Connect with us

Ζώδια

Γυναίκα Σκορπιός: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Published

on

Είναι ανεξάρτητη, είναι επινοητική, είναι δυναμική και εκπέμπει μια γοητεία που μαγνητίζει, χωρίς καν να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή…Είναι η γυναίκα Σκορπιός!

Πως είναι η γυναίκα Σκορπιός;
Αν η γυναίκα Σκορπιός είναι φίλη σου, έχεις κερδίσει λαχείο. Είναι πιστή και πάντα υποστηρικτική απέναντι στους δικούς της ανθρώπους. Μην την πληγώσεις όμως. Θυμάται τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γι’ αυτό και δυσκολεύεται να συγχωρέσει (μάλλον θα λέγαμε ότι δεν συγχωρεί.)

Τα καλά της…

Είναι φοβερά διαισθητική, και πάντα έχει ένα σχέδιο για να πετύχει αυτά που θέλει, θέτοντας βραχυπρόθεσμους στόχους που είναι ρεαλιστικοί και οι οποίοι αργότερα μπορεί να οδηγούν σε έναν μεγαλύτερο. Η Σκορπίνα διανύει σκαλί σκαλί την απόσταση για την επιτυχία. Δεν κοιτάει το τέρμα, κοιτάει το επόμενο βήμα, γιατί αυτό είναι που πρέπει να κάνει για να φτάσει πιο κοντά στον στόχο της.

Ακόμη όμως κι αν αποτύχει κάπου, δεν θα το μάθεις ή δεν θα το καταλάβεις γιατί έχει άριστη την ικανότητα της προσαρμογής και βρίσκει άμεσα λύσεις.

Αν είσαι ερωτευμένος ή έχεις σχέση με Σκορπίνα, ετοιμάσου για το πάθος που τόσο πολύ αναζητούσες στην ζωή σου γιατί θα σου το προσφέρει απλόχερα.

Η γυναίκα Σκορπιός φαίνεται ήρεμη και εσωστρεφής, αλλά δεν είναι ότι δεν μιλάει σε κόσμο. Είναι απλά cool… Δεν έχει την ανάγκη να προσεγγίσει τους άλλους γιατί οι άλλοι την προσεγγίζουν. Όταν της μιλήσει κάποιος θα διαπιστώσει ότι είναι ετοιμόλογη και έχει και καλή αίσθηση του χιούμορ!

Αν την ρωτήσεις με τι ασχολείται, μην εκπλαγείς ακόμη κι αν σου πει ότι είναι αστροναύτης! Μπορεί να κάνει τα πάντα. Έχει επίδραση στους άλλους, ξέρει να διατηρεί τον έλεγχο και γνωρίζει πάντα τον τρόπο για να βγάλει χρήματα.

Τα κακά της….

Επειδή η γυναίκα Σκορπιός έχει μάθει στην ζωή της να έχει τον έλεγχο, της βγαίνει κάποιες φορές να τον επιβάλει κιόλας, κυρίως στον σύντροφό της. Είναι ζηλιάρα, καχύποπτη κι επειδή θέλει να έχει έναν τρόπο επίλυσης για κάθε πιθανό πρόβλημα που θα την βρει, σκέφτεται πολύ, φαντάζεται καταστάσεις και μερικές φορές χάνει τον έλεγχο για εμμονιάζει. Αυτό θα συμβεί σε δύο περιπτώσεις : Είναι πολύ ερωτευμένη, έχεις δώσει πατήματα για να πιστεύει ότι δεν είσαι εκεί 100%.

Είναι ανυποχώρητη κι αυτό γιατί έχει πολύ καλή μνήμη και θυμάται τα πάντα. Ξέρει να δημιουργεί επιχειρήματα και να πετυχαίνει αυτό που θέλει.

Το σίγουρο είναι ότι την Σκορπίνα δεν την θες εχθρό! Γιατί ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά την δύναμή της προς όφελός της και αν χρειαστεί πατάει επί πτωμάτων για να πάρει αυτό που θέλει, ιδιαίτερα αν έχει απέναντί της τον εχθρό της.

Πίσω από το παρουσιαστικό της «αδίστακτης» γυναίκας

Η γυναίκα Σκορπιός είναι ίσως από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια. Μπορεί να φαίνεται αδίστακτη και έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ συναισθηματική, πληγώνεται βαθιά, δυσκολεύεται να ξεπεράσει καταστάσεις (κι αυτό γιατί θυμάται …) και ξέρει πάρα πολύ καλά να κρύβει τα συναισθήματά της. Συνήθως δεν τα αφήνει να βγουν προς τα έξω και αντιδρά φορώντας το προσωπείο του ισχυρού. Αυτό όμως γιατί έτσι αισθάνεται ασφαλής…

Αν της αποδείξεις έμπρακτα την αγάπη σου και την πίστη σου, είναι μαζί σου για πάντα και στο επιστρέφει στο διπλάσιο.

Γυναίκα Σκορπιός και σχέσεις
Όταν η Σκορπίνα ερωτεύεται και αποφασίσει να δεσμευτεί «ρίχνει» τα τείχη και σε αφήνει να δεις τον συναισθηματικό της κόσμο. Εκδηλώνεται και σου δείχνει το ενδιαφέρον της… Επειδή όμως για την ίδια αυτό από μόνο του είναι μεγάλη θυσία, έχει μεγάλες απαιτήσεις.

Για να την κατακτήσεις θα σε περάσεις από 40 κύματα που η ίδια θα έχει βάλει ανάμεσά σας για να σε τεστάρει. Αν τα περάσεις, αυτό που έπεται είναι μια σταθερή, μακροχρόνια σχέση.

Πως είναι ο ιδανικός άντρας για την Σκορπίνα;

Στοργικός
Αξιόπιστος
Να σέβεται την ελευθερία της
Να δείχνει κατανόηση στην κτητικότητά της

Γυναίκα Σκορπιός και ζωδιακά ταιριάσματα

Καρκίνος
Η γυναίκα Σκορπιός και ο άνδρας Καρκίνος κάνουν μαζί ένα από τα καλύτερα ζευγάρια του ζωδιακού. Και οι δύο συναισθηματικοί και υπέρ της μακροχρόνιας σχέσης, δημιουργούν ένα ιδανικό κλίμα τρυφερότητας που τους δένει και κρατά την σπίθα ζωντανή στην διάρκεια του χρόνου. Ο Καρκίνος είναι υπερπροστατευτικός και πιστός και όταν βλέπει την Σκορπίνα να ζηλεύει, την αγκαλιάζει, της χαμογελά και προσπαθεί να κάνει το αρνητικό συναίσθημα της να φύγει μακριά γιατί την νοιάζεται.

Αιγόκερως
Ο άντρας Αιγόκερως με την γυναίκα Σκορπιό έχει ακριβώς την ίδια νοοτροπία. Είναι πιστός αφοσιωμένος και ζηλεύει, αν και δεν το δείχνει. Δημιουργεί ασφάλεια στην Σκορπίνα, την καλύπτει συναισθηματικά και όταν εκείνη ζηλεύει και γίνεται κτητική την καθησυχάζει και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο και η σχέση τους είναι μακροχρόνια και επιτυχημένη.

Ιχθύς
Ανάμεσα στον άντρα Ιχθύ και στην γυναίκα Σκορπιό υπάρχει μια ιδιαίτερη ενέργεια. Υπάρχει τρομερή έλξη ανάμεσά τους διότι είναι και οι δύο διαισθητικοί και μυστηριώδεις ενώ παράλληλα συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον γιατί ο Ιχθύς είναι αναποφάσιστος και θέλει συνέχεια έναν άνθρωπο να τον κατευθύνει, ενώ η γυναίκα Σκορπιός είναι επιβλητική και θέλει να έχει την έλεγχο. Μαζί κάνουν ένα πολύ καλό ζευγάρι.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 6 ζώδια δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις από την ζωή σου

Τι γίνεται αν δεν υπάρχει τίποτα αληθινό να καταλάβουμε; Τι γίνεται αν το κείμενο που δεν απάντησε είναι ακριβώς αυτό:...

Ζώδια2 έτη ago

Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν είναι όλοι αποκομμένοι να είναι υλικό σχέσεων. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι δεν απορροφούν απλώς τις...

Ζώδια2 έτη ago

Το τέλειο δώρο γενεθλίων για τον φίλο που έχει τα πάντα, ανά ζώδιο

Μοναδικές ιδέες δώρων που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιο σκληροί κριτικοί. Ανανεώνεστε για πάρτι γενεθλίων και δεν έχετε ιδέα...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια είναι τα “λαθάκια” που μπορεί να αποδειχτούν μοιραία σε μια σχέση σύμφνωνα με το ζώδιο σου

Ως άνθρωπος, δυσκολεύουμε – καταστρέφουμε απόλυτα καλές σχέσεις ή δοκιμάζουμε τη δύναμη των δεσμών που έχουμε σχηματίσει. Η αστρολογία μπορεί...

Ζώδια2 έτη ago

Μερικοί λόγοι για να δείτε από άλλη οπτική γωνία μια γυναίκα Σκορπιό

Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο για το ότι είναι ένα εκδικητικό ζώδιο. Οι άνθρωποι λένε ότι...

Ζώδια2 έτη ago

Τα παρακάτω ζώδια αν τα πληγώσετε δεν υπάρχει γυρισμός, τα χάσατε

Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Χρειάζεται ένα επίπεδο δύναμης...

Ζώδια2 έτη ago

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Αυτά τα σημάδια δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας...

Ζώδια2 έτη ago

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά...

Ζώδια2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους απατεώνες. Ψάχνουμε για ενδείξεις ότι είναι άπιστοι, ακόμη και ελέγχοντας το ωροσκόπιο τους για απαντήσεις. Αλλά...

Χωρίς κατηγορία2 έτη ago

Ποια ζώδια είναι και είναι οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή

Η φιλία είναι μία από τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και οι φίλοι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός για τον καθένα...

Trending

Copyright © 2019 | Official