Connect with us

Ζώδια

Άντρας Λέων: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να τον κατακτήσεις

Published

on

Αν θέλουμε να ορίσουμε τον δυναμικό άντρα, ο Λέων είναι σίγουρα το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του ζωδιακού. Είναι εντυπωσιακός, ζητά συνεχώς την προσοχή και επιθυμεί να έχει γύρω του ανθρώπους δοτικούς όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος.

Ο άντρας Λέων θέλει να βρίσκεται στο προσκήνιο και να είναι αναγνωρίσιμος.

Θα μιλήσει με πολύ κόσμο και όπου βγαίνει πάντα έχει έναν γνωστό, αλλά όσον αφορά τις προσωπικές του σχέσεις ο άντρας Λέων έχει γύρω του λίγους και καλούς. Ανθρώπους που θεωρεί ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον ίδιο είτε εμφανισιακά, είτε κοινωνικά, είτε οικονομικά.

Όταν αποφασίσει ότι κάποιος αξίζει να βρίσκεται στο περιβάλλον του, θα βρίσκεται για πάντα και συνήθως είναι σταθερός στις σχέσεις του.

Επειδή προσέχει πολύ τον εαυτό του και επιθυμεί να τον βελτιώνει μέχρι να φτάσει στην τελειότητα, έχει την ίδια απαίτηση και από τους γύρω του και μπορεί να γίνει πολύ αυστηρός κριτής.

Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και ζει για να φλερτάρει. Είναι κυνηγός και του αρέσει να έχει πάντα πολλές κατακτήσεις. Πολύ δύσκολα θα κάνει μια σχέση, άλλα όταν βρει στην ζωή του το άτομο που αξίζει να είναι δίπλα του τα παρατάει όλα κι αφοσιώνεται. Ο άντρας Λέων όταν θα κάνει μια σχέση θα είναι μακροχρόνια.

Ένα από τα βασικά του ελαττώματα είναι η επιβλητικότητα και η ανάγκη του για προσοχή. Η γυναίκα που θα έχει δίπλα του θα πρέπει συνέχεια να του δείχνει τον θαυμασμό της τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις, ώστε να μην αναζητήσει από αλλού αυτήν την προσοχή…

Αν ο άντρας Λέων είναι συνάδελφος, εργοδότης ή υπάλληλός σου, ξέρεις ότι δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην εργασία του και φροντίζει ότι αναλαμβάνει να επιτελείται άψογα. Του αρέσει να παίρνει τα εύσημα και να ξεχωρίζει σε σχέση με τους άλλους και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Λόγω της υπέρμετρης περηφάνειας τους και της ανάγκης για αναγνώριση, γίνεται αλαζονικός πολλές φορές, με αποτέλεσμα να γίνεται αντιπαθής κάποιες φορές.

Παράλληλα όμως του αρέσει να είναι δοτικός και βοηθά πολλές φορές δουλεύοντας διπλάσια για να βοηθήσει κάποιον άλλον. Τείνει να επιλέγει δημιουργικά επαγγέλματα ή επαγγέλματα που τον τοποθετούν στα φώτα της δημοσιότητας διαφορετικά βαριέται πάρα πολύ εύκολα.

Με το χρήμα η σχέση του είναι διχασμένη. Από την μία του αρέσει γιατί με αυτό ικανοποιεί τα ακριβά του γούστα και τον ακριβό τρόπο διασκέδασης που επιλέγει. Ξεμένει όμως πολύ εύκολα λόγω της γενναιοδωρίας του και της τάσης του να κερνάει. Ο άντρας Λέων επιθυμεί να περνούν καλά και οι γύρω του, όχι μόνο ο ίδιος και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να το πετύχει.

Από την άλλη σιχαίνεται τους υπολογισμούς γιατί τον αγχώνουν. Όταν όμως χρειάζεται να μαζέψει χρήματα αποταμιεύει με μεγάλη επιτυχία.

Αν ο άντρας Λέων είναι φίλος σου, του έχεις αδυναμία, γιατί είναι ένας αισιόδοξος και πολύ θετικός άνθρωπος που θα δώσει τα πάντα για σένα. Είναι ο πρώτος που θα τρέξει σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα και θα σου σταθεί όσο κανένας. Ίσως σου την δίνει λίγο επειδή ζητά μονίμως αναγνώριση αλλά δεν σε πειράζει γιατί αυτό το ελάττωμα δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλα τα καλά που έχει σαν άνθρωπος.

Αν ο άντρας Λέων είναι μέλος της οικογένειάς σου, ξέρεις ότι αγαπά πολύ την οικογένεια και θα προσφέρει τα μέγιστα για να είναι όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Επιδιώκει να δίνει χαρά και αισιοδοξία και συνεισφέρει πολύ και οικονομικά για να είναι η οικογένειά του σε ένα καλό κοινωνικό επίπεδο.

Αν ο άντρας Λέων είναι σύντροφός σου, ξέρεις ότι όση περισσότερη αγάπη του δείχνεις και όσο περισσότερο τον θαυμάζεις τόσο περισσότερο αφοσιώνεται σε σένα και τόσο πιο δοτικός είναι. Του αρέσει η σχέση του να έχει πάθος και θα παραμείνει πιστός. Αρκεί να του δείχνεις ότι είναι ο καλύτερος.

Άντρας Λέων και πώς να τον κατακτήσεις

Του αρέσει η γυναίκα που έχει δίπλα του να περιποιείται τον εαυτό της και να τραβά την προσοχή με το επιβλητικό θηλυκό της περπάτημα.

Θέλει η σύντροφός του να είναι σοβαρή, δυναμική και να έχει επίπεδο.

Επιθυμεί να έχει δίπλα του μια γυναίκα που θα την καμαρώνει γι’ αυτό και συνήθως η σύντροφος που επιλέγει είναι εντυπωσιακή.

Του αρέσουν πολύ τα όμορφα πλούσια μαλλιά, οπότε φρόντισε να τα περιποιηθείς όσο περισσότερο γίνεται.

Ο Λέων επιζητά συνεχώς προσοχή και θαυμασμό. Δείξε του πόσο ξεχωριστός είναι και πόσο ψηλά τον έχεις σαν άνθρωπο και η υπόθεση είναι μισοτελειωμένη!

Σιχαίνεται την γκρίνια! Πιστεύει ότι καταστρέφει τον έρωτα. Οπότε αν δεν σου αρέσει κάτι συζήτησέ του το με τρόπο.

Θέλει η σύντροφός του να είναι ειλικρινής και να μιλά ανοιχτά για όσα την απασχολούν. Η επικοινωνία παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο για τον άντρα Λέοντα.

Μην του πας πολύ κόντρα… Δεν λέμε να λες σε όλα ναι αλλά φρόντισε να έχεις μετριοπαθές ήρεμο ύφος όταν του μιλάς και να προσπαθείς να τον πείσεις με τρόπο. Στον Λέοντα αρέσει να επιβάλλεται, οπότε αν θες να τον πείσεις, άσε τον να πιστεύει ότι μόνος του επέλεξε την άποψή σου επειδή έκρινε ότι είναι σωστή κι όχι επειδή τον έπεισες.

Άντρας Λέων- Με ποια ζώδια ταιριάζει:

ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος είναι συναισθηματική και θα το δείξει υπέρμετρα στον σύντροφό της. Ο άντρας Λέων καλύπτεται απόλυτα από αυτήν και νιώθει ικανοποιημένος γιατί είναι μονίμως στο επίκεντρο της προσοχής. Επιπλέον δεν την αρέσει να επιβάλλεται και αφήνει τον Λέοντα να αισθάνεται ο αρχηγός όπως ακριβώς επιθυμεί. Ο Λέων με τον Καρκίνο είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς και το μόνο αρνητικό είναι ότι η γυναίκα Καρκίνος θα γκρινιάξει αν κάτι δεν της αρέσει, κάτι που ο Λέων σιχαίνεται. Αν όμως το εκφράσει με διαφορετικό τρόπο, τότε τίποτα δεν υπάρχει που να μπορεί να εμποδίσει αυτήν την μακροχρόνια σχέση.

ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Λέων τρελαίνεται για την εγκεφαλική επικοινωνία που του προσφέρει η γυναίκα Υδροχόος. Είναι η ήρεμη δύναμη που επιθυμεί να έχει η σύντροφός του και ταυτόχρονο είναι και δυναμική. Στην κρεβατοκάμαρα οι δυο τους τα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά και η έλξη που υπάρχει είναι δυνατή και μπορεί να κρατήσει χρόνια! Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο είναι η ψυχρότητα που διακατέχει ορισμένες φορές την γυναίκα Υδροχόο, η οποία πληγώνει τον Λέοντα.

ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ

Η γυναίκα Ζυγός ξεχωρίζει και περιποιείται τη εμφάνισή της ακριβώς όπως και ο Λέων. Ο Λέων και ο Ζυγός κάνουν ένα ιδανικό ζευγάρι που βγαίνει έξω και τραβάει τα βλέμματα, κάτι που ικανοποιεί απόλυτα και τους δύο. Παράλληλα η γυναίκα Ζυγός είναι διπλωμάτης και ξέρει πώς να φέρει τον άντρα Λέοντα με τα νερά της χωρίς να υπάρχουν τσακωμοί και εντάσεις.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια7 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια2 μήνες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official