Connect with us

Ζώδια

Γυναίκα Κριός: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Published

on

Γυναίκα Κριός γεννημένη αρχηγός!

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς. Είναι δυναμική και επιθυμεί ανεξαρτησία και ελευθερία. Αυτά τα χαρακτηριστικά διέπουν φυσικά και την γυναίκα Κριό η οποία είναι μια παρουσία που κατακτά τον χώρο καθώς όταν βρίσκεται σε αυτόν, τον «γεμίζει» στην κυριολεξία με την ενέργεια και τον δυναμισμό της. Ενθουσιάζει τον περίγυρο και είναι γεννημένη για να είναι αρχηγός!

Δεν φοβάται τις προκλήσεις και πάνω στον κίνδυνο αντί να τραπεί σε φυγή, ή να λάβει θέση άμυνας εκείνη επιτίθεται! Ξέρει να «αρπάζει την ζωή από τα μαλλιά», είναι αισιόδοξη, ενθουσιώδης και πολύ γενναία!

Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη…

Ναι η γυναίκα Κριός είναι πραγματικά μια περσόνα γεννημένη για να ξεχωρίζει για όλες της τις αρετές αλλά έχει και τα ελαττώματά της…. Είναι κυκλοθυμική και οι διαθέσεις της αλλάζουν πραγματικά από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς απαραίτητα να έχει πυροδοτήσει κάτι αυτήν την αλλαγή. Μπορεί απλά κάτι να σκέφτηκε στιγμιαία και να κατέληξε σε ένα συμπέρασμα το οποίο την στεναχώρησε/θύμωσε/εξόργισε με αποτέλεσμα να το ξεσπά.

Επίσης, η γυναίκα Κριός δεν είναι για πολλά πολλά… Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να παίζεις με τα νεύρα της γιατί σίγουρα θα βρεις τον μπελά σου… Είναι ιδιαίτερα ευέξαπτη κι αν έχεις καταλάβει ποια είναι αυτά τα πράγματα που την ενοχλούν καλύτερα να τα κόψεις.

Ακόμη, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από ένα «θα δούμε». Αν της έταξες κάτι, ή αν της υποσχέθηκες ότι θα κάνεις μια δουλειά, καλό είναι να την κάνεις τώρα. Όχι τώρα, ΤΩΡΑ! Είναι πολύ ανυπόμονη και όταν δεν ικανοποιείται λόγω καθυστερήσεων γίνεται πολύ ευέξαπτη… (περισσότερο απ’ ότι είναι συνήθως)

Οι απόψεις διίστανται…

Είναι και περίπλοκη… Αυτό το αφήσαμε για το τέλος γιατί δεν συγκαταλέγεται ούτε στα αρνητικά ούτε στα θετικά. Η πολυπλοκότητα της γυναίκας Κριού είτε αποτελεί στοιχείο θαυμασμού για κάποιους είτε αιτία απομάκρυνσης για κάποιους άλλους. Απλώς η γυναίκα Κριός είναι τόσο ανεξάρτητη που ως ηγετική φιγούρα έχει δημιουργήσει δικό της κώδικα επικοινωνίας και σκέψης ο οποίος διαφέρει από τον κοινό κώδικα που μοιράζονται και χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Η γυναίκα Κριός και οι άλλοι..

Όταν πρόκειται για φίλους, η γυναίκα Κριός είναι εκεί γι’ αυτούς όπως θα ήταν για την οικογένειά της, καθώς τα άτομα που είναι στην ζωή της, είναι η οικογένεια που έχει επιλέξει να έχει στην ζωή. Τους υποστηρίζει έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία και αν κάποιος στεναχωριέται θα φροντίσει να του ανεβάσει την διάθεση με κάθε τρόπο προσφέροντας αισιοδοξία. Αν κάποιος φίλος την τσαντίσει θα απαντήσει αμέσως εκνευρισμένη αλλά μετά σίγουρα θα τα βρουν μεταξύ τους.

Στην δουλειά, η γυναίκα Κριός είναι φιλόδοξη και εργάζεται σκληρά για να πετύχει αυτά που θέλει αν όμως δεν δει αποτέλεσμα γρήγορα απογοητεύεται και εγκαταλείπει ψάχνοντας κάτι άλλο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της και θα της φέρει την επιτυχία που τόσο πολύ επιθυμεί.

Η γυναίκα Κριός στον έρωτα

Η ερωτική ζωή της γυναίκας Κριού είναι συνήθως πολυάσχολη! Κι αυτό γιατί επιδιώκει να προβάλλει τον εαυτό της και τα θετικά χαρακτηριστικά της ώστε να τραβά την προσοχή, αφού έτσι πρέπει να κάνουν οι αρχηγοί!

Ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και ο δυναμισμός της γυναίκας Κριού την φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και όλοι ενθουσιάζονται με την αυτοπεποίθησή της. Όποιον στόχο κι αν βάλει, μπορεί να τον πετύχει αυτό βέβαια την φέρνει πολλές φορές σε δύσκολες καταστάσεις…. Γιατί είναι παρορμητική, παίρνει αυτό που θέλει και στην συνέχεια το μετανιώνει πικρά…

Γυναίκα Κριός – Πώς να την κατακτήσεις;

Ο άντρας που θα πλησιάσει την γυναίκα Κριό πρέπει να είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του γιατί σίγουρα θα βρει τον μπελά του! Αγαπητέ άντρα, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι απέναντί σου έχεις μια σύγχρονη αμαζόνα, που έχει μάθει να υπερασπίζεται τον εαυτό της, να ελέγχει μόνη της την ζωή της και να έχει προσωπικό χρόνο για τον εαυτό της χωρίς να εξαρτάται από κανέναν.

Δεν θα δεχθεί να είναι με έναν καταπιεστικό άντρα δίπλα της. Μπορεί να κάνει για μια περίοδο υπομονή αλλά δεν πρόκειται να τον ανεχτεί για πολύ.

Η γυναίκα Κριός επιθυμεί μια μακροχρόνια σχέση και θέλει να μπορεί να μοιράζεται τα πάντα με τον σύντροφό της, ο οποίος πρέπει να είναι και πολύ καλός εραστής και καλός φίλος.

Θα είναι πιστή μόνο αν δει ότι και ο σύντροφός της είναι διατεθειμένος για κάτι τέτοιο.

Η ζήλεια είναι ίσως ένα από τα αρνητικά της χαρακτηριστικά, αλλά αυτή «ξεθωριάζει» αν ο σύντροφός της αποδεικνύει εμπράκτως τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο.

Ως σύντροφος είναι υποστηρικτική και αφιερώνεται με κάθε τρόπο!
Αν επιθυμείς να την προσεγγίσεις και να την κατακτήσεις ερωτικά, έχε στο νου σου ότι το ευαίσθητο σημείο της είναι το κεφάλι και συγκεκριμένα τα αυτιά… Η γυναίκα Κριός στο κρεβάτι θέλει να έχει το πάνω χέρι και είναι…. ΑΓΡΙΑ!

Γυναίκα Κριός και ταιριάσματα ζωδίων

Για να ταιριάξει η γυναίκα Κριός με κάποιον και να πετύχει η σχέση που θα δημιουργήσουν, θα πρέπει ο υποψήφιος να μπορεί να σεβαστεί τα θέλω της και την ηγετική της προσωπικότητα. Διαφορετικά ας μην προσπαθήσει καν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο άντρας Δίδυμος μπορεί να ταιριάξει με την γυναίκα Κριό καθώς συμμερίζεται απόλυτα την ανάγκη της για ελευθερία, ενώ η σεξουαλική τους χημεία τους απογειώνει, καθώς στο σεξ ζητούν τα ίδια πράγματα. Πρόβλημα μπορεί να αποτελέσει η ζήλεια της γυναίκας Κριού γιατί καταπιέζει τον Δίδυμο… Από την άλλη κι ο Δίδυμος είναι λίγο στον κόσμο του και για να αποφύγει την «παντόφλα» θα πει κανένα ψεματάκι… Η γυναίκα Κριός θα τον πάρει είδηση και όταν αυτό επαναληφθεί πολλές φορές θα έρθει σιγά σιγά η ξενέρα…. Αν όμως αυτά τα δύο αντιμετωπιστούν εγκαίρως τότε αυτή σχέση μπορεί να πετύχει.

ΛΕΩΝ

Θα μπορούσε να είναι το άλλο μισό της γυναίκας Κριού. Ο άντρας Λέων είναι δυναμικός, είναι ανεξάρτητος και του αρέσουν οι προσωπικότητες που παίρνουν αυτό που θέλουν. Η γυναίκα Κριός με τον Λέοντα ταιριάζουν πολύ στο σεξ ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο. Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτήν την σχέση είναι οι εξουσιαστικές τάσεις που έχουν και οι δύο. Αν αποφασίσουν που θα εξουσιάζει ο καθένας, τότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα θα κυλούν αρμονικά. Επίσης ως προς το θέμα της ζήλειας ο Λέων είναι πιο ανεκτικός, γιατί ζηλεύει πολύ κι ο ίδιος όταν ερωτευτεί( οπότε κατά κάποιο τρόπο συμπάσχει), ακόμη κι αν πολλές φορές δεν το δείχνει….

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ιδανικός σύντροφος για την γυναίκα Κριό γιατί την καταλαβαίνει απόλυτα σε κάποια πράγματα. Ο Σκορπιός μπορεί να μην εκδηλώνει και τόσο εξουσιαστικές τάσεις στην προσωπική του ζωή αλλά σε ότι έχει να κάνει με τον σύντροφό του, γίνεται ιδιαίτερα διεκδικητικός και ζηλιάρης… Επειδή όμως του αρέσει να δρα αποτελεσματικά δεν το δείχνει αμέσως… Περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Η απόκρυψη της ζήλειας από την πλευρά του Σκορπιού δημιουργεί περιβάλλον άνεσης και ευτυχίας για τον ανεξάρτητο Κριό. Από την άλλη, η καλά οργανωμένη διεκδίκηση του Σκορπιού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις επιβεβαιώνει τις συναισθηματικές ανασφάλειες της γυναίκας Κριού που θέλει να συγκεντρώνει όλη την προσοχή πάνω της. Αυτό σε συνδυασμό με την χημεία που υπάρχει μεταξύ τους δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την σχέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άντρας Τοξότης και η γυναίκα Κριός, κάνουν ένα δίδυμο…. ΦΩΤΙΑ! Τα βρίσκουν τέλεια στο σεξ, είναι και οι δύο φύσεις ανεξάρτητες, έλκονται από την περιπέτεια ενώ παράλληλα ο άντρας Τοξότης βγάζει μια τρυφερότητα που η γυναίκα Κριός επιθυμεί πολύ, ακόμη και αν δεν το δείχνει! Μπορούν να περάσουν πολύ καλά μαζί και η σχέση τους μπορεί να αντέξει στον χρόνο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official