Connect with us

Ζώδια

Εμμονές και κουσούρια που είχε το κάθε ζώδιο

Published

on

Έχετε ακούσει ότι οι Αιγόκεροι είναι κοινωνικοί αναρριχητές, ο Παρθένος είναι ψυχαναγκαστικός και οι Ζυγοί δεν μπορούν να αποφασίσουν να σώσουν τη ζωή τους.

Από πού προέρχονται αυτά τα στερεότυπα και ποιο είναι το πραγματικό νόημα πίσω από τα στερεότυπα των ζωδιακών σημείων;

Ο καθένας από εμάς είναι πολύ πολύπλοκος. Εδώ είναι τι υποθέτουν οι άνθρωποι για σας και γιατί …

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Στερεότυπο: Ανυπόμονος και παρορμητικός, άλματα στο κεφάλι πρώτα σε ό, τι τραβήξει την προσοχή τους τη στιγμή – συχνά πληγώνει τον εαυτό τους ή κάποιον άλλο στη διαδικασία.

Πηγή: Ως πρώτο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός είναι εδώ για να ξεκινήσει το πάρτι. Χρησιμεύουν ως καταλύτες και υποκινητές, εμπνέοντας τους άλλους να δράσουν. Ο Κριός υποτίθεται ότι αρχίζει συνεχώς νέα πράγματα και αναλαμβάνει κινδύνους – έτσι αναπτύσσουν θάρρος, ανακαλύπτουν ποιοι είναι και ανακαλύπτουν τον εσωτερικό τους πολεμιστή.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Στερεότυπο: Ο πεισματάρης ταύρος με ταυρομαχίες κολλάει σε μια διαδρομή και δεν μπορεί να ταρακουνήσει.

Πηγή: Η υψηλότερη πλευρά της πεισματικότητας είναι η επιμονή και η αντοχή – όλα τα οποία έχει ο Ταύρος σε πάλες. Οι συντηρητές και οι οικοδόμοι του ζωδιακού κύκλου, είναι αργοί να ξεκινήσουν κάτι, αλλά από τη στιγμή που έχουν θέσει ένα σχέδιο σε κίνηση, δεν υπάρχει καμία διακοπή.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Στερεότυπο: Τα δίδυμα σας συγχέουν με τις πολλαπλές προσωπικότητες τους και τη διαρκώς μεταβαλλόμενη εκδοχή της “αλήθειας”.

Πηγή: Το πιο περίεργο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, η λειτουργία του Δίδυμου είναι να διερευνήσει διαφορετικούς τρόπους σκέψης και ύπαρξης στον κόσμο. Κυριαρχούμενοι από τον υδράργυρο Ερμή, αυτοί οι χαμαιλέοντες μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση και να συνδεθούν με οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικό από τον εαυτό τους. Προσφέρουν μια ποικιλία από προοπτικές, αναγνωρίζοντας ότι η “αλήθεια” εξαρτάται από το πού στέκεστε.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Στερεότυπο: Είναι διάχυτος και υπεραισθητικός – γιατί πρέπει να πάρει τα πάντα τόσο προσωπικά;

Πηγή: Κυριαρχείται από τη συνεχώς μεταβαλλόμενη Σελήνη, ο Καρκίνος είναι εδώ για να ρέει με τις παλίρροιες. Η συναισθηματική σφαίρα είναι συχνά παρεξηγημένη και υποτιμημένη, αλλά ο Καρκίνος είναι επιφορτισμένος με τη σημαντική δουλειά να αισθάνεται όλα αυτά – τα ψηλά, τα χαμηλά και τα πάντα μεταξύ τους. Ακριβώς όπως η Σελήνη αλλάζει εμφανώς κάθε μέρα, τα συναισθήματα του Καρκίνου ακολουθούν τον ίδιο κύκλο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Στερεότυπο: Λάθος και εγωκεντρικός, το Λιοντάρι είναι μια αυτό-απορροφούμενη, αυτοσυγκρασιακή επίδειξη.

Πηγή: Κυριαρχείται από τον Ήλιο, το κέντρο του ηλιακού συστήματος, ο Λέων έχει την κατάλληλη επιθυμία να λάμπει λαμπρά και να αναγνωρίζεται και να εκτιμάται για την ακτινοβολία του φωτός και της ζεστασιάς. Αλλά ο Λέων επίσης κυβερνά την καρδιά και η αλήθεια είναι ότι ο Λέων είναι επίσης ένας από τους πιο γενναιόδωρους και δίνει σημάδια … όταν εκφράζονται από την καρδιά.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Στερεότυπο: Εκλεκτικά καθαρό, η Παρθένος κρατά το σπίτι της σε άριστη κατάσταση ανά πάσα στιγμή και εξιχνιάζει με την παραμικρή σκόνη.

Πηγή: Η Παρθένος είναι ο υπηρέτης στην αστρολογία, που είναι επιφορτισμένη με τη δημιουργία τάξης από το χάος και τον καθαρισμό των άλλων χορδών των ζωδιακών σημείων. Αλλά πρέπει απλώς να πέσετε σε ένα φίλο σαςΠαρθένο για να ανακαλύψετε ότι δεν είναι, στην πραγματικότητα, πάντα τακτοποιημένο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Στερεότυπο: Οι ευσεβείς και χαρούμενοι Ζυγοί σας τρελάνουν με την ανικανότητά τους να διαπράξουν.

Πηγή: Ο Ζυγός αντιπροσωπεύεται από κλίμακες – είναι εδώ για να ζυγίσουν όλες τις επιλογές και να κάνουν επιλογές που οδηγούν σε μέγιστη ισορροπία, αρμονία και δικαιοσύνη. Αυτό απαιτεί χρόνο! Φυσικά, υπάρχει ένα σημείο όταν ο Ζυγός πρέπει να δεσμευτεί σε μια πορεία δράσης. Οι περισσότεροι από αυτούς έρχονται τελικά εκεί, αλλά δεν κάνουν τίποτα μέχρι κάποιος να εξετάσει όλες τις απόψεις και τις πιθανές επιπτώσεις σε όλους τους εμπλεκόμενους;

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Στερεότυπο: Είναι πολύ έντονος! Δεν μπορούν απλώς να πάρουν ένα χαλαρωτικό χάπι και να ηρεμήσει;

Πηγή: Ως Σήμα που σχετίζεται με το φύλο, το θάνατο και τον υπόκοσμο, ο Σκορπιός είναι εδώ για να βυθιστεί κάτω από την επιφάνεια της ζωής, να ανακαλύψει τι είναι κρυμμένο και να φανερώσει τι τα άλλα αστρολογικά σημάδια φοβούνται πολύ για να αναγνωρίσουν.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Στερεότυπο: Ο πρησμένος Τοξότης είναι πάντα έτοιμος να πηδήσει στο επόμενο αεροπλάνο οπουδήποτε, αν τα πράγματα γίνουν πολύ “βαριά”.

Πηγή: Τοξότης είναι ο τυχοδιώκτης του ζωδιακού κύκλου, εδώ για να επεκταθεί πέρα ​​από τα όρια και τα σύνορα και να διερευνήσει άγνωστο έδαφος. Ταξίδι ισοδυναμεί με ελευθερία στο μυαλό. Μερικές φορές ξεχνάνε ότι είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία μιας αίσθησης ελευθερίας από μέσα και μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια υπενθύμιση ότι «όπου κι αν πάτε, εκεί θα είμαι και εγώ».

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Στερεότυπο: Αδίστακτα φιλόδοξοι κοινωνικοί αναρριχητές, οι Αιγόκερω θα βρεθούν σε όποιον κωλυσιεργεί στην κορυφή.

Πηγή: Ο Αιγόκερως εκπροσωπήθηκε αρχικά με το μπροστινό σώμα μιας κατσίκα και την ουρά ενός ψαριού. Το νερό αντιπροσωπεύει τη συνείδηση ​​και τον μυστικισμό, σηματοδοτώντας ότι, αντίθετα με τα δημοφιλή στερεότυπα, ο Αιγόκερως είναι στην πραγματικότητα ένα βαθύ πνευματικό σημάδι – ή τουλάχιστον έχει τη δυνατότητα να είναι.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Στερεότυπο: Κρύο, αποσπασματικό και υπερ-λογικό, αυτοί οι υπολογιστές που περπατούν στερούνται ανθρώπινων συναισθημάτων.

Πηγή: Ο Υδροχόος είναι το σημάδι του ανθρωπισμού,Όπως όλες οι πινακίδες του αέρα, τείνουν να εξορθολογούν τα συναισθήματά τους και γενικά δεν αισθάνονται άνετα με βρώμικες συναισθηματικές ανοχές.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Στερεότυπο: Το ψάρι διαφεύγει και βρίσκεται σε απόσταση – και συχνά βρίσκει ένα τοπικό μπαρ.

Πηγή: Οι Ιχθείς έχουν ανατεθεί να ξεπεράσουν την καθημερινή πραγματικότητα. Η δουλειά τους είναι να επικοινωνούν με τη φαντασία και το ασυνείδητο και να αναφέρουν πίσω αυτά που έχουν ανακαλύψει. Συχνά όταν φαίνονται να μην κάνουν τίποτα “χρήσιμο”, εξυπηρετούν πραγματικά τον ανώτερο σκοπό τους. Λόγω της ευαισθησίας τους στις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων, χρειάζονται πολύ χρόνο ανάπαυσης και υποχώρησης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official