Connect with us

Ζώδια

Γυναίκα Σκορπιός: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Published

on

Είναι ανεξάρτητη, είναι επινοητική, είναι δυναμική και εκπέμπει μια γοητεία που μαγνητίζει, χωρίς καν να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή…Είναι η γυναίκα Σκορπιός!

Πως είναι η γυναίκα Σκορπιός;
Αν η γυναίκα Σκορπιός είναι φίλη σου, έχεις κερδίσει λαχείο. Είναι πιστή και πάντα υποστηρικτική απέναντι στους δικούς της ανθρώπους. Μην την πληγώσεις όμως. Θυμάται τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γι’ αυτό και δυσκολεύεται να συγχωρέσει (μάλλον θα λέγαμε ότι δεν συγχωρεί.)

Τα καλά της…

Είναι φοβερά διαισθητική, και πάντα έχει ένα σχέδιο για να πετύχει αυτά που θέλει, θέτοντας βραχυπρόθεσμους στόχους που είναι ρεαλιστικοί και οι οποίοι αργότερα μπορεί να οδηγούν σε έναν μεγαλύτερο. Η Σκορπίνα διανύει σκαλί σκαλί την απόσταση για την επιτυχία. Δεν κοιτάει το τέρμα, κοιτάει το επόμενο βήμα, γιατί αυτό είναι που πρέπει να κάνει για να φτάσει πιο κοντά στον στόχο της.

Ακόμη όμως κι αν αποτύχει κάπου, δεν θα το μάθεις ή δεν θα το καταλάβεις γιατί έχει άριστη την ικανότητα της προσαρμογής και βρίσκει άμεσα λύσεις.

Αν είσαι ερωτευμένος ή έχεις σχέση με Σκορπίνα, ετοιμάσου για το πάθος που τόσο πολύ αναζητούσες στην ζωή σου γιατί θα σου το προσφέρει απλόχερα.

Η γυναίκα Σκορπιός φαίνεται ήρεμη και εσωστρεφής, αλλά δεν είναι ότι δεν μιλάει σε κόσμο. Είναι απλά cool… Δεν έχει την ανάγκη να προσεγγίσει τους άλλους γιατί οι άλλοι την προσεγγίζουν. Όταν της μιλήσει κάποιος θα διαπιστώσει ότι είναι ετοιμόλογη και έχει και καλή αίσθηση του χιούμορ!

Αν την ρωτήσεις με τι ασχολείται, μην εκπλαγείς ακόμη κι αν σου πει ότι είναι αστροναύτης! Μπορεί να κάνει τα πάντα. Έχει επίδραση στους άλλους, ξέρει να διατηρεί τον έλεγχο και γνωρίζει πάντα τον τρόπο για να βγάλει χρήματα.

Τα κακά της….

Επειδή η γυναίκα Σκορπιός έχει μάθει στην ζωή της να έχει τον έλεγχο, της βγαίνει κάποιες φορές να τον επιβάλει κιόλας, κυρίως στον σύντροφό της. Είναι ζηλιάρα, καχύποπτη κι επειδή θέλει να έχει έναν τρόπο επίλυσης για κάθε πιθανό πρόβλημα που θα την βρει, σκέφτεται πολύ, φαντάζεται καταστάσεις και μερικές φορές χάνει τον έλεγχο για εμμονιάζει. Αυτό θα συμβεί σε δύο περιπτώσεις : Είναι πολύ ερωτευμένη, έχεις δώσει πατήματα για να πιστεύει ότι δεν είσαι εκεί 100%.

Είναι ανυποχώρητη κι αυτό γιατί έχει πολύ καλή μνήμη και θυμάται τα πάντα. Ξέρει να δημιουργεί επιχειρήματα και να πετυχαίνει αυτό που θέλει.

Το σίγουρο είναι ότι την Σκορπίνα δεν την θες εχθρό! Γιατί ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά την δύναμή της προς όφελός της και αν χρειαστεί πατάει επί πτωμάτων για να πάρει αυτό που θέλει, ιδιαίτερα αν έχει απέναντί της τον εχθρό της.

Πίσω από το παρουσιαστικό της «αδίστακτης» γυναίκας

Η γυναίκα Σκορπιός είναι ίσως από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια. Μπορεί να φαίνεται αδίστακτη και έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ συναισθηματική, πληγώνεται βαθιά, δυσκολεύεται να ξεπεράσει καταστάσεις (κι αυτό γιατί θυμάται …) και ξέρει πάρα πολύ καλά να κρύβει τα συναισθήματά της. Συνήθως δεν τα αφήνει να βγουν προς τα έξω και αντιδρά φορώντας το προσωπείο του ισχυρού. Αυτό όμως γιατί έτσι αισθάνεται ασφαλής…

Αν της αποδείξεις έμπρακτα την αγάπη σου και την πίστη σου, είναι μαζί σου για πάντα και στο επιστρέφει στο διπλάσιο.

Γυναίκα Σκορπιός και σχέσεις
Όταν η Σκορπίνα ερωτεύεται και αποφασίσει να δεσμευτεί «ρίχνει» τα τείχη και σε αφήνει να δεις τον συναισθηματικό της κόσμο. Εκδηλώνεται και σου δείχνει το ενδιαφέρον της… Επειδή όμως για την ίδια αυτό από μόνο του είναι μεγάλη θυσία, έχει μεγάλες απαιτήσεις.

Για να την κατακτήσεις θα σε περάσεις από 40 κύματα που η ίδια θα έχει βάλει ανάμεσά σας για να σε τεστάρει. Αν τα περάσεις, αυτό που έπεται είναι μια σταθερή, μακροχρόνια σχέση.

Πως είναι ο ιδανικός άντρας για την Σκορπίνα;

Στοργικός
Αξιόπιστος
Να σέβεται την ελευθερία της
Να δείχνει κατανόηση στην κτητικότητά της

Γυναίκα Σκορπιός και ζωδιακά ταιριάσματα

Καρκίνος
Η γυναίκα Σκορπιός και ο άνδρας Καρκίνος κάνουν μαζί ένα από τα καλύτερα ζευγάρια του ζωδιακού. Και οι δύο συναισθηματικοί και υπέρ της μακροχρόνιας σχέσης, δημιουργούν ένα ιδανικό κλίμα τρυφερότητας που τους δένει και κρατά την σπίθα ζωντανή στην διάρκεια του χρόνου. Ο Καρκίνος είναι υπερπροστατευτικός και πιστός και όταν βλέπει την Σκορπίνα να ζηλεύει, την αγκαλιάζει, της χαμογελά και προσπαθεί να κάνει το αρνητικό συναίσθημα της να φύγει μακριά γιατί την νοιάζεται.

Αιγόκερως
Ο άντρας Αιγόκερως με την γυναίκα Σκορπιό έχει ακριβώς την ίδια νοοτροπία. Είναι πιστός αφοσιωμένος και ζηλεύει, αν και δεν το δείχνει. Δημιουργεί ασφάλεια στην Σκορπίνα, την καλύπτει συναισθηματικά και όταν εκείνη ζηλεύει και γίνεται κτητική την καθησυχάζει και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο και η σχέση τους είναι μακροχρόνια και επιτυχημένη.

Ιχθύς
Ανάμεσα στον άντρα Ιχθύ και στην γυναίκα Σκορπιό υπάρχει μια ιδιαίτερη ενέργεια. Υπάρχει τρομερή έλξη ανάμεσά τους διότι είναι και οι δύο διαισθητικοί και μυστηριώδεις ενώ παράλληλα συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον γιατί ο Ιχθύς είναι αναποφάσιστος και θέλει συνέχεια έναν άνθρωπο να τον κατευθύνει, ενώ η γυναίκα Σκορπιός είναι επιβλητική και θέλει να έχει την έλεγχο. Μαζί κάνουν ένα πολύ καλό ζευγάρι.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια1 ημέρα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Ζώδια1 ημέρα ago

4 κρυμμένες ενδείξεις που αποκαλύπτουν πόσο αληθινό είναι κάθε ζώδιο

Μπορείτε να πείτε εάν κάποιος είναι αληθινός ή όχι; Το διάγραμμα αστρολογίας τους μπορεί. Δεν σας αρέσει το ψέμα; Ξέρετε...

Ζώδια1 ημέρα ago

5 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν

Μην περιμένετε να δεσμευτούν σύντομα … Αν και για πολλούς ο απώτερος στόχος είναι να ερωτευτείς, να ηρεμήσεις, να δέσεις...

Ζώδια1 ημέρα ago

7 τρόποι για να αγαπήσετε πραγματικά μια γυναίκα του Σκορπιού

Είναι σeξι και μυστηριώδης, αλλά μην μπερδεύεσαι με την καρδιά της. Οι γυναίκες του Σκορπιού συχνά παίρνουν ένα κακό αντιπρόσωπο...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Νιώθεις ότι όλα καταρρέουν; Το άγχος έρχεται με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή. Από τη δουλειά σας τους φίλους ακόμα...

Ζώδια4 ημέρες ago

Πώς ενεργείτε όταν αισθάνεστε κατάθλιψη, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Μάθετε τα συμπτώματα. Η κατάθλιψη μπορεί να σας πάρει πολύ. Ένα λεπτό είσαι έτοιμος, είσαι χαρούμενος, έχεις τόσα κίνητρα για...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ σύμφωνα με την αστρολογία

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει ή να μην έχει αναζητήσει πληροφορίες με ποια...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Πώς αντιλαμβάνεται την αγάπη κάθε ζώδιο και κατά πόσο εννοεί στα αλήθεια αυτά που λέει ότι αισθάνεται στον/στην σύντροφό του...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια ζώδια είναι τα πιο επικίνδυνα;

Δύσκολα παιδικά χρόνια; Κακές επιρροές; Θέση πλανητών; Ίσως και τα 3. Σύμφωνα με FBI ορισμένα ζώδια είναι πιο σκοτεινά και...

Ζώδια1 εβδομάδα ago

Ποια άνθρωποι είναι λάτρεις των ταξιδιών σύμφωνα με το ζώδιο τους

Αυτοί οι 3 δεν κάθονται εύκολα στο σπίτι και θα σκάσουν αν δε γυρίσουν όλο τον κόσμο. Τοξότης Σπίτι είναι...

Trending

Copyright © 2019 | Official