Connect with us

Ζώδια

Γυναίκα Καρκίνος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και γιατί;

Published

on

Είναι συναισθηματική, είναι εύθραυστη είναι τρυφερή, είναι η γυναίκα Καρκίνος! Πολλοί την έχουν στο μυαλό τους σαν ένα άτομο αδύναμο που δυσκολεύεται να στηριχθεί στα πόδια του, στην πραγματικότητα όμως αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να είναι καλή, γλυκιά και ευσυγκίνητη αλλά αν ο καθένας μας βίωνε τα πράγματα τόσο ισχυρά συναισθηματικά όπως τα βιώνει εκείνη, σίγουρα δεν θα αντέχε για πολύ την πίεση.

Η γυναίκα Καρκίνος είναι αποφασιστική, επίμονη και θα παλέψει γι’ αυτά που θέλει να πετύχει. Δεν εξαρτάται από ανθρώπους ούτε από υλικά αγαθά. Παλεύει γι’ αυτά που θέλει να αποκτήσει αλλά το μειονέκτημά της είναι ότι φθείρεται συναισθηματικά στην διαδικασία, όταν νιώθει ότι δεν έχει στήριξη και ενθάρρυνση.

Σε γενικές γραμμές δυσκολεύεται να δημιουργήσει νέες σχέσεις στην ζωή της, είτε ερωτικές είτε φιλικές από φόβο να μην πληγωθεί. Συνήθως στην ζωή της έχει σταθερά άτομα με τα οποία διατηρεί πολυετή σχέση, κι αυτό γιατί της είναι πολύ πιο εύκολο να κρατήσει μια σχέση από το παρελθόν που την γνωρίζει με τα καλά της και τα κακά της, παρά να δημιουργήσει μια καινούργια για της οποίας την έκβαση δεν μπορεί να είναι και σίγουρη. Η εμπειρία που ήδη έχει της δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια.

Της αρέσει πολύ να φροντίζει τα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον της και αν πληγωθεί δεν θα το δείξει αλλά θα υποφέρει σιωπηλά και μόνη.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα πολύ δυνατό άτομο, δεν διατηρεί θετική στάση απέναντι στην ζωή και θεωρεί πως αυτή είναι άδικη και φέρνει πολλές λύπες. Αυτή η σκέψη είναι που την κάνει να είναι και τόσο κυκλοθυμική άλλωστε.

Η γυναίκα Καρκίνος, εκεί που θα είναι καλά, είναι πολύ πιθανό να πέσει σε κατάσταση έντονης θλίψης η οποία μπορεί και να την κάνει να δυσανασχετεί και να αντιδρά .

Αν είναι φίλη σου, την αγαπάς σαν να αδερφή σου γιατί σε φροντίζει κι εκείνη σαν να είσαι μέλλον της οικογένειας. Θα κάνει τα πάντα για σένα και θα σου προσφέρει όλη την συναισθηματική στήριξη που χρειάζεσαι. Δεν σε στηρίζει απλά, αλλά συμπάσχει και μπαίνει μέσα στο πρόβλημά σου. Με το που έχεις κάτι το καταλαβαίνει αμέσως ακόμη κι αν φαινομενικά είσαι μια χαρά, καθώς είναι τρομερά διαισθητική και «πιάνει» τις καταστάσεις που διαδραματίζονται μπροστά της ακόμη κι όταν δεν ξέρει τίποτα. Εκείνη δεν ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα. Μένει ικανοποιημένη με το να σου προσφέρει την βοήθειά της. Αν την παραμελήσεις θα στεναχωρηθεί πολύ και δύσκολα θα σου το δείξει (εκτός αν σου γκρινιάζει που κι αυτό δύσκολα θα συμβεί). Δεν επιθυμεί όμως και τίποτα το ιδιαίτερο από σένα… Θέλει απλά να της πεις ότι την αγαπάς.

Αν είναι συνάδελφός σου, εργοδότης ή αφεντικό σου, την θαυμάζεις για την επιμονή και τον δυναμισμό που επιδεικνύει στα θέματα της δουλειάς. Η σχέση σας δεν είναι καθαρά επαγγελματική καθώς την ενδιαφέρεις σαν άνθρωπος. Θέλει να είσαι καλά και αν περνάει από το χέρι της θα κάνει τα πάντα για να σου φτιάξει την διάθεση. Η γυναίκα Καρκίνος δύσκολα θα αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον και αν το κάνει θα είναι επειδή εκεί που βρίσκεται δεν μπορεί να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Οι γυναίκες Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές σε όλες τις εργασίες που έχουν να κάνουν με κόσμο γιατί λόγω της διαίσθησής τους κάνουν σωστές εκτιμήσεις και καταλαβαίνουν ακριβώς τι επιθυμεί ο άλλος.

Αν είναι σύντροφός σου, ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε καλύπτει απόλυτα συναισθηματικά. Θέλει το καλό σου, θα σε φροντίσει, θα σε έχει πολύ ψηλά τόσο που μπορεί ακόμη και να σε κακομάθει. Είναι πολύ πιστή γιατί γενικά δύσκολα δεσμεύεται από φόβο μην πληγωθεί, οπότε αν το έκανε πάει να πει ότι τρέφει πολύ ισχυρά συναισθήματα για σένα. Μην την πληγώσεις γιατί αν το κάνεις θα είναι σαν να χάνεις από δίπλα σου έναν θησαυρό.

Γυναίκα Καρκίνος-Πώς να την κατακτήσεις

Το πρώτο και το βασικότερο που πρέπει να γνωρίζεις αν θέλεις να κατακτήσεις μια γυναίκα Καρκίνο, είναι ότι σιχαίνεται τα ψέματα… Μην επιχειρήσεις να της πεις ψέματα γιατί ακόμη κι αν είναι για να την ενθουσιάσεις εκείνη θα το καταλάβει με την ισχυρή της διαίσθηση.

Το δεύτερο βασικό είναι να την κάνεις να σε εμπιστευτεί. Μόνο έτσι θα σου ανοιχτεί και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νιώσει ότι είσαι απόλυτα ειλικρινής απέναντι της.

Η γυναίκα Καρκίνος είναι παλαιών αρχών. Της αρέσει να την προσεγγίζουν με σεβασμό και προσοχή. Γι’ αυτό φρόντισε να είναι κύριος.

Μην την προδώσεις ποτέ γιατί όσο και να σε νοιάζεται νιώθει ότι δεν μπορεί να σου δώσει άλλη ευκαιρία… Για να είναι μαζί σου πρέπει να αισθάνεται ασφάλεια. Αν αυτό το αγαθό δεν υπάρχει αυτομάτως δεν μπορείτε να είστε και μαζί.

Το αδύναμο σημείο στο σώμα της που της αρέσει να την χαϊδεύουν είναι το στήθος. Μην κάνεις απότομες κινήσεις και πήγαινε με τους ρυθμούς της.

Η γυναίκα Καρκίνος στο κρεβάτι έχει πάθος και θα περάσεις καλά μαζί της. Για να φτάσατε μέχρι εκεί άλλωστε, τρέφει ισχυρά συναισθήματα για σένα! Όσον αφορά όμως φετίχ και περίεργες στάσεις καλύτερα να τα βγάλεις από το μυαλό σου. Τα θεωρεί επιτηδευμένα και επιφανειακά.

Αν θες με την γυναίκα Καρκίνο να δημιουργήσεις κάτι παροδικό, καλύτερα να της το ξεκαθαρίσεις από την αρχή ή να μην μπλέξεις μαζί της καθόλου.

Γυναίκα Καρκίνος-Με ποια ζώδια ταιριάζει

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άντρας Ταύρος είναι το ιδανικό ταίρι για την γυναίκα Καρκίνο. Είναι σταθερός, είναι ώριμος, γνωρίζει τι θέλει, του αρέσει να φροντίζει την σύντροφό του και να περνούν καλά μαζί κα πάνω απ’ όλα προσφέρει ασφάλεια και τρυφερότητα. Ο Ταύρος θέλει να έχει τον ρόλο του προστάτη και η γυναίκα Καρκίνος τον ρόλο της προστατευόμενης. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε γάμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άνδρας Αιγόκερως είναι ένας πολύ καλός σύντροφος για την γυναίκα Καρκίνο. Καταλαβαίνει την δυσκολία της να εμπιστευτεί και της δίνει χρόνο να αισθανθεί άνετα. Ο Αιγόκερως είναι υπομονετικός και του αρέσει να μιλάει με πράξεις. Κάτι που δημιουργεί ασφάλεια στην γυναίκα Καρκίνο. Είναι και οι δύο σταθεροί και πιστοί στην παράδοση κάτι που τους ενώνει σχεδόν στα πάντα! Ο Αιγόκερως με την γυναίκα Καρκίνο δεν είναι μόνο καλό ζευγάρι αλλά ταυτόχρονα και φίλοι. Ο ένας καλύπτει τον άλλον τόσο πολύ, που μπορεί να απομονώνονται μερικές φορές από τον περίγυρό τους χωρίς να το καταλαβαίνουν.

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Καρκίνος ταιριάζει πάρα πολύ με τον άντρα Λέοντα κι αυτό γιατί ο ένας καλύπτει τα θέλω του άλλου. Ο Λέων από την μία θέλει να παίρνει συνέχεια προσοχή και να νιώθει ότι είναι στο επίκεντρο. Η γυναίκα Καρκίνος το προσφέρει αυτό ούτως ή άλλως γιατί είναι έτσι σαν χαρακτήρας, πόσο μάλλον με τον σύντροφό της που του έχει περισσότερη αδυναμία. Ο άντρας Λέων είναι δοτικός και γενναιόδωρος. Αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν ασφάλεια στην γυναίκα Καρκίνο. Το μόνο πρόβλημα μπορεί να είναι η γκρίνια που πιάνει την Καρκίνο αλλά αν βρει έναν τρόπο να την εκφράζει χαριτωμένα, τότε αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την σχέση τους.

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official