Connect with us

Ζώδια

Εμμονές και κουσούρια που είχε το κάθε ζώδιο

Published

on

Έχετε ακούσει ότι οι Αιγόκεροι είναι κοινωνικοί αναρριχητές, ο Παρθένος είναι ψυχαναγκαστικός και οι Ζυγοί δεν μπορούν να αποφασίσουν να σώσουν τη ζωή τους.

Από πού προέρχονται αυτά τα στερεότυπα και ποιο είναι το πραγματικό νόημα πίσω από τα στερεότυπα των ζωδιακών σημείων;

Ο καθένας από εμάς είναι πολύ πολύπλοκος. Εδώ είναι τι υποθέτουν οι άνθρωποι για σας και γιατί …

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Στερεότυπο: Ανυπόμονος και παρορμητικός, άλματα στο κεφάλι πρώτα σε ό, τι τραβήξει την προσοχή τους τη στιγμή – συχνά πληγώνει τον εαυτό τους ή κάποιον άλλο στη διαδικασία.

Πηγή: Ως πρώτο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός είναι εδώ για να ξεκινήσει το πάρτι. Χρησιμεύουν ως καταλύτες και υποκινητές, εμπνέοντας τους άλλους να δράσουν. Ο Κριός υποτίθεται ότι αρχίζει συνεχώς νέα πράγματα και αναλαμβάνει κινδύνους – έτσι αναπτύσσουν θάρρος, ανακαλύπτουν ποιοι είναι και ανακαλύπτουν τον εσωτερικό τους πολεμιστή.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Στερεότυπο: Ο πεισματάρης ταύρος με ταυρομαχίες κολλάει σε μια διαδρομή και δεν μπορεί να ταρακουνήσει.

Πηγή: Η υψηλότερη πλευρά της πεισματικότητας είναι η επιμονή και η αντοχή – όλα τα οποία έχει ο Ταύρος σε πάλες. Οι συντηρητές και οι οικοδόμοι του ζωδιακού κύκλου, είναι αργοί να ξεκινήσουν κάτι, αλλά από τη στιγμή που έχουν θέσει ένα σχέδιο σε κίνηση, δεν υπάρχει καμία διακοπή.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Στερεότυπο: Τα δίδυμα σας συγχέουν με τις πολλαπλές προσωπικότητες τους και τη διαρκώς μεταβαλλόμενη εκδοχή της “αλήθειας”.

Πηγή: Το πιο περίεργο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, η λειτουργία του Δίδυμου είναι να διερευνήσει διαφορετικούς τρόπους σκέψης και ύπαρξης στον κόσμο. Κυριαρχούμενοι από τον υδράργυρο Ερμή, αυτοί οι χαμαιλέοντες μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση και να συνδεθούν με οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικό από τον εαυτό τους. Προσφέρουν μια ποικιλία από προοπτικές, αναγνωρίζοντας ότι η “αλήθεια” εξαρτάται από το πού στέκεστε.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Στερεότυπο: Είναι διάχυτος και υπεραισθητικός – γιατί πρέπει να πάρει τα πάντα τόσο προσωπικά;

Πηγή: Κυριαρχείται από τη συνεχώς μεταβαλλόμενη Σελήνη, ο Καρκίνος είναι εδώ για να ρέει με τις παλίρροιες. Η συναισθηματική σφαίρα είναι συχνά παρεξηγημένη και υποτιμημένη, αλλά ο Καρκίνος είναι επιφορτισμένος με τη σημαντική δουλειά να αισθάνεται όλα αυτά – τα ψηλά, τα χαμηλά και τα πάντα μεταξύ τους. Ακριβώς όπως η Σελήνη αλλάζει εμφανώς κάθε μέρα, τα συναισθήματα του Καρκίνου ακολουθούν τον ίδιο κύκλο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Στερεότυπο: Λάθος και εγωκεντρικός, το Λιοντάρι είναι μια αυτό-απορροφούμενη, αυτοσυγκρασιακή επίδειξη.

Πηγή: Κυριαρχείται από τον Ήλιο, το κέντρο του ηλιακού συστήματος, ο Λέων έχει την κατάλληλη επιθυμία να λάμπει λαμπρά και να αναγνωρίζεται και να εκτιμάται για την ακτινοβολία του φωτός και της ζεστασιάς. Αλλά ο Λέων επίσης κυβερνά την καρδιά και η αλήθεια είναι ότι ο Λέων είναι επίσης ένας από τους πιο γενναιόδωρους και δίνει σημάδια … όταν εκφράζονται από την καρδιά.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Στερεότυπο: Εκλεκτικά καθαρό, η Παρθένος κρατά το σπίτι της σε άριστη κατάσταση ανά πάσα στιγμή και εξιχνιάζει με την παραμικρή σκόνη.

Πηγή: Η Παρθένος είναι ο υπηρέτης στην αστρολογία, που είναι επιφορτισμένη με τη δημιουργία τάξης από το χάος και τον καθαρισμό των άλλων χορδών των ζωδιακών σημείων. Αλλά πρέπει απλώς να πέσετε σε ένα φίλο σαςΠαρθένο για να ανακαλύψετε ότι δεν είναι, στην πραγματικότητα, πάντα τακτοποιημένο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Στερεότυπο: Οι ευσεβείς και χαρούμενοι Ζυγοί σας τρελάνουν με την ανικανότητά τους να διαπράξουν.

Πηγή: Ο Ζυγός αντιπροσωπεύεται από κλίμακες – είναι εδώ για να ζυγίσουν όλες τις επιλογές και να κάνουν επιλογές που οδηγούν σε μέγιστη ισορροπία, αρμονία και δικαιοσύνη. Αυτό απαιτεί χρόνο! Φυσικά, υπάρχει ένα σημείο όταν ο Ζυγός πρέπει να δεσμευτεί σε μια πορεία δράσης. Οι περισσότεροι από αυτούς έρχονται τελικά εκεί, αλλά δεν κάνουν τίποτα μέχρι κάποιος να εξετάσει όλες τις απόψεις και τις πιθανές επιπτώσεις σε όλους τους εμπλεκόμενους;

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Στερεότυπο: Είναι πολύ έντονος! Δεν μπορούν απλώς να πάρουν ένα χαλαρωτικό χάπι και να ηρεμήσει;

Πηγή: Ως Σήμα που σχετίζεται με το φύλο, το θάνατο και τον υπόκοσμο, ο Σκορπιός είναι εδώ για να βυθιστεί κάτω από την επιφάνεια της ζωής, να ανακαλύψει τι είναι κρυμμένο και να φανερώσει τι τα άλλα αστρολογικά σημάδια φοβούνται πολύ για να αναγνωρίσουν.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Στερεότυπο: Ο πρησμένος Τοξότης είναι πάντα έτοιμος να πηδήσει στο επόμενο αεροπλάνο οπουδήποτε, αν τα πράγματα γίνουν πολύ “βαριά”.

Πηγή: Τοξότης είναι ο τυχοδιώκτης του ζωδιακού κύκλου, εδώ για να επεκταθεί πέρα ​​από τα όρια και τα σύνορα και να διερευνήσει άγνωστο έδαφος. Ταξίδι ισοδυναμεί με ελευθερία στο μυαλό. Μερικές φορές ξεχνάνε ότι είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία μιας αίσθησης ελευθερίας από μέσα και μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια υπενθύμιση ότι «όπου κι αν πάτε, εκεί θα είμαι και εγώ».

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Στερεότυπο: Αδίστακτα φιλόδοξοι κοινωνικοί αναρριχητές, οι Αιγόκερω θα βρεθούν σε όποιον κωλυσιεργεί στην κορυφή.

Πηγή: Ο Αιγόκερως εκπροσωπήθηκε αρχικά με το μπροστινό σώμα μιας κατσίκα και την ουρά ενός ψαριού. Το νερό αντιπροσωπεύει τη συνείδηση ​​και τον μυστικισμό, σηματοδοτώντας ότι, αντίθετα με τα δημοφιλή στερεότυπα, ο Αιγόκερως είναι στην πραγματικότητα ένα βαθύ πνευματικό σημάδι – ή τουλάχιστον έχει τη δυνατότητα να είναι.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Στερεότυπο: Κρύο, αποσπασματικό και υπερ-λογικό, αυτοί οι υπολογιστές που περπατούν στερούνται ανθρώπινων συναισθημάτων.

Πηγή: Ο Υδροχόος είναι το σημάδι του ανθρωπισμού,Όπως όλες οι πινακίδες του αέρα, τείνουν να εξορθολογούν τα συναισθήματά τους και γενικά δεν αισθάνονται άνετα με βρώμικες συναισθηματικές ανοχές.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Στερεότυπο: Το ψάρι διαφεύγει και βρίσκεται σε απόσταση – και συχνά βρίσκει ένα τοπικό μπαρ.

Πηγή: Οι Ιχθείς έχουν ανατεθεί να ξεπεράσουν την καθημερινή πραγματικότητα. Η δουλειά τους είναι να επικοινωνούν με τη φαντασία και το ασυνείδητο και να αναφέρουν πίσω αυτά που έχουν ανακαλύψει. Συχνά όταν φαίνονται να μην κάνουν τίποτα “χρήσιμο”, εξυπηρετούν πραγματικά τον ανώτερο σκοπό τους. Λόγω της ευαισθησίας τους στις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων, χρειάζονται πολύ χρόνο ανάπαυσης και υποχώρησης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official