Connect with us

Ζώδια

Γυναίκα Παρθένος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Published

on

Η γυναίκα Παρθένος, είναι μια προσωπικότητα ήρεμη και ταυτόχρονα ανήσυχη, δημιουργική αλλά ταυτόχρονα λογική, εσωστρεφής και ταυτόχρονα εκφραστική, ιδιαίτερα όταν θέλει να μιλήσει για ό,τι την δυσαρεστεί! Είναι ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας γεμάτος αντιφάσεις και παρά το γεγονός ότι πολλοί την κατηγορούν και την λένε υποχόνδρια, εκείνη πάντα έχει να δώσει κάτι καλό από την καρδιά της!

Στην πραγματικότητα είναι μια ήρεμη δύναμη. Η τάση της να υπεραναλύει τα πάντα και να δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια την καθιστούν ιδιαίτερα παραγωγική. Από την άλλη όμως αυτά τα χαρακτηριστικά δεν την βοηθούν στην επικοινωνία της με τους άλλους ανθρώπους γι’ αυτό και δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής

Είναι προσγειωμένη και ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να την καταλάβουν, όσοι όμως την γνωρίσουν καλά βλέπουν πόσο πολύ αξίζει σαν άνθρωπος. Δεν την ενδιαφέρει να είναι δημοφιλής, αλλά εστιάζει στις ουσιώδεις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές είτε είναι φιλικές. Για την γυναίκα Παρθένο, καλύτερο είναι να έχεις δυο καλούς ανθρώπους στην ζωή σου που να σε αγαπούν παρά εκατοντάδες φίλους και γνωστούς που δεν ξέρουν ποια πραγματικά είσαι.

Επίσης, με κυβερνήτη τον Ερμή, έχει άριστες ικανότητες επικοινωνίας και της αρέσει πολύ να μαθαίνει καινούργια πράγματα, γεγονός που την κάνει να προοδεύει συνεχώς και να μην μένει στάσιμη.

 Αν είναι υπάλληλός σου, συνάδελφος ή εργοδότης σου, νιώθεις μια ασφάλεια που υπάρχει τριγύρω, γιατί πάντα έχει να σου δώσει μια λύση για όποιο πρόβλημα προκύψει. Δεν πανικοβάλλεται και μπορεί να τα βάζει όλα σε μια τάξη με δομημένη και οργανωμένη σκέψη. Είναι πολύ καλή με την οικονομική διαχείριση αλλά και με την αποταμίευση. Πολλές φορές έρχεται σε ρήξη με τους άλλους στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί είναι ισχυρογνώμων και θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό της τρόπο. Να ξέρεις όμως ότι για να επιμένει, πάει να πει ότι έχει ήδη αναλύσει πολλές φορές την κατάσταση και το δικό της πλάνο οδηγεί με σιγουριά στην επιτυχία. (έτσι σκέφτεται εκείνη).

Αν είναι φίλη σου ξέρεις ότι έχει χρυσή καρδιά και στους άλλους δεν το δείχνει. Το να φαίνεται προσγειωμένη και απόμακρη, είναι η άμυνά της για να διώξει όσους μπορούν να την πληγώσουν μακριά. Θα κάνει τα πάντα για τους δικούς της ανθρώπους και πάντα θα αποδεικνύει την αγάπη της έμπρακτα χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Το μόνο που επιθυμεί είναι να νιώθει ότι οι άλλοι την νοιάζονται και την αγαπούν. Μερικές φορές σου την δίνει στα νεύρα γιατί μπορεί να γίνει πολύ επικριτική απέναντί σου αλλά το αντιπαρέρχεσαι γιατί ξέρεις πόσο καλόκαρδη και δοτική είναι.

Αν είναι σύντροφός σου, τότε ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου μια γυναίκα κοκέτα! Η γυναίκα Παρθένος φροντίζει πάρα πολύ τον εαυτό της. Είναι φιλάρεσκη, γυμνάζεται για να είναι πάντα σε φόρμα και φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση. Γι’ αυτό πρέπει να κάνεις και συ το ίδιο! Αν θες να σταθείς δίπλα της πρέπει να προσπαθείς όσο κι εκείνη γι’ αυτήν την σχέση! (έτσι το βλέπει εκείνη τουλάχιστον). Αν την δυσαρεστήσεις, ή κάνεις κάτι που την ταράζει θα στο εκφράσει και αν δεν το καταλάβεις με την μία θα σου γκρινιάζει μέχρι να το καταλάβεις…. Είναι πιστή και στο φλερτ που της κάνουν με τον τρόπο της δηλώνει αποδοχή αλλά δεν αφήνει τον άλλον να πάρει αέρα. Τον κόβει εκεί που μόλις το έχει αρχίσει και δεν του δίνει περιθώρια για περαιτέρω επικοινωνία. (από τις λίγες γυναίκες που έχουν αυτήν την ικανότητα).

Γυναίκα Παρθένος- Πώς να την κατακτήσεις

Η γυναίκα Παρθένος δεν έχει στάνταρ γούστο στους άντρες (να είναι ψηλοί, ξανθοί κ.λ.π. κ.λ.π). Την ελκύουν όμως όσοι περιποιούνται την εμφάνισή τους. Οπότε αν θέλεις να την προσεγγίσεις, φρόντισε να έχεις προσέξει κάθε λεπτομέρεια στην εξωτερική σου εμφάνιση γιατί οποιαδήποτε ατέλεια μπορεί να την απωθήσει.

Επίσης, αν θέλεις η γυναίκα Παρθένος να σε προσέξει, θα πρέπει να είσαι αρχηγική και ώριμη προσωπικότητα. Δηλαδή να έχεις την δουλειά σου, το σπίτι σου, να είσαι ανεξάρτητος και να μην στηρίζεσαι σε κανέναν. Κι αυτό όχι γιατί κοιτάει τα λεφτά, αλλά γιατί αν έχεις όλα αυτά, πάει να πει ότι είσαι ένας αξιόλογος άνθρωπος που έχει πάρει την ζωή στα χέρια του. Είναι η ίδια έτσι και θέλει και ο σύντροφός της να είναι έτσι.

Στο φλερτ είναι μία κυρία. Αν της αρέσεις και την φλερτάρεις θα σου το δείξει αλλά μην περιμένεις να σου αφήσει πολλά περιθώρια. Η γυναίκα Παρθένος μπορεί να κατακτηθεί μόνο με ντελικάτο χειρισμό. Μην της την πέσεις χύμα γιατί θα την απωθήσεις. Της αρέσουν οι διακριτικές αλλά άμεσες συμπεριφορές που έχουν ευγένεια και τακτ.

Έχει άριστη ικανότητα επικοινωνίας και είναι και πάρα πολύ εύστροφη. Οπότε μην πας να την προσεγγίσεις προσπαθώντας να δείξεις υπεροχή παίζοντάς το έξυπνος… Το πιθανότερο είναι ότι θα σου δώσει μια αποστομωτική απάντηση που θα σε στείλει σπίτι σου… Προσέγγισέ την με το αυθεντικό σου ενδιαφέρον επιδεικνύοντας τον αντίστοιχο σεβασμό.

Αν θέλεις απλά να παίξεις, μην μπεις καν στον κόπο να την προσεγγίσεις. Η γυναίκα Παρθένος είναι παραδοσιακή και θέλει δίπλα της έναν σταθερό σύντροφο που θα μπορεί να είναι ταυτόχρονα και ο πατέρας των παιδιών της.

Εφοδιάσου με υπομονή γιατί η γυναίκα Παρθένος είναι δύσκολη. Όχι γιατί της αρέσει να σου κάνει κόνξες, αλλά γιατί δυσκολεύεται να ανοιχτεί.

Ο καλύτερος τρόπος για να την οδηγήσεις γρηγορότερα στην κρεβατοκάμαρα και να την κάνεις να λυθεί, είναι η μυρωδιά σου! Αν έχεις μόλις κάνει μπάνιο και φοράς την κολόνια σου η οποία μυρίζει όμορφα, τότε να ξέρεις έχεις δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να διεγείρεις την γυναίκα Παρθένο.

Να περιμένεις καλό ποιοτικό σεξ! Μπορεί να μην έχεις ακούσει το ζώδιο του Παρθένου να φημίζεται για τις επιδόσεις στο κρεβάτι αλλά να ξέρεις πως ό,τι κάνει το κάνει πολύ πολύ καλά! Κυρίως γιατί είναι τελειομανής και θέλει να περιποιείται τον παρτενέρ της!

Γυναίκα Παρθένος- Με ποια ζώδια ταιριάζει

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άντρας Ταύρος με την γυναίκα Παρθένο δημιουργούν το τέλειο ζευγάρι, κι αυτό γιατί τους ενώνουν τα κοινά τους γούστα και οι κοινές τους πεποιθήσεις. Και οι δύο εκτιμούν ένα κομψό περιποιημένο στυλ, την σοβαρότητα, τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς και τρέφουν σεβασμό για τον θεσμό της οικογένειας. Ο άντρας Ταύρος επιθυμεί να είναι ανεξάρτητος και να κακομαθαίνει την σύντροφό του. Διαθέτει τα δύο βασικά χαρακτηριστικά  που η γυναίκα Παρθένος επιθυμεί περισσότερο σε μια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άντρας Σκορπιός είναι ο ιδανικός σύντροφος για την γυναίκα Παρθένο. Ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια δυνατή ερωτική έλξη που με τον καιρό δυναμώνει όλο και περισσότερο. Είναι και οι δύο εύστροφοι και πολύ καλοί στην επικοινωνία με αποτέλεσμα να διεγείρουν μονίμως εγκεφαλικά ο ένας τον άλλον… ο Σκορπιός εκπέμπει ερωτισμό που μαγνητίζει την γυναίκα Παρθένο, ενώ η δοτικότητα και η σταθερότητα της Παρθένου, κάνουν τον άντρα Σκορπιό να αισθάνεται ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Κάτι που δυσκολεύεται πολύ να νιώσει με τις συντρόφους του. Μαζί κάνουν ένα τέλειο ζευγάρι και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους! Μπορεί να καταλήξουν ακόμη και σε γάμο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένας άριστος σύντροφος για την γυναίκα Παρθένο. Μαζί μπορούν να καταφέρουν πολλά και να προοδεύσουν! Οι δυο τους μοιράζονται την ανάγκη για σταθερότητα και δίνουν στον σύντροφό τους τρυφερότητα και προσοχή με τον ίδιο τρόπο. Ο Αιγόκερως είναι ο σοβαρός εργατικός άντρας που αναζητά η γυναίκα Παρθένος και η γυναίκα Παρθένος είναι η  τρυφερή, ήρεμη σύντροφος που αναζητά ο άντρας Αιγόκερως.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official