Connect with us

Ζώδια

Άντρας Παρθένος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να τον κατακτήσεις

Published

on

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι Παρθένο; Γκρίνια θα μας πεις και δεν θα έχεις άδικο αλλά για να είμαστε αντικειμενικοί ο άντρας Παρθένος έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά για να μείνουμε μόνο σε αυτό.

Ο άντρας Παρθένος, είναι ανεξάρτητος και μπορεί να προτείνει μια λύση για τα πάντα, αφού είναι δημιουργικός και ταυτόχρονα λογικός. Συνδυάζει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά για να αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση και τα καταφέρνει. Το μειονέκτημα βέβαια είναι ότι είναι ξεροκέφαλος κι αυτό πολλές φορές περιορίζει την δημιουργική του ικανότητα. Αν βάλει κάτι μέσα στο κεφάλι του τελείωσε. Αυτό είναι και τίποτε άλλο. Δεν αλλάζει γνώμη εύκολα για όσα πιστεύει κι αυτό γιατί έχει περάσει από μια διαδικασία λογικού συνειρμού (κατά τα δεδομένα του) που τον έχει οδηγήσει σε σωστά συμπεράσματα.

Για πολλούς ο άντρας Παρθένος είναι ψυχρός άνθρωπος της ρουτίνας, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Οι Παρθένοι δένονται με τους ανθρώπους και όταν πληγωθούν από αυτούς ή τους χάσουν έχουν την τάση να προσκολλώνται στο παρελθόν και να μην μπορούν να προχωρήσουν. Αυτό τους κρατά σε στασιμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να ξεκολλήσουν και δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Ο Παρθένος χρειάζεται έναν άνθρωπο που να τον ωθεί να προχωρά και να τους υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να είναι τόσο αυστηροί με τον εαυτό τους.

Αν ο άντρας Παρθένος είναι φίλος σου, θα τον εμπιστευθείς στα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν και θα ζητήσεις την γνώμη του. Ο Παρθένος είναι αξιόπιστος ενώ η παρατηρητικότητα και η σχολαστικότητά του, τον κάνουν τον τέλειο άνθρωπο για να σου δώσει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε ζήτημα που σε απασχολεί. Είναι επίσης πολύ πρακτικός και πολύ αναλυτικός οπότε δεν θα σου πρότεινε ποτέ κάτι που ενέχει ρίσκο.

Από την άλλη μπορεί να τσαντίζεσαι μαζί του, επειδή έχει την τάση να γκρινιάζει και να είναι αδιάλλακτος. Έτσι αν διαφωνήσετε για κάτι το σίγουρο είναι ότι θα επιμένει στην άποψή του και δεν θα κάνει πίσω.

Αν είναι συνάδελφος, υπάλληλος ή εργοδότης σου, τον θαυμάζεις για το πόσο αναλυτικός είναι αλλά και πόσο καλός στο να ερευνά και να βρίσκει λύσεις στο οτιδήποτε. Αυτό που σε ενοχλεί είναι η τάση του να λειτουργούν όλα με τον δικό του τρόπο. Ο άντρας Παρθένος, κατόπιν λεπτομερούς ανάλυσης έχει καταλήξει σε μια συγκεκριμένη μέθοδο για να γίνεται η δουλειά και σε υποχρεώνει να την ακολουθήσεις.

Από την άλλη εσύ δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς, αφενός επειδή είναι ανυποχώρητος αφετέρου γιατί ξέρεις ότι είναι μάστερ στην οργάνωση και στην εύρεση επιτυχημένων λύσεων. Αξιολογεί άριστα τους ανθρώπους που έχει απέναντί του και ξέρει πώς να κατευνάσει τα πράγματα στην δουλειά όταν προκύπτουν εντάσεις.

Αν ο άντρας Παρθένος είναι σύντροφός σου, ξέρεις ότι πίσω από αυτήν την ψυχρότητα κρύβεται ένας πλούσιος συναισθηματικός κόσμος που περιμένει να ανοιχθεί στον άνθρωπο που θα το αξίζει…. Ως σύντροφός του απολαμβάνεις πολύ την σχέση σας κυρίως γιατί σε αντιμετωπίζει ισότιμα.

Μερικές φορές σε εκνευρίζει η γκρίνια του αλλά ξέρεις ότι την βγάζει για μικροπράγματα γιατί αρνείται να παραδεχτεί αυτά που πραγματικά αισθάνεται (π.χ. την ζήλεια του). Ο άντρας Παρθένος δεν πρόκειται ποτέ να πει αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί. Κάνει σαν να μην υπάρχει. Μέσα του όμως υπεραναλύει, σκέφτεται και εμμονιάζει… Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεσπά αυτή την ένταση σε θέματα μικρής σημασίας.

Άντρας Παρθένος: Πώς να τον κατακτήσεις

Στο άντρα Παρθένο αρέσουν οι αριστοκρατικές γυναίκες που δεν είναι παρορμητικές και αντισυμβατικές. Θέλει μια παρουσία που να αποπνέει σταθερότητα και επίπεδο. Μια ήρεμη δύναμη. Οπότε αν είσαι εκκεντρική και δρας εν θερμώ, ο άντρας Παρθένος δεν είναι για σένα.

Έχει την ανάγκη να ασχολείσαι με τον συναισθηματικό του κόσμο. Θέλει να τον ρωτάς αν είναι καλά και αν νιώθει όμορφα.

Μην περιμένεις να λάβεις τρυφερότητα και χάδια από τον Παρθένο. Αλλά μην σε ανησυχεί αυτό. Απλά δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Ο αισθησιασμός του θα βγει σιγά σιγά. Εσύ πρέπει να κάνεις υπομονή και να μην δείχνεις ότι απογοητεύεσαι.

Αν θες να κολλήσει μαζί σου, πρέπει να είσαι ψαγμένο άτομο με πολλές γνώσεις. Ενθουσιάζεται με τους ανθρώπους που έχουν ενδιαφέροντα και είναι δραστήριοι. Πόσο μάλλον με μια γυναίκα που είναι έτσι.

Αν δεις ότι τα πράγματα προχωρούν αργά και δεν γίνεται τίποτα μεταξύ σας, μην απογοητεύεσαι! Απλώς θέλει χρόνο για να αποφασίσει.

Φρόντισε να τον κάνεις να αισθανθεί ασφάλεια. Μην προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει ή να τον κάνεις να πιστέψει ότι δεν είσαι σίγουρη για το φλερτ σας. Είναι ήδη ανασφαλής και μ’ αυτόν τον τρόπο τον κάνεις να κλείνεται ακόμα περισσότερο, ή τελικά τον κάνεις να σκέφτεται να εγκαταλείψει αυτό που έχετε.

Απόφυγε χυδαιότητες ή sockingαστεία. Του αρέσει να τα ακούει από τους φίλους του και να γελάνε όχι όμως από την υποψήφια σύντροφο. Θέλει να έχει δίπλα του μια ήρεμη, φινετσάτη παρουσία.

Το ευαίσθητο σημείο του Παρθένου είναι η κοιλιά και οι περιοχές γύρω από τον αφαλό. Άγγιξέ τον απαλά εκεί και φρόντισε να κάνεις ήρεμες κινήσεις γενικότερα.

Όταν φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα, να ξέρετε ότι στην αρχή τα πράγματα θα είναι λίγο ψυχρά. Στην πορεία όμως θα συνειδητοποιήσεις ότι ο άντρας Παρθένος είναι αισθησιακός!

Άντρας Παρθένος: Με ποια ζώδια ταιριάζει;

ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ

Ο άντρας Παρθένος με την γυναίκα Ιχθύ κάνουν το τέλειο ζευγάρι! Ο Παρθένος καλύπτει απόλυτα την συναισθηματική ανασφάλεια της γυναίκας Ιχθύος γιατί είναι πιστός και της δείχνει σεβασμό. Επιπλέον την παρέχει σταθερότητα γιατί λειτουργεί με πρόγραμμα και συνέπεια. Από την άλλη ο άντρας Παρθένος λαμβάνει την προσοχή που νιώθει ότι χρειάζεται, γιατί η γυναίκα Ιχθύς ενδιαφέρεται συνεχώς για το πώς αισθάνεται και του δείχνει το ενδιαφέρον της. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και ο συνδυασμός τους υπόσχεται μια μακροχρόνια σχέση.

ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ

Αρχικά ο συνδυασμός μπορεί να φαίνεται βαρετός και μονότονος αλλά η πραγματική του αξία φαίνεται στην πορεία. Ο Παρθένος και ο Ταύρος είναι και τα δύο ζώδιο που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην σταθερότητα και την επιδιώκουν. Αυτό δημιουργεί ασφάλεια και στους δύο ενώ ο Παρθένος δίπλα στο Ταύρο μαθαίνει την καλή ζωή και την διασκέδαση, η οποία μπορεί κιόλας να προσαρμοστεί στα δεδομένα της καθημερινότητας του!

ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας φαινομενικά άκυρος συνδυασμός… Αλλά για κάποιο λόγο ο άντρας Παρθένος ταιριάζει πολύ με την γυναίκα Καρκίνο και αναπτύσσεται ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ τους. Η γυναίκα Καρκίνος είναι συναισθηματική και το δείχνει κάτι που καλύπτει την ανάγκη του Παρθένου να νιώσει ενδιαφέρον, ενώ ο Παρθένος δίνει στην γυναίκα Καρκίνο τον προστάτη που νιώθει ότι χρειάζεται. Είναι και οι δύο υπέρ της σχέσης και τα πάνε ιδιαίτερα καλά και στην συμβίωση.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official