Connect with us

Ζώδια

Γυναίκα Ιχθύς: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Published

on

Αν υποστηρίζεις την θεωρία πως ο σύγχρονος άνθρωπος είναι άκαρδος και εγωιστής, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γνωρίσεις μια γυναίκα Ιχθύ! Μια και μόνο συνάντηση θα σε κάνει να αναθεωρήσεις για αυτήν σου την άποψη!

Η γυναίκα Ιχθύς είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, με ευαισθησίες, καλλιτεχνικές ανησυχίες και μπόλικη τρυφερότητα συσσωρευμένη, για να την χαρίσει απλόχερα σε όποιον έχει γύρω της. (αν και δεν το κάνει τόσο όσο μεγαλώνει γιατί ξέρει ότι πληγώνεται εύκολα).

Ονειροπολεί και συχνά θα την πετύχεις να χαζεύει στο κενό σκεπτόμενη καταστάσεις στις οποίες τα όνειρα και οι σκέψεις για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς απάθεια είναι πραγματικότητα.

Το πρόβλημά της είναι ότι δεν λειτουργεί με την λογική αλλά με το συναίσθημά της, το οποίο την παρασέρνει και την καθιστά ευάλωτη σε ανθρώπους που τρέφονται από τον συναισθηματισμό και την δοτικότητα των άλλων. Η γυναίκα Ιχθύς θα δώσει πολλές ευκαιρίες σε αυτούς τους ανθρώπους περιμένοντας ότι θα αλλάξουν, ακόμα κι όταν όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ανίατες περιπτώσεις…

Η συμπόνια είναι ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της. Είναι πάντα εκεί για να προσφέρει την βοήθειά της σε όποιον την χρειάζεται, αλλά δεν δρα απλά αλληλέγγυα, παρά κάνει το πρόβλημά του άλλου δικό της πρόβλημα. Συμπάσχει και βιώνει τον πόνο του.

Πληγώνεται πολύ και γι’ αυτό πολλές φορές είναι μελαγχολική. Επειδή ο ρεαλιστικός κόσμος την απογοητεύει, ονειρεύεται και σκέφτεται συνέχεια μια άλλη όμορφη πραγματικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί την λένε αφηρημένη.

Η υπερβολική ευαισθησία της την κάνει συχνά να νιώθει αδύναμη και γι’ αυτό συχνά χρειάζεται μια ισχυρή φιγούρα στην ζωή της στην οποία μπορεί να στηριχθεί. Είτε πρόκειται για μια καλή φίλη, είτε για μέλος οικογένειας, είτε πρόκειται για έναν σύντροφο.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι λέει ψέματα αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν αισθάνεται ανασφάλεια και θέλει να κρύψει την υπερβολική ευαισθησία της.

Έχει κυβερνήτη της τον Ποσειδώνα και γι’ αυτό τον λόγο είναι και φοβερά διαισθητική. Μπορεί να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει ακόμη και αν ο άλλος κρύβει πολύ καλά μια πράξη ή την σκέψη του.

Η κλίση της στις τέχνες την ωθούν σε δημιουργικά επαγγέλματα αλλά μερικές φορές το πρόβλημά της είναι ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει όλα όσα έχει στο μυαλό της γιατί έχει πάρα πολύ ζωηρή φαντασία και η λογική της μπερδεύεται.

Όταν πληγώνεται ή γίνεται κάτι που την ενοχλεί το παίρνει κατάκαρδα και οι εκρήξεις της είναι έντονες. Βέβαια αυτές μπορεί να μην τις δει το πρόσωπο που τις προκάλεσε αλλά οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι, τους οποίους εμπιστεύεται και νιώθει ότι μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα.

Αν είναι συνάδελφος, υπάλληλος ή εργοδότης σου τότε καταλαβαίνεις απόλυτα όσα αναφέρονται περί καλλιτεχνικής φύσης. Ό,τι πρέπει να γίνει, η γυναίκα Ιχθύς θα το κάνει προσθέτοντας κάτι δημιουργικό, κι αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα επινοήσει έναν τρόπο για να το λύσει. Η ανασφάλεια που νιώθει λειτουργεί ευεργετικά για εκείνη στον τομέα της εργασίας, γιατί προσπαθεί συνεχώς να κάνει την δουλειά της όλο και καλύτερα. Δεν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη, με την έννοια ότι δεν θέτει ως στόχο να αποκτήσει κύρος και πολλά χρήματα, αλλά να κάνει κάτι το οποίο θα της αρέσεις, κάτι που θα είναι η κλίση της και μέσα από αυτό θα μπορεί να βγάζει και ικανοποιητικά χρήματα για να ζει όπως της αρέσει. Στο εργασιακό της περιβάλλον, δένεται συναισθηματικά με τους συναδέλφους της και μπορεί να κάνει ακόμη και φιλίες. Το μειονέκτημά της είναι ότι κάνει συχνά λάθη επειδή είναι αφηρημένη. Όσον αφορά τα χρήματα, επειδή αγχώνεται, κάνει τελικά συνετή διαχείριση και είναι εντάξει σε όλες της τις υποχρεώσεις αλλά για τους ανθρώπους που αγαπά θα ξοδέψει πολλά χρήματα.

Αν η γυναίκα Ιχθύς είναι φίλη σου, σας δένει μια βαθιά σχέση. Δίνει τα πάντα για σένα και είναι εκεί για οτιδήποτε χρειαστείς χωρίς να της το ζητήσεις. Καταλαβαίνει αμέσως πότε δεν είσαι καλά και θα κινήσει Γη και Ουρανό για να σου φτιάξει την διάθεση. Είναι πολύ συναισθηματική και εκφράζει την τρυφερότητά της, αλλά επειδή παρεξηγείται και πληγώνεται εύκολα μπορεί να προκαλούνται εντάσεις (οι οποίες είναι και έντονες λόγω του συναισθηματισμού της). Είναι μια πολύ καλή φίλη και πρέπει να την προσέχεις γιατί είναι από τα λίγα άτομα στην ζωή σου που θα σου δώσουν τόση αγάπη και τρυφερότητα ανιδιοτελώς.

Αν είναι σύντροφός σου, τότε ξέρεις πως είναι να σου παραδίδεται κάποιος ολόψυχα. Η γυναίκα Ιχθύς το έχει κάνει για σένα και εκφράζει ελεύθερα τον ρομαντισμός της και το ενδιαφέρον της για σένα. Της αρέσει να ζει την σχέση της με πάθος, συχνά όμως απογοητεύεται, γιατί όλο και κάτι θα κάνεις για να την ρίξεις από τα σύννεφα. Ναι το ξέρουμε ότι δεν έχεις κάνει τίποτα το τρομερό αλλά η σύντροφός σου Ιχθύς σ’ έχει εξιδανικευμένο στο κεφάλι της και σε θεωρεί αδελφή ψυχή της.. Οπότε καταλαβαίνεις ότι ακόμη και το πιο μικρό παράπτωμα αμαυρώνει την τέλεια εικόνα που έχει για σένα. Μην την πληγώσεις γιατί σου δίνει τα πάντα και δεν της αξίζει… Επίσης να ξέρεις ότι η γυναίκα Ιχθύς, όταν χωρίσει θα βασανίζεται για πάντα από τις αναμνήσεις ενός χαμένου έρωτα. (Ακόμη κι αν ο χωρισμός είναι δική της επιλογή).

Γυναίκα Ιχθύς και πώς να την κατακτήσεις

Το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι αυθεντικός και αφήνεις τα συναισθήματά σου ελεύθερα. Η ίδια είναι πολύ συναισθηματική και ψάχνει πάντα για ταίρι της έναν συναισθηματικό τρυφερό άνθρωπο.

Είναι πολύ ρομαντική και δεν της αρέσει η χοντροκομμένη προσέγγιση. Μάλιστα, την θεωρεί προσβλητική.

Της αρέσουν οι πνευματικοί άνθρωποι. Αυτοί που έχουν ανησυχίες, που ονειρεύονται, που έχουν επαφή με τις τέχνες και είναι έξυπνοι.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να πλησιάσεις μια γυναίκα Ιχθύ είναι να έχεις χιούμορ! Το εκτιμά πολύ.

Της αρέσει να της κάνουν κομπλιμέντα! Γενικά ξοδεύει χρόνο για την εμφάνισή της (όποιο κι αν είναι το στυλ της) και θέλει κάποιον να της δείξει ότι το πρόσεξε.

Έλκεται από άντρες που έχουν δυναμικό παρουσιαστικό και συμπεριφορά… Πρίγκιπα!

Ανοίξου της… Πες της κάτι προσωπικό για σένα. Από εκείνη την στιγμή και κείνη με την σειρά της θα σου ανοίξει μια μεγάλη πόρτα για να μπεις στην ζωή της.

Της αρέσει η ειλικρίνεια. Όποιες κι αν είναι οι βλέψεις σου, καλό είναι να τις έχεις κάνει ξεκάθαρες από την αρχή. Αν της πεις ψέματα θα το καταλάβει και θα σε απορρίψει. Ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι περιστασιακό είναι προτιμότερο να της το πεις γιατί έχεις περισσότερες πιθανότητες να δεχθεί την πρόσκληση σου…

Γυναίκα Ιχθύς- Με ποια ζώδια ταιριάζει

ΙΧΘΥΣ

Η γυναίκα Ιχθύς ταιριάζει απόλυτα με τον άντρα Ιχθύ γιατί καταλαβαίνονται απόλυτα. Έχουν την ίδια ανάγκη για έναν συναισθηματικό σύντροφό δίπλα τους και δίνονται ολοκληρωτικά σε αυτόν που θα ερωτευτούν. Παράλληλα μπορούν να καταλάβουν τι μπορεί να πληγώσει τον άλλον επειδή θα πλήγωνε και τους ίδιους, οπότε υπάρχει αρμονία ανάμεσά τους. Ονειροπολούν μαζί, εκτιμούν και οι δυο την τέχνη και μοιράζονται τα ίδια γούστα στον τρόπο διασκέδασης. Η Ιχθύς στο κρεβάτι βγάζει όλα της τα συναισθήματα σαν χείμαρρο μαζί με πάθος. Και το ίδιο θέλει κι από το σύντροφό της. Μόνο ο Ιχθύς μπορεί να προσφέρει στην γυναίκα Ιχθύ ακριβώς την εμπειρία που εκείνη θα ήθελε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν ο άντρας Καρκίνος συναντά την γυναίκα Ιχθύ δημιουργείται ένα αμοιβαίο πάθος. Η έλξη που νιώθουν τους κάνει να θέλουν να είναι συνεχώς μαζί. Δεν εκδηλώνονται αμέσως γιατί ο ένας υποψιάζεται τον άλλον και σκέφτεται «Δεν γίνεται να είναι όλα τόσο έντονα και τέλεια… Κάποιο λάκκο έχει φάβα!» Παρόλα αυτά ο έντονος συναισθηματισμός της Ιχθύος και η παρόρμηση του Καρκίνου βγαίνουν σύντομα προς τα έξω και το πάθος εκφράζεται με κάθε τρόπο. Η γυναίκα Ιχθύς θέλει δίπλα της έναν συναισθηματικό άνθρωπο που θα την στηρίζει και θα την καταλαβαίνει και ο άντρας Καρκίνος έχει όλο το πακέτο. Από την άλλη η γυναίκα Ιχθύς προσφέρει στον Καρκίνο την σταθερότητα και τον συναισθηματισμό που χρειάζεται από την σύντροφό του. Οι μεταξύ τους τσακωμοί είναι συνήθως μελοδραματικοί και υπερβάλλουν αλλά τελικά οι παρεξηγήσεις ανάμεσά τους λύνονται επειδή η έλξη και το συναίσθημα υπερτερούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άντρας Σκορπιός είναι ένας πολύ καλός σύντροφος για την γυναίκα Ιχθύ γιατί ενώ έχει αυτήν την επιβλητική μυστηριώδη φιγούρα, μέσα του είναι πολύ συναισθηματικός. Η γυναίκα Ιχθύς καταφέρνει να ξεκλειδώσει αυτήν του την πλευρά με την τρυφερότητά της και το ενδιαφέρον της. Μοιράζονται ένα πολύ ρομαντικό συναίσθημα και η Ιχθύς κολακεύεται από τα κομπλιμέντα που της κάνει ο Σκορπιός. Στην κρεβατοκάμαρα βγάζουν και οι δύο πάθος και ερωτισμό και η φλόγα που δημιουργείται ανάμεσά τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Βέβαια επειδή η γυναίκα Ιχθύς υπερβάλλει και γίνεται δραματική πολλές φορές, δημιουργούνται εντάσεις.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official