Connect with us

Ζώδια

Γυναίκα Δίδυμος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να τον κατακτήσεις

Published

on

Δίδυμοι…. Το ζώδιο που ο μισός ζωδιακός απεχθάνεται και ο άλλος μισός το κατηγορεί για διπροσωπία και απιστία. Είναι όμως έτσι; Η αλήθεια είναι ότι ο Δίδυμος είναι απρόβλεπτος και υπάρχει μεγάλη διαφορά όταν μιλάμε για άντρες και για γυναίκες.

Η γυναίκα Δίδυμος, είναι μια προσωπικότητα ανεξάρτητη. Δεν υπακούει σε κανόνες και η ελευθερία, είναι αξία πολύ σημαντική για την ίδια και αποτελεί απαιτούμενο στις σχέσεις που επιθυμεί να δημιουργήσει. Είτε ερωτικές είτε φιλικές. Η ελευθερία της προσφέρει ευεξία και ελευθερία, γι’ αυτό και μάχεται υπέρ της με κάθε τρόπο.

Είναι ενεργητική, της αρέσουν πολλά πράγματα και ασχολείται με πολλές δραστηριότητες, είναι ευρηματική και βρίσκει μια λύση για τα πάντα αλλά και μια απάντηση για όλα καθώς είναι πνευματώδης, προσαρμόζεται εύκολα αλλά έχει και τις αδυναμίες της: Είναι παρορμητική και πολύ συχνά μετανιώνει για όσα κάνει, ανησυχεί μονίμως ότι κάτι δεν πάει καλά (γι’ αυτό και πολλές γυναίκες Δίδυμοι πάσχουν από στρες), ενώ δυσκολεύεται να πάρουν αποφάσεις για το οτιδήποτε. ( Σε αυτό μπορεί να ξεπερνά ακόμη και τον Ζυγό).

Η γυναίκα Δίδυμος θα συναναστραφεί με πολλούς ανθρώπους που διαφέρουν μεταξύ τους και επειδή δένεται εύκολα, είναι μονίμως σε μία κατάσταση ξεκαθαρίσματος. Άνθρωποι μπαίνουν και βγαίνουν στην ζωή της με ιλιγγιώδεις ρυθμούς κι αυτό της δημιουργεί μία νευρικότητα που την κάνει να ξεσπά με μικροπράγματα. Παρόλα αυτά, δυσκολεύεται πολύ να ξεπεράσει την ανάγκη της για ποικιλία και επικοινωνία, ενώ… ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ…

Λόγω του ενθουσιασμού της δεν κοιτά σε βάθος τα πράγματα και κρίνει από την πρώτη εντύπωση, με αποτέλεσμα να μην ψάχνει παραπάνω τα κίνητρα που έχει κάποιος ή τους φόβους που προσπαθεί να κρύψει κάνοντας καλή εντύπωση. Παρόλα αυτά, η διαίσθησή της, στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα, τα οποία όμως αρνείται να ακούσει. Αυτή εσωτερική σύγκρουση της δημιουργεί μια κακοκεφιά, η οποία όταν γιγαντώνεται, βρίσκει…. Τους κοντινούς της ανθρώπους! Κι αυτό γιατί με αυτούς αισθάνεται άνετα να είναι απόλυτα ο εαυτός της. Οι υπόλοιποι βλέπουν ένα χαρούμενο άτομο με περίσσεια θετική διάθεση. Η μάσκα ευδιαθεσίας είναι και ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι θεωρούν τους Διδύμους αναίσθητους.

Αν η γυναίκα Δίδυμος είναι φίλη σου, ξέρεις ότι έχεις ένα συναρπαστικό ενδιαφέρον άτομο στην ζωή σου, το οποίο σε έχει σημαδέψει ποικιλοτρόπως… Επειδή μονίμως περνάει τα δικά της, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα εξαφανιστεί, όχι γιατί δεν σε νοιάζεται αλλά γιατί έχει μονίμως την ανάγκη να ανακαλύπτει νέα πράγματα και ανθρώπους, ή απλά προσπαθεί να διαχειριστεί μια συναισθηματική κατάσταση η οποία την έχει καταβάλει. Όταν νιώθει ότι αυτή η κατάσταση θα σε βαρύνει, μένει μακριά σου γιατί σ’ αγαπά και νοιάζεται για την ψυχική σου υγεία. (έτσι το βλέπει εκείνη ακόμη κι αν εσύ έχεις την διάθεση να βοηθήσεις).

Όποτε χρειάζεσαι μια συμβουλή, η Διδυμίνα είναι ο άνθρωπός σου. Είναι ευρηματική και μπορεί να σου δώσει μια λύση για τα πάντα (ακόμη κι αν με τα δικά της προσωπικά τα κάνει θαλασσα… ΆΛΛΟ ΑΥΤΟ!). Αν δεν είσαι καλά, η γυναίκα Δίδυμος δεν πρόκειται να φύγει από το πλευρό σου μέχρι να σε θεραπεύσει ολοκληρωτικά. Θα παραμείνει δίπλα σου με ενθουσιασμό και επιμονή. Επίσης μαζί θα κάνετε το καλύτερο κουτσομπολιό! Διψά για τα απόκρυφα των άλλων, θα βρει τρόπο να τα μάθει και θα ρθεί να τα συζητήσετε με τον πιο καυστικό τρόπο που υπάρχει (η λεγόμενη καραμούζα…). Η Διδυμίνα θέλει χρόνο με τον εαυτό της κυρίως γιατί η κοινωνικότητά της της κουράζει πολύ. Πρέπει να της δίνεις αυτόν τον χρόνο χωρίς παράπονα γιατί τον χρειάζεται!

Αν η γυναίκα Δίδυμος είναι συνάδελφος, υπάλληλος ή εργοδότης δυσκολεύεσαι λίγο να συνεννοηθείτε γιατί θέλει να ασχοληθεί με 100.000 πράγματα κι επειδή δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος συνήθως τα αφήνει ημιτελή και έρχεσαι από πίσω να τα μαζέψεις. Μπορεί να σε εκνευρίζει αυτό λίγο αλλά δεν την παρεξηγείς γιατί είναι ένα θετικό άτομο που προσπαθεί να μεταδίδει συνέχεια θετική ενέργεια. Παρόλα αυτά λειτουργεί άριστα όταν έχει ηγετική θέση διότι μπορεί να οργανώσει τους πάντες τέλεια για την επίτευξη ενός στόχου. Είναι άριστη χειραγωγός, μπορεί να αιτιολογήσει τα πάντα, οπότε δεν ανησυχείς όταν γίνεται το λάθος γιατί η Διδυμίνα ξέρει πώς να το διορθώσει.

Αν η γυναίκα Δίδυμος είναι σύντροφός σου, δεν είναι μόνο κοπέλα σου ή γυναίκα σου… Είναι και φίλη σου. Περνάς καλά μαζί της γιατί τα συνδυάζει όλα! Είναι σύντροφος και κολλητός! Για να είστε μαζί όμως, έχεις υποχωρήσει στις απαιτήσεις της, τις οποίες δεν αποσύρει με τίποτα αν νιώθει ότι έχει δίκιο και πρέπει να ικανοποιηθούν. Σου κάνει ζήλιες γιατί σε θέλει μόνο δικό της και οι τσακωμοί σας έχουν ένταση.

Μένει μαζί σου όμως γιατί είσαι συναρπαστικός για εκείνην, ξέρει ότι είσαι συναισθηματικός και την καλύπτεις απόλυτα. Αν δεν ήταν έτσι θα είχε ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να βρει τον επόμενο χωρίς καν να το καταλαβαίνεις. Η γυναίκα Δίδυμος αν αποφασίσει να δεσμευτεί, το κάνει γιατί ερωτεύτηκε πολύ. Δεν τα φτιάχνει απλά με τον άλλον. ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ. Αυτό έχει μέσα στο κεφάλι της. Γι’ αυτό μην την πληγώσεις!

Γυναίκα Δίδυμος- Πώς να την κατακτήσεις

Η γυναίκα Δίδυμος είναι μια πρόκληση, κι αν θες να της κινήσεις το ενδιαφέρον πρέπει να είσαι έξυπνος. Ξεκίνα μια καλή συζήτηση. Της αρέσει να μιλάει. Αν είσαι ειδικός σε κάποιο θέμα, ξεκίνα με αυτό γιατί η Διδυμίνα θα ενδιαφερθεί να μάθει τα πάντα για κάτι που δεν γνωρίζει (αρκεί να είναι ενδιαφέρον βέβαια… Μην της μιλήσεις για λογιστικά).

Της αρέσουν τα πρωτότυπα πράγματα. Κανονίστε το ραντεβού σας κάπου ξεχωριστά και αντισυμβατικά για πρώτο ραντεβού (ακόμη κι αν είναι στον ζωολογικό κήπο)

Προκάλεσε μια φιλική αντιπαράθεση…. Τρελαίνεται να υπάρχει ένταση. Πίκαρέ την (χωρίς να τσακώνεστε όμως) και στο αποκορύφωμα κάνε την κίνησή σου (την έχεις)

Είναι πολύ δεκτική στα χάδια και στα αγγίγματα αρκεί να είναι τόσο όσο πρέπει. Κάνε διακριτικές κινήσεις. Δοκίμασε να της κάνεις χειροφίλημα, καθώς της αρέσει να αισθάνεται σαν πριγκίπισσα.

Όταν φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα έχε στο νου σου ότι της αρέσει να πειραματίζεται, αφού όμως έχεις αποδείξει την αξία σου προσφέροντας ποιότητα στα… Βασικά!

Γυναίκα Δίδυμος- Με ποια ζώδια ταιριάζει

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ

Με τον Κριό κάνει ένα πολύ καλό ζευγάρι. Είναι και οι δύο υπέρ της ανεξαρτησίας και δεν παρεξηγούν ο ένας την διάθεση του άλλου για κοινωνικοποίηση καθώς είναι χαρακτηριστικό και των δυο. Το μόνο που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα είναι η τάση του Αρσενικού Κριού να επιβληθεί και να διεκδικήσει τα κεκτημένα του. Η γυναίκα Δίδυμος όμως είναι η διπλωματία προσωποποιημένη και ξέρει πώς να φτιάξει την κατάσταση με την ευελιξία της.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πνευματώδης και του αρέσουν οι εναλλακτικές δραστηριότητες. Κάνει έναν πολύ καλό συνδυασμό με την γυναίκα Δίδυμο και η σχέση τους μπορεί να διαρκέσει στον χρόνο. Ο Υδροχόος επιθυμεί συνεχώς αλλαγές και αυτό εξαφανίζει την βαρεμάρα που νιώθει εύκολα η Διδυμίνα. Ο συνδυασμός γυναίκα Δίδυμος άντρας Υδροχόος υπόσχεται πνευματική άνοδο και για τους δύο, ενώ στο κρεβάτι είναι και οι δύο εγκεφαλικοί αλλά τους αρέσει και να πειραματίζονται.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ

Ο συνδυασμός γυναίκα Δίδυμος άντρας Λέων είναι πολύ δυνατός. Ο Λέων έχει μια πηγαία παιδική ενέργεια που ενθουσιάζει την γυναίκα Δίδυμο. Παράλληλα έχει την ίδια διάθεση για κοινωνικοποίηση και του αρέσει να γνωρίζει ανθρώπους και να πηγαίνει σε εναλλακτικά μέρη. Έτσι οι δυο τους μπορούν να περάσουν καλά, κυρίως στην κρεβατοκάμαρα, όπου ο ένας νιώθει για τον άλλον ότι βρήκε το άλλο του μισό. Παρόλα αυτά η εμμονή του Λέοντα να διατηρεί ένα ισχυρό γόητρο μπορεί να εκνευρίζει την γυναίκα Δίδυμο, ενώ στους τσακωμούς είναι και οι δύο ανυποχώρητοι τις περισσότερες φορές, οπότε χρειάζεται υπομονή και ηρεμία.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official