η γυναίκα Ζυγός με την πηγαία διπλωματία της, ίσως είναι η μόνη γυναίκα του ζωδιακού που μπορεί να χαλιναγωγήσει τον άντρα Κριό και να του περάσει τις συμβουλές της ή αυτά που θέλει να πετύχει, χωρίς τσακωμούς και χωρίς αυτός να το καταλάβει. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει είναι η άξεστη ειλικρίνεια που έχει ο Κριός όταν λέει την γνώμη του για κάτι. Τα λόγια του μπορεί να την πληγώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άντρας Κριός με την γυναίκα Τοξότη, είναι μαζί φίλοι και σύντροφοι. Δυο ζώδια που έχουν από κοινού ανάγκη για ελευθερία και καταλαβαίνονται απόλυτα όσον αφορά το θέμα του προσωπικού χρόνου. Υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ τους γιατί και οι δύο δρουν σαν παρορμητικοί έφηβοι! Οπότε υπάρχει αλληλοκατανόηση για πολλά πράγματα που άλλους θα τους ενοχλούσαν όπως για παράδειγμα τα νευρικά ξεσπάσματα ή το να λες ότι σου έρχεται χωρίς να σκέφτεσαι. Ζουν συνεχώς ένταση κάτι που διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον και των δύο και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον! Η Τοξοτίνα με τις φιλοσοφικές της ανησυχίες χαρίζει στον Κριό γνώσεις τις οποίες μέχρι τώρα δεν είχε, ενώ ο Κριός γεμίζει την Τοξοτίνα με θάρρος και δύναμη. Προσοχή απαιτείται στο θέμα του εγωισμού που έχουν και οι δύο μπόλικο και πολλές φορές δεν υποχωρούν αν ο άλλος δεν παραδεχθεί το λάθος του.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official