Connect with us

Ζώδια

Γιατί είναι ερωτευμένος μαζί σου, σύμφωνα με το ζώδιο σου

Published

on

Τι είναι για εσένα; Ένα από τα λίγα πράγματα που μπορεί να μας διαβεβαιώσει η αστρολογία είναι να μας δώσει ενδείξεις για τους άντρες και τις γυναίκες που μας ελκύουν.

Ως άντρας, θα επιλέξετε ένα συγκεκριμένο είδος γυναίκας που αισθάνεστε ότι μπορεί να σας κρατήσει γειωμένο και ευτυχισμένο ! Υπάρχουν πολλά πράγματα που προσελκύουν έναν άνδρα σε μια γυναίκα. Η σπίθα μπορεί να είναι φυσική και ακόμη και ψυχική συμβατότητα .

Υπάρχουν πολλά πράγματα που προσελκύουν έναν άνδρα σε μια γυναίκα. Η σπίθα μπορεί να είναι φυσική και ακόμη και ψυχική συμβατότητα .

Υδροχόος

Για πολλούς άντρες, οι γυναίκες των Υδροχόων είναι απλές και εύκολες. Μπορούν να είναι πιστοί και ειλικρινείς και μπορεί πραγματικά να σας εκπλήξουν με την ειλικρίνεια και τη μη συμβατότητα. Για τις περισσότερες γυναίκες των Υδροχόων, το χαμόγελο είναι το σήμα κατατεθέν τους και η ανεκτικότητα τους είναι θρυλικό.

Ιχθύς

Για πολλούς άνδρες, οι γυναίκες ήταν μια ισοπαλία για τις ηλικίες. Η απαλή φύση της είναι το δεύτερο δέρμα της και μπορείτε να την ερωτευτεί τε ξανά και ξανά. Τέτοιες γυναίκες είναι παθιασμένοι εραστές και κάνουν τον άνδρα τους ευτυχισμένο πάντα.

Κριός

Η γυναίκα Κριός έχει ένα δημιουργικό μυαλό και μια διορατική προσωπικότητα που θα σας αφήσει σε ευγενική χαρά και γέλιο.Η ακραία αίσθηση του χιούμορ μαζί με την ενέργεια και την ευφορία είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό αυτών των γυναικών.

Ταύρος

Οι γυναίκες των Ταουριών είναι πεισματάρης και ισχυρή, που συχνά δείχνουν πολλή καλοσύνη και προσοχή. Ως άνδρας, μπορείτε να περιμένετε ότι θα είναι αρκετά αφεντικό και καλός συνομιλητής.

Δίδυμοι

Μια γυναίκα Δδιδυμος θα έχει μια σειρά χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που κάνουν τον άντρα μέσα σου να καθίσει και να πάρει ειδοποίηση. Οι περισσότερες γυναίκες, οι οποίες είναι Δίδυμοι με το σημάδι τους σε σελήνη, έχουν πολλές διακυμάνσεις της διάθεσης. Έχουν μια δυαδικότητα στους τύπους προσωπικότητας και είναι στοργικοί και ευγενικοί. Η αντανάκλασή τους στον καθρέφτη συχνά υποστηρίζει πολύ τους συνεργάτες τους.

Καρκίνος

Οι γυναίκες που γεννιούνται τον Ιούλιο είναι συχνά ζώδια του Καρκίνου. Συχνά θεωρούνται πολύ ελκυστικά και όμορφα, συντηρητικά και ντροπαλά.

Λέων

Με τον Λέοντα να έρχεται στην εικόνα, οι περισσότεροι άντρες βρίσκουν τις γυναίκες Leo ως καρδιές λιονταριών. Αυτές οι γυναίκες είναι φυσικοί νικητές και δεν διαθέτουν τα διαπιστευτήριά τους.

Παρθένος

Πολλοί άντρες θέλουν να γίνουν γυναίκες της Παρθένου στη ζωή τους. Αυτές οι γυναίκες μπορεί να επισημανθούν ως εσωστρεφείς αλλά είναι μέτριες και ευγενικές και μπορούν να είναι ικανοί σύμβουλοι στους άνδρες τους.

Ζυγός

Οι γυναίκες είναι ισορροπημένα άτομα που καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσουν τα πράγματα για τους κοντινούς και αγαπητούς τους.

Σκορπιός

Σε περίπτωση που προσελκύσετε μια γυναίκα Σκορπιού, θα είστε με μια γυναίκα που είναι πολύ επικριτική για τη ζωή που οδηγείτε. Η ευτυχία σας είναι η προτεραιότητά της και τα υλικά πράγματα συχνά δεν την κάνουν ευτυχισμένη.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια6 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official