Connect with us

Ζώδια

Άντρας Ζυγός: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να τον κατακτήσεις

Published

on

Ποιον βλέπεις στα clubsνα περιφέρεται από παρέα σε παρέα και το αμέσως επόμενο λεπτό να είναι στην μπάρα και να κάνει νέες γνωριμίες;

Ποιος από το περιβάλλον σου έχει την τάση να σε φορτώνει (πλαγίως) με δουλειές που δεν μπορεί να κάνει μόνος του; Ε αυτό το άτομο πρέπει να είναι σίγουρα Ζυγός!

Ο άντρας Ζυγός θέλει συνέχεια να βρίσκεται με κόσμο. Παίρνει ενέργεια από τις συναναστροφές και η διάθεσή του ανεβαίνει στα ύψη. Αλλά την θετική ενέργεια δεν την κρατά για τον εαυτό του. Φροντίζει να την περνάει και στους άλλους. Είτε είναι κοντινοί του φίλοι, είτε απλοί γνωστοί. Του αρέσει όλα γύρω του να χαρακτηρίζονται από αρμονία κι αυτό αποτελεί προτεραιότητα σε όλες του τις προσωπικές σχέσεις.

Γενικά δεν του αρέσει να έχει πολλές υποχρεώσεις γιατί είναι λιγάκι τεμπέλης και όταν τον φορτώνουν με πολλά αναζητά βοήθεια από τους κοντινούς του κι αυτοί τον βοηθούν γιατί τους απευθύνεται με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούν να πουν όχι!

Είναι ένας άνθρωπος που έχει γούστο και είναι λάτρης της καλαισθησίας και της διακόσμησης, όχι όμως της τάξης και της καθαριότητας. Ο χώρος του άντρα Ζυγού μαζεύει ένα σωρό πράγματα και δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το μάζεμα αν δεν φτάσει η κατάσταση σε σημείο που δεν μπορεί να ζήσει μέσα στο σπίτι.

Ο Ζυγός είναι γενικά ανεξάρτητος κι έχει πολλές ικανότητες. Απλώς προτιμά να μην αναλώνει περιττή ενέργεια και μεταφέρει τις υποχρεώσεις του στους άλλους.

Γενικά είναι ένας άνθρωπος που δεν μπλέκει σε καυγάδες και προτιμά όλοι γύρω του να είναι αγαπημένοι. Σε μία περίπτωση μόνο νευριάσει πάρα πολύ: Όταν προκύψει κάποια αδικία. Εκεί βγάζει έναν πολύ διαφορετικό εαυτό και δυσκολεύεσαι να τον αναγνωρίσεις!

Επιθυμεί να τα έχει καλά με όλους και αποφεύγει με κάθε τρόπο να πληγώσει κάποιον γεγονός που τον κάνει πολλές φορές υποχωρητικό και δεν τον αφήνει να διεκδικήσει τα θέλω του. Το ότι τους θέλει όλους καλοκαρδισμένους προκύπτει από την ανάγκη του να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στον κύκλο του που να τον συμπαθούν. Γιατί αυτό; Γιατί είναι ανασφαλής και συνεχώς επιζητά την επιβεβαίωση από τους άλλους αντί από τον ίδιο του τον εαυτό εξερευνώντας τις δυνατότητές του.

Η ανάγκη του για αρμονία τον κάνει πολύ αναποφάσιστο άτομο. Φοβάται πολύ την πιθανότητα λάθους γιατί αυτή θα μπορούσε να διαταράξει την ηρεμία που έχει δημιουργήσει. Έτσι ζει συνέχεια με μία ανασφάλεια.

Η ανασφάλεια αυτή, συντηρεί ένα κενό στο συναισθηματικό του κόσμο. Γι’ αυτόν τον λόγο νιώθει συνεχώς ότι κάτι του λείπει. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί άντρες Ζυγοί είναι άπιστοι, αλλά και άπιαστοι, γιατί δύσκολα τους παίρνεις χαμπάρι ή μπορείς να αποδείξεις την πράξη! Με την διπλωματία τους τα κρύβουν και τα μεταστρέφουν όλα.

Μια πλευρά του άντρα Ζυγού που λίγοι γνωρίζουν είναι η καλλιτεχνική. Η ευφυΐα τους και ο εσωτερικός τους κόσμος βρίσκουν την ελεύθερη έκφραση μέσα από την δημιουργία. Πολλοί Ζυγοί είναι επαγγελματίες καλλιτέχνες ή έχουν ένα χόμπι που σχετίζεται με τις τέχνες (ασχολία με την μουσική ή την ζωγραφική).

Επιμελούνται πολύ την εμφάνισή τους και δίνουν μεγάλη σημασία στο ντύσιμό τους ώστε αυτό να τους τονίζει και να τους αναδεικνύει. ( ανάγκη για προσοχή και θαυμασμό).

Η σχέση του με την καλή αισθητική περνάει και στην υπόλοιπη ζωή του. Ο άντρας Ζυγός θα ξοδέψει πολλά χρήματα για να αποκτήσει κάτι όμορφο ή για να διακοσμήσει τον χώρο του.

Αν είναι εργοδότης σου, συνάδελφος ή υπάλληλός σου, ξέρεις ότι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να συμβεί είναι να αναλάβει κάτι εξολοκλήρου μόνος του! Ο Ζυγός δεν αντέχει την πολλή δουλειά και η δυσαρέσκειά του για τον φόρτο εργασίας του, τον κάνει να γίνεται απρόσεκτος και τον ωθεί σε προχειρότητες. Από την άλλη ξέρεις ότι δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν όταν πρόκειται για επικοινωνία με κόσμο! Μπορεί να πείσει τον οποιονδήποτε και να αλλάξει ακόμη και τις αρνητικές γνώμες των άλλων βάζοντας μπροστά την ευφυΐα του και τις πολύ χρήσιμες διπλωματικές του ικανότητες! Αν εργάζεται σε γραφείο, είναι σε θέση επικοινωνίας με τους πελάτες, αν έχει κάνει το χόμπι του επάγγελμα (γιατί έχει αυτήν την τάση) μπορεί να είναι μουσικός, ζωγράφος, συγγραφέας ή και ηθοποιός.

Αν είναι φίλος σου, ένα πράγμα που λατρεύεις πραγματικά από την σχέση σας είναι να βγαίνετε μαζί έξω. Θα πάτε στα καλύτερα μέρη, γνωρίζει κόσμο όπου και να πάει και φροντίζει να κάνει και νέες γνωριμίες για να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο του. Βέβαια εσένα δεν σ’ αφήνει στην απ’ έξω! Κινείται μαζί σου στον χώρο και όλα αυτά τα κάνετε μαζί. Ο άντρας Ζυγός είναι συνδετικός κρίκος. Αν για παράδειγμα έκανε πάρτι γενεθλίων 3 πράγματα είναι σίγουρα: ‘Ότι θα αναγκαζόταν να το κάνει κάπου έξω για να χωράνε οι πάρα πολλοί καλεσμένοι του, ότι στο πάρτι του θα έβλεπες ένα σωρό άτομα που είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους (μερικούς δεν τους ξέρεις καν κι ας είστε χρόνια φίλοι) και ότι θα ήταν σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής.

Αν είναι σύντροφός σου, σίγουρα τον πρόσεξες από την πρώτη στιγμή. Ο άντρας Ζυγός τραβά πολύ το γυναικείο φύλο γιατί έχει έμφυτη την ανάγκη για προσοχή και η ευφυΐα του τον κάνει να πετυχαίνει τον σκοπό του καλύτερα από τον καθένα. Τον είδες, σε είδε και κατάλαβε αμέσως τι σ’ αρέσει και τι ζητάς, γιατί η επιθυμία του να τα έχει καλά με όλους, τον κάνουν να είναι πολύ παρατηρητικός. Να ξέρεις όμως ότι ο Ζυγός δύσκολα βρίσκει σύντροφο. Μονίμως αναζητά την τέλεια γυναίκα και ακόμα κι αν την βρει το μυαλό του θα γεννήσει κι άλλα «θέλω» για το πώς αυτή θέλει να είναι. Εφόσον είστε μαζί, ή βρήκε σε σένα την τέλεια γυναίκα, ή μένει μαζί σου μέχρι να την βρει. Τουλάχιστον δεν είναι επιβλητικός. Είναι τόσο αναποφάσιστος που για όλα λες εσύ τι θα γίνει κι αυτό του αρέσει κιόλας!

Άντρας Ζυγός: Πώς να τον κατακτήσετε

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να καταβάλεις και μεγάλη προσπάθεια… Ο Ζυγός θα σε προσεγγίσει από μόνος του πριν προλάβεις να το κάνεις εσύ και θα σε ρίξει με ευκολία αφού θα σου δώσει ακριβώς αυτά που ζητάς!

Αν θέλεις να κάνεις τον Ζυγό να σου δώσει περισσότερη σημασία απ’ όση θα έδινε στην οποιαδήποτε άλλη πιθανή κατάκτηση που θα βρεθεί στον δρόμο του, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να του δώσεις παραπάνω σημασία. Τι σημαίνει αυτό; Ρώτα τον για τα ενδιαφέροντά του, για την ζωή του, τι του αρέσει να κάνει στον ελεύθερό του χρόνο, με τι ασχολείται. Επαίνεσε τον για το κομψό του ντύσιμο ή για ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εμφάνισής του. Ο άντρας Ζυγός θα νιώσει αμέσως ότι είναι στο επίκεντρο (κάτι που  αναζητά μόνιμα και διακαώς) και θα αναζητήσει ξανά την παρουσία σου για να του δώσεις κι άλλο!

Όταν λέμε ότι έχει αισθητική και του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό του, δεν το εννοούμε μόνο για τον ίδιο. Θέλει και η σύντροφός του να είναι το ίδιο περιποιημένη και να ξεχωρίζει με την εμφάνισή της. Οπότε περιποιήσου τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα αυτή που μετράει περισσότερο απ’ όλα για τον άντρα Ζυγό.

Προκάλεσέ τον σε μια μικρή κοντρίτσα… Όχι κάτι σημαντικό. Διαφωνήστε π.χ. για το ποια γεύση παγωτού είναι νοστιμότερη, η βανίλια ή η σοκολάτα; Η μικρή σας αντιπαράθεση θα φουντώσει το ενδιαφέρον του για σένα ακόμη περισσότερο.

Όταν φτάσετε σε πιο στενό επίπεδο οικειότητας, έχει στο νου σου ότι το ευαίσθητο σημείο του, είναι χαμηλά στην μέση. Ένα απαλό άγγιγμα εκεί αρκεί…

Το κρεββάτι με τον Ζυγό είναι μια αισθησιακή εμπειρία η οποία θα σου προσφέρει μεγάλη απόλαυση. Να ξέρεις ότι ο άντρας Ζυγός έχει δύο φύσεις. Από την μία του αρέσουν τα χάδια και οι τρυφερότητες κι από την άλλη του αρέσει να πειραματίζεται και να βάζει την φαντασία του να δουλέψει για να κάνει καινούργια πράγματα. Τρελαίνεται για ερωτικά παιχνίδια και την ατμόσφαιρα! Οπότε δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτά τα δύο.

Άντρας Ζυγός- Με ποια ζώδια ταιριάζει;

ΚΡΙΟΣ

Με μια πρώτη ματιά, ο Ζυγός και ο Κριός δεν κάνουνε χωριό… Ο άντρας Ζυγός είναι υπέρμαχος της αρμονικής συμβίωσης με τους άλλους, ενώ η γυναίκα Κριός είναι μια γυναίκα δυναμική και φυσικά έτοιμη να εκφράσει ελεύθερα τον εκνευρισμό της απέναντι σε κάποιον άνθρωπο που δεν συμπαθεί. Όμως: οι δύο τους μοιράζονται κάποια πολύ σημαντικά κοινά χαρακτηριστικά, ενώ σε όσα παρουσιάζουν αντιθέσεις, ουσιαστικά συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον: Ο άντρας Ζυγός ενθουσιάζεται αμέσως με την γυναίκα Κριό. Είναι δυναμική εξωστρεφής και έξυπνη. Αντίστοιχα κι εκείνος είναι ευφυής και του αρέσει να έχει πολύ κόσμο γύρω του. Οι δυο τους είναι το τέλειο δίδυμο στις εξόδους τους καθώς και οι δύο είναι κοινωνικοί και επιθυμούν να τραβούν την προσοχή. Ο άντρας Ζυγός στον έρωτα είναι αισθησιακός και ταιριάζει γάντι με την παθιασμένη γυναίκα Κριό που στο κρεβάτι της ξετυλίγει όλο της το ταπεραμέντο. Οι δυο τους ξεχνούν να βγουν από την κρεβατοκάμαρα και το γεγονός ότι και οι δύο δεν έχουν ταμπού τους δένει ακόμα περισσότερο. Επίσης ο αναποφάσιστος Ζυγός βρίσκει στην γυναίκα Κριό αυτό ακριβώς που θέλει: Κάποιον να αποφασίζει για κείνον και σε περίπτωση λάθους να επωμίζεται τις ευθύνες. Η Κριαρίνα έχει γεννηθεί για δυσκολίες και πάθη και είναι γεννημένη για να ανταπεξέρχεται σε κάθε είδους πόλεμο! Το μόνο μειονέκτημα είναι οι τσακωμοί οι οποίοι θα προκύψουν αν η Κριαρίνα αδικήσει τον Ζυγό. Αν όμως εφοδιαστούν και οι δύο με υπομονή τότε αυτή η σχέση μέλλεται πολυετής και χαρούμενη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμος και Ζυγός: Είναι και οι δυο ζώδια του αέρα και αυτό από μόνο του αποτελεί την βάση αυτής της σχέσης γιατί μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον σε πολύ βασικά ζητήματα, όπως είναι αυτό της κοινωνικότητας και της ανάγκης για συναναστροφή με πολύ κόσμο. Ο τρόπος σκέψης τους μοιάζει. Η γυναίκα Δίδυμος, «ξεκλειδώνει» την καλλιτεχνική φύση του άντρα Ζυγού. Οι δυο τους θα κάνουν εναλλακτικές εξόδους και θα βιώσουν νέες εμπειρίες. Οι συζητήσεις τους μπορούν να κρατήσουν για ώρες και η καλή τους επικοινωνία διεγείρει πολύ το μυαλό τους. Ο ένας θαυμάζει τον άλλον για πολλά πράγματα: Ο Ζυγός θαυμάζει την γυναίκα Δίδυμο γιατί είναι δραστήρια και της αρέσει να κάνει πολλά πράγματα. Αυτό βοηθά και τον ίδιο να καταπολεμήσει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του. Και η γυναίκα Δίδυμος όμως νιώθει τυχερή που έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που της αναγνωρίζει την ανάγκη για ελευθερία προσωπικού χρόνου και της προσφέρει ψυχική αρμονία. Στην κρεβατοκάμαρα βιώνουν φλογερές στιγμές και η χημεία που υπάρχει αυξάνεται μεταξύ τους όλο και περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Ο άντρας Ζυγός βλέπει στην γυναίκα Λέων αυτό ακριβώς που χρειαζόταν! Την τέλεια γυναίκα! Μια σύντροφο που λατρεύει τις εξόδους, αντιμετωπίζει την ζωή με αισιοδοξία και διατηρεί τον έλεγχο στην ζωή της, είναι καλαίσθητη και της αρέσει να περιποιείται την εμφάνισή της! Η έλξη τους είναι έντονη από την πρώτη τους κιόλας γνωριμία και η σχέση τους μπορεί ακόμη και να φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και μαζί ζουν μια αρμονική σχέση. Η γυναίκα Λέων κάνει τον άντρα Ζυγό να είναι περισσότερο αποφασιστικός και δραστήριος ενώ ο άντρας Ζυγός κάνει την Λιονταρίνα να περιορίζει την εκρηκτικότητά της και να χειρίζεται τα θέματά της με ψυχραιμία.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official