Connect with us

Ζώδια

Γιατί μερικά ζώδια συμβιβάζονται όταν έρχεται η ώρα της αγάπης

Published

on

Είναι ο Κ. Τέλειος πραγματικά τόσο καλός;

Θα ήταν υπέροχο αν ο καθένας μας ήξερε την αξία μας και είχε εξαιρετικά υψηλά πρότυπα, ειδικά όταν μιλάμε για την αγάπη και τις σχέσεις.

Δυστυχώς, δεν υποστηρίζουμε πάντα την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Μπορεί να είχατε τον τέλειο σύντροφο στο παρελθόν, αλλά κάτι συνέβη και τώρα δεν έχετε καμία πίστη ότι θα συναντήσετε ποτέ κάποιον που θα σας εκπληρώσει ξανά. Έτσι, μειώνετε τα πρότυπά σας.

Παρακάτω θα δούμε γιατί μερικοί από εμάς συμβιβαζόμαστε λιγότερα από ότι μας αξίζει στον έρωτα.

Κριός

Αγαπάτε με σφοδρή αγάπη και επιθυμία. Μπορεί να είστε γνωστός και ως τοξικομανής σε μια σχέση. Σίγουρα μπορεί να είναι σημαντικό να αγωνιστείς σε για μια σχέση αλλά δεν πρέπει να εξαρτηθείς ποτέ από αυτήν. Όταν κάποιος σας πονάει, και εσείς δεν αντιδράτε, αυτή είναι μια έκφραση της ψύχωσης.

Ταύρος

Έχετε την ανάγκη να αγαπηθείτε τόσο πολύ που θα μπορούσατε να λάβετε και επιδόματα για την αγάπη. Προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι δεν έχει σημασία αν δεν έχετε τις ίδιες αξίες ή οποιοδήποτε κοινό με τον σύντροφό σας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τη δική σας αξία και ότι θα σας κοστίσει την αυτοεκτίμησή σας εάν εγκατασταθείτε για κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι εκεί. Αφήστε τον σίγουρα υπάρχει κάποιος καταπληκτικός έξω εκεί για εσάς.

Δίδυμοι

Μερικές φορές αισθάνεστε καλά για τον εαυτό σας και άλλες φορές όχι τόσο πολύ. Είναι αυτή η δική σας ταυτότητα διπλής όψης. Όταν μειώνετε τα πρότυπά σας, η πλευρά που δεν είναι ευτυχισμένη με τον εαυτό σας κυριαρχεί και έχετε την τάση να εγκατασταθείτε λιγότερο από ό, τι σας αξίζει. Σταματήστε την αρνητική σκέψη και δείτε ότι αξίζετε το καλύτερο.

Καρκίνος

Μόλις συνδεθείτε με κάποιον, είναι πολύ δύσκολο για σας να αποσυνδεθείτε. Ξοδεύετε πολύ χρόνο επενδύοντας σε κάποιον και μόλις γίνει, θα χρειαστεί μια βόμβα για να απελευθερώθείτε. Φοβάστε ότι δεν θα βρείτε ποτέ πάλι την ευκαιρία για αγάπη.

Λέων

Αυτή είναι μια περίπτωση όπου η ανάγκη σας μπορεί να σας βοηθήσει. Εάν τα συναισθηματικά της σχέσεις σας πιέσουν πολύ θα προχωρήσετε παρακάτω δεν αντέχετε. Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη σχέση θα είναι πιο υγιής.

Παρθένος

Είστε υπερκριτικός για τον εαυτό σας, έτσι ώστε όταν κάποιος είναι επικριτικός σε σας, αποφασίζετε ότι πρέπει να είναι έξυπνοι και διαισθητικοί. Όχι, είναι απλώς ανατρεπτικοί. Κάνετε την έρευνα και θα διαπιστώσετε ότι αυτή η υπερβολικά κρίσιμη δυναμική δεν είναι αυτό που κάνει μια υγιή σχέση.

Ζυγός

Η απόρριψη κάποιου, ακόμη και κάποιος που δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπά σας, συνεπάγεται σύγκρουση, οπότε να την αποφεύγετε. Τείνετε να αφήνετε τα προβλήματα να φθείρονται μέχρι να αναγκαστείτε να τα αντιμετωπίσετε, αλλά από τότε έχουν δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερες ζημιές. Σταθείτε για τον εαυτό σας – μερικές φορές είναι απαραίτητη η αντιπαράθεση.

Σκορπιός

Ποτέ δεν αφήνετε κάποιον, ακόμα και αν δεν είναι “εκλεκτοί” για εσάς δεν είστε πρόθυμοι να τον αφήσετε με τίποτα. Θα εργάζεστε συνεχώς προσπαθώντας να διορθώσετε το πρόβλημα, ανεξάρτητα από το πόσο ενέργεια θα σας καταναλώνει. Μερικές φορές αφήνοντας κάποιον να πάει είναι το πιο υγιεινό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τους δυο σας.

Τοξότης

Είστε ανυπόμονοι, αλλά δεν είναι καλή ιδέα να βιαστούμε τα πράγματα επειδή μπορεί να καταλήξετε με κάποιον που είναι εντελώς ακατάλληλο για σας. Σκεφτείτε και αντιμετωπίστε την κατάσταση ήρεμα.

Αιγόκερως

Έχετε μια παράξενη ικανότητα για να επιλέξετε τα λάθος άτομα για σας.Συνήθως είστε τόσο λογικοί και αξιόπιστοι, αλλά όταν η καρδιά σας εμπλέκεται, τείνετε να κάνετε τις χειρότερες αποφάσεις όταν πρόκειται για αγάπη. Μόλις καταλάβετε πόσο καταστροφική είναι η σχέση, θα εργαστείτε ανεξάρτητα από τη γωνία που μπορείτε για να το τελειώσετε, αλλά θα χρειαστεί χρόνο.

Υδροχόος

Προσπαθείτε να δείτε την ιδιαιτερότητα όλων, ακόμα και εκείνων που σας εκμεταλλεύονται και σας αντιμετωπίζουν τρομερά με καλό μάτι. Θα προτειμούσατε να παραμείνετε σε μια κακή σχέση για εσάς παρά να παραδεχτείτε το λάθος σας.

Ιχθύς

Σας αρέσει να κάνετε πράγματα για τους άλλους, ακόμη και με δικά σας έξοδα. Όταν κάποιος σας χρησιμοποιεί και σας εκμεταλλεύεται επανειλημμένα, εξακολουθείτε να του έχετε εμπιστοσύνη και να του δώσετε αρκετό χρόνο για να μπορέσει να το κάνει ξανά. Θα βγείτε από το δρόμο σας για να αποφύγετε να βλάψετε κάποιον, ακόμα κι αν σας τραυματίζουν ακόμα περισσότερο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια24 ώρες ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια24 ώρες ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Ζώδια24 ώρες ago

5 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν

Μην περιμένετε να δεσμευτούν σύντομα … Αν και για πολλούς ο απώτερος στόχος είναι να ερωτευτείς, να ηρεμήσεις, να δέσεις...

Ζώδια24 ώρες ago

7 τρόποι για να αγαπήσετε πραγματικά μια γυναίκα του Σκορπιού

Είναι σeξι και μυστηριώδης, αλλά μην μπερδεύεσαι με την καρδιά της. Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Νιώθεις ότι όλα καταρρέουν; Το άγχος έρχεται με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή. Από τη δουλειά σας τους φίλους ακόμα...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς ενεργείτε όταν αισθάνεστε κατάθλιψη, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Μάθετε τα συμπτώματα. Η κατάθλιψη μπορεί να σας πάρει πολύ. Ένα λεπτό είσαι έτοιμος, είσαι χαρούμενος, έχεις τόσα κίνητρα για...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ σύμφωνα με την αστρολογία

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει ή να μην έχει αναζητήσει πληροφορίες με ποια...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Πώς αντιλαμβάνεται την αγάπη κάθε ζώδιο και κατά πόσο εννοεί στα αλήθεια αυτά που λέει ότι αισθάνεται στον/στην σύντροφό του...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια ζώδια είναι τα πιο επικίνδυνα;

Δύσκολα παιδικά χρόνια; Κακές επιρροές; Θέση πλανητών; Ίσως και τα 3. Σύμφωνα με FBI ορισμένα ζώδια είναι πιο σκοτεινά και...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια άνθρωποι είναι λάτρεις των ταξιδιών σύμφωνα με το ζώδιο τους

Αυτοί οι 3 δεν κάθονται εύκολα στο σπίτι και θα σκάσουν αν δε γυρίσουν όλο τον κόσμο. Τοξότης Σπίτι είναι...

Trending

Copyright © 2019 | Official