Connect with us

Ζώδια

Άντρας Ταύρος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να τον κατακτήσεις

Published

on

Είναι σοβαρός, αλλά όχι απόμακρος, είναι αυστηρός αλλά πολύ ελκυστικός, είναι ερωτικός αλλά πολύ επιλεκτικός…Αν ο άντρας Ταύρος είναι στο στόχαστρό σου, πρέπει να του αποδείξεις ότι αξίζει να ασχοληθεί παραπάνω μαζί σου…

Μάθημα 1ο: Εφοπλίσου με υπομονή!

Ναι ναι ο Ταύρος είναι της υπομονής! Και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να επιταχύνεις τα πράγματα, αλλά ούτε και για να τα επιβραδύνεις όταν αυτός αποφασίσει ότι θέλει να ανεβάσει τις ταχύτητες… Το ερωτικό παιχνίδι το κατευθύνει αυτός και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης του!

Γιατί καθυστερεί τόσο να κάνει την κίνησή του;

Όχι γιατί θέλει να κολλήσεις, όχι γιατί σου κάνει παιχνιδάκια, αλλά γιατί θέλει να είναι απολύτως σίγουρος ότι κάνει την σωστή κίνηση και απολύτως σίγουρος ότι είσαι η σωστή γυναίκα για κείνον!

Ο άντρας Ταύρος, υπολογίζει και προγραμματίζει την κάθε του κίνηση ώστε να οδηγηθεί στην καλύτερη πιθανή εκδοχή για την ζωή του. Έτσι λοιπόν πρέπει πρώτα να δει αν εσύ έχεις αυτό το «κάτι» που θα τον οδηγήσει στο καλύτερο.

Μάθημα 2ο: Όταν ο άντρας Ταύρος φλερτάρει… Εσύ κάνε το θήραμα

Πως φλερτάρει ο Ταύρος; Δεν φλερτάρει ο Ταύρος…. Δεν θα αρχίσει να σε ρωτάει για τον εαυτό σου και την ζωή σου, δεν θα σε κοιτάει επίμονα όλο το βράδυ για να σε ιντριγκάρει, δεν θα επιδιώξει να στην πέσει με τις κλασσικές αντρικές ατάκες και δεν θα σου δείξει ευθύς αμέσως ερωτικό ενδιαφέρον.

Αν καταλάβει ότι «του κάνεις» θα σε προσεγγίσει απλά και χλιαρά ή θα επιχειρήσει να προσεγγίσει τον κοινό σας γνωστό που βρίσκεται στην παρέα σου για να σε πλησιάσει. Από δω θα το πάει από κει θα το φέρει, κάποια στιγμή θα σου απευθύνει τον λόγο και χωρίς να το καταλάβεις θα έχετε βρεθεί μόνο 2 στην συζήτηση. Η προσέγγισή του είναι γήινη, αργή και σταθερή, κι έτσι πρέπει να κινηθείς και συ! ΜΗΝ επιχειρήσεις να κάνεις κίνηση γιατί θα ξενερώσει… Ο άντρας Ταύρος θέλει να νιώθει ότι έχει τον έλεγχο.

Mάθημα 3ο: Ο άντρας Ταύρος όταν φλερτάρει ξέρει πολύ καλά τι θέλει… Εσύ ξέρεις;

Ο άντρας Ταύρος δεν επιδίδεται στο ασύστολο φλερτ ούτε και δημιουργεί εφήμερες σχέσεις στην ζωή του. Δεν έχει ανάγκη την επιβεβαίωση των άλλων για να νιώσει καλά με τον εαυτό του και δεν αντλεί ενέργεια από τέτοιες καταστάσεις. Θα προτιμήσει μια όμορφη μέρα, την οποία θα περάσει με τους δικούς του ανθρώπους και θα καταλήξει σε ένα εστιατόριο με καλό φαγητό, παρά τα ανούσια παιχνιδάκια με γυναίκες σε ένα κλαμπ.

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, όταν λέμε ότι δεν είναι του «από δω κι από κει» δεν εννοούμε ότι δεν κοιτάει γυναίκες όταν είναι ελεύθερος. Κοιτάει και επιδιώκει επαφή μαζί τους, απλά όταν συνειδητοποιεί ότι δεν του ταιριάζουν δεν ασχολείται παραπάνω…

Αν σου αρέσουν οι εφήμερες καταστάσεις και τα παιχνιδάκια με το άλλο φύλο, ο ταύρος δεν είναι για σένα και επίσης, δύσκολα θα σε προσέξει. Όπως είπαμε κάνει την κίνησή του όταν πρώτα έχει σκεφτεί πολύ και έχει αξιολογήσει τον άνθρωπο που είναι απέναντί του. Από την στιγμή που θα συνειδητοποιήσει ότι το ποιόν σου δεν ταιριάζει με την επιλεκτική φύση του και την σταθερότητα του, απλά θα σε απορρίψει και δεν θα ασχοληθεί παραπάνω.

Και ποιες γυναίκες ταιριάζουν στον άντρα Ταύρο δηλαδή;

 

  • Οι γυναίκες που εκφράζουν θηλυκότητα και προσέχουν τον εαυτό τους
  • Όσες έχουν καλλιεργημένη προσωπικότητα και ωριμότητα
  • Όσες δεν επιδιώκουν να τραβούν την προσοχή με επιτηδευμένες συμπεριφορές
  • Οι γυναίκες που είναι τρυφερές και έχουν μια γλυκύτητα

Πέρα από αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά οι αστρολόγοι αναγνωρίζουν ορισμένα επιτυχημένα ερωτικά ταριάσματα ανάμεσα στον Ταύρο και σε κάποια ζώδια:

Ταύρος με Ταύρο

Ενώ κάποιος θα περίμενε ότι τα ομώνυμα απωθούνται, η γυναίκα Ταύρος με τον άντρα Ταύρο, ταιριάζουν πάρα πολύ κι αυτό γιατί επιζητούν τα ίδια πράγματα! Είναι και οι δύο φιλικοί, ευγενικοί, σταθεροί και θέλουν στην ζωή τους έναν σύντροφο και όχι μια εφήμερη παρέα. Αρέσει και στους δύο να απολαμβάνουν τις επίγειες απολαύσεις και το μοναδικό πράγμα που πρέπει να προσέχουν είναι οι διενέξεις τους γιατί είναι και οι δύο ανυποχώρητοι, (αν και το πιθανότερο είναι ότι θα έχουν την ίδια γνώμη στα περισσότερα ζητήματα οπότε δύσκολα θα υπάρξουν διαφωνίες). Αν είσαι Ταύρος, κακώς προβληματίζεσαι για το τι μπορεί να θέλει ο άντρας Ταύρος! Ξέρεις πολύ καλά! Αναζήτησε τις απαντήσεις στον ίδιο σου του εαυτό! Όπως λειτουργείς εσύ λειτουργεί κι εκείνος.

Καρκίνος με Ταύρο

Γυναίκα Καρκίνε, δεν θα μπορούσες να διαλέξεις ιδανικότερο ταίρι από τον άνδρα Ταύρο! Είναι άνθρωπος που δίνει ιδιαίτερη σημασία στον θεσμό της οικογένειας, του αρέσει να προσέχει τις συντρόφους του και είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κουμπώνουν σαν κομμάτια παζλ με τα δικά σου: την ευαισθησία σου, την συναισθηματική σου φύση, την παραδοσιακή σου αντίληψη για τις ανθρώπινες σχέσεις και την οικογένεια. Κάνετε το τέλειο ζευγάρι και η σχέση σας είναι αρμονική και πολλά υποσχόμενη!

Παρθένος με Ταύρο

Αν είσαι Παρθένος ταιριάζεις πάρα πολύ με τον Ταύρο κι αυτό γιατί είστε και οι δύο γήινες φύσεις και επιθυμείτε μια αρμονική και όμορφη σχέση με τον σύντροφό σας. Ο άντρας Ταύρος έλκεται από τις ικανότητες οργάνωσής που διαθέτεις όπως και από την τάση σου να αναλύεις τα πάντα για να βρίσκεις λύσεις σε κάθε πρόβλημα ακόμη κι αν αυτό δεν έχει προκύψει ακόμη ή δεν πρόκειται να προκύψει και ποτέ. Εσύ πάλι θαυμάζεις την ισορροπημένη του ιδιοσυγκρασία και την επιλεκτικότητα που τον διακρίνει. Έχε στο νου σου ότι ο άντρας Ταύρος δεν υποχωρεί εύκολα. Ιδιαίτερα αν πιστεύει ότι έχει απόλυτο δίκιο. Από την άλλη εσύ χρησιμοποιείς την γκρίνια ως βασικό σου όπλο για να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου, οπότε καλό είναι να είσαι πιο διαλλακτική αν δεν θες ο Ταύρος να χάσει την καλή εντύπωση που έχει σχηματίσει για σένα.

Σκορπιός με Ταύρο

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο αισθησιακό, ερωτικό και χαρακτηρίζεται για τον βαθύ του συναισθηματισμό. Η γυναίκα Σκορπιός ταιριάζει με τον άντρα Ταύρο γιατί ο τελευταίος αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και είναι πάντα πολύ υποστηρικτικός. Έτσι η ευαισθησία του Σκορπιού βρίσκει επιτέλους την δικαίωση που τόσο καιρό επιθυμούσε από τους συντρόφους που περνούσαν από την ζωή του. Προσοχή όμως… Γιατί αυτή η σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση μίσους και πάθους χωρίς την απαιτούμενη προσοχή. Σαν Σκορπίνα έχεις πολύ έντονο το συναίσθημα της κτητικότητας σε βαθμό που φτάνεις στο σημείο να περιορίζεις τις ελευθερίες του άλλου. Είναι άδικο για τον Ταύρο να τον ζηλεύεις γιατί αν στρέψει το βλέμμα του μία φορά σε σένα, έχει πάρει από μόνος του απόφαση ότι μόνο με σένα θέλει να είναι.

Αιγόκερως με Ταύρο

Αποβλέπετε και οι δύο στην συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Ως Αιγόκερως είσαι ναι μεν συναισθηματική, αλλά όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, ξέρεις να βάζεις την λογική σου μπροστά. Παράλληλα είσαι άνθρωπος φιλόδοξος και εργατικός, κάτι που ο Ταύρος θαυμάζει ιδιαίτερα σε σένα. Η γυναίκα Αιγόκερως είναι αδιάλλακτη με ορισμένα πράγματα, κυρίως με όσα αφορούν την ερωτική ζωή και αυτό ο Ταύρος το βρίσκει πολύ όμορφο γιατί και κείνος είναι επιλεκτικός. Στην σχέση αυτή, εξελίσσονται και οι δύο όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και ο καθένας στην προσωπική του ζωή, γιατί ανεβάζουν ο ένας τον άλλον και κάνουν μια πολύ καλή «ομάδα» με διάρκεια στον χρόνο.

Μάθημα 4ο: Τον άντρα Ταύρο, μην τον εξαπατήσεις, κοροϊδέψεις, ή προδώσεις

Αν ο Ταύρος σου δείξει το ενδιαφέρον του μια φορά θα σου το δείχνει κάθε μέρα κρατώντας το αμείωτο και φροντίζοντας να σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη. Κι αυτό γιατί πιστεύει ότι το αξίζεις. Προσοχή όμως…. Μην τον προδώσεις… Ακόμη κι αν πρόκειται για ένα μικρό αθώο ψεματάκι. Αν πάρει χαμπάρι ότι του έχεις πει ψέματα, απογοητεύεται, νευριάζει και χάνει την εμπιστοσύνη του. Από κει και πέρα ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση που θα οδηγήσει στον χωρισμό( αν αυτό δεν προκύψει με την αποκάλυψη της αλήθειας).

Μάθημα 5ο: Τώρα που έμαθες ότι χρειαζόσουν, μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις τον άντρα Ταύρο:

 

  • Παίξε με τις αισθήσεις (φρόντισε την εμφάνισή σου, να είσαι πάντα καλοντυμένη και να είσαι σίγουρη ότι όταν είναι να βρεθείτε φοράς πάντα το άρωμά σου.)
  • Δείξε ότι έχεις σοβαρές προθέσεις (απόφυγε συζητήσεις για πρώην και για λάθη που έκανες στο παρελθόν με άλλους συντρόφους.)
  • Να τον υποστηρίζεις όταν το χρειάζεται (ανέβασέ του το ηθικό, δείξετε το συμπαράσταση, πες του ότι πιστεύεις γι’ αυτόν και είσαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει γιατί έχει γεννηθεί νικητής)
  • Κάνε του έκπληξη με μια εναλλακτική εξόρμηση (ένα διήμερο στην εξοχή, εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση ή συναυλία, ένα πλούσιο γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο)
  • Αν διαφωνείς μαζί του δείξτε του την διαφωνία σου ευγενικά τονίζοντας ότι σέβεσαι την διαφορετική οπτική με την οποία βλέπει τα πράγματα.
  • Κάνε τον να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια μαζί σου. Για εκείνον η σύντροφος είναι μαζί και φίλη.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official