Connect with us

Ζώδια

Γυναίκα Ταύρος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Published

on

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που όταν βάζουν κάτι στο μυαλό τους, κάνουν τα πάντα για να το κατακτήσουν. Η γυναίκα Ταύρος, παίρνει την πρώτη θέση με διαφορά ανάμεσά τους και δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει. Είναι πεισματάρα, ανεξάρτητη και θέλει τα πάντα να γίνονται με τον δικό της τρόπο.

Επειδή το αποτέλεσμα των προσπαθειών της είναι πάντοτε επιτυχημένο, δεν δέχεται υποδείξεις και λειτουργεί μόνο με τον δικό της τρόπο.

Δεν αλλάζει γνώμη εύκολα, και γενικά παραμένει σταθερή στην γνώμη της για τα περισσότερα πράγματα και κυρίως για τους ανθρώπους που επιλέγει να έχει στην ζωή της. Η γυναίκα Ταύρος στη ζωή της έχει λίγους και καλούς. Γι’ αυτούς τους λίγους είναι απόλυτα πιστή και θα δώσει τα πάντα. Στους ξένους μπροστά διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν επιδιώκει να κοινωνικοποιηθεί.

Είναι μια πολύ δυνατή προσωπικότητα και δεν φοβάται καθόλου ούτε τις αντιπαραθέσεις ούτε τις διαφωνίες. Είναι πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε σθεναρά.

Της αρέσουν τα όμορφα πράγματα! Θα φροντίσει της εμφάνισή της, την διακόσμηση του σπιτιού της, αλλά δεν της αρέσουν οι υπερβολές. Είναι λάτρης του καλού φαγητού και της απλής αισθητικής, ενώ δυσκολεύεται να είναι στην ώρα της!

Αν είναι συνάδελφος, εργοδότης ή υπάλληλός σου, ξέρεις ότι δεν θα εγκαταλείψει ποτέ της προσπάθεια. Θα συνεχίσει να εργάζεται μέχρι να βγάλει εις πέρας την εργασία που πρέπει να κάνει. Δεν επαναπαύεται και κάθε φορά που πετυχαίνει κάτι, βάζει έναν νέο υψηλότερο στόχο. Ξέρει πώς να βγάλει χρήματα και πάντα οργανώνεται οικονομικά για να φτάσει ποιο γρήγορα στο επιθυμητό στόχο. Παρόλα αυτά, μπορεί να κάνει κάποιες σπατάλες γιατί έχει ακριβά γούστα και μερικές φορές στα ψώνια την παίρνει η μπάλα.

Αν είναι φίλη σου, ξέρεις ότι πρόκειται μακράν για την καλύτερη οικοδεσπότρια! Όσα χρόνια και να είστε φίλοι/ -ες, όταν πηγαίνεις σπίτι της θέλει να σε περιποιείται σαν να είναι η πρώτη. Θα σου φτιάξει καφεδάκι, δεν πρόκειται να φύγεις χωρίς να φας και θα σε ρωτάει επίμονα αν εκεί που κάθεσαι είναι άνετα ή αν θες να σου φέρει κι άλλο μαξιλαράκι! Είναι πολύ πιστή φίλη και αν πειράξουν τους ανθρώπους της βγαίνει ένα άλλο πολύ επιθετικό πρόσωπο προς τα έξω για να τους προστατέψει. Η γυναίκα Ταύρος δεν θα βγει εκτός εαυτού συχνά, αλλά όταν πρόκειται για τους φίλους της τα δίνει όλα ψυχή τε και σώματι. Γι’ αυτό και όταν ακούσει κάποιο αρνητικό σχόλιο το παίρνει πολύ βαριά και πληγώνεται. Όταν λοιπόν θέλεις να της κάνει κάποιο σχόλιο, όση οικειότητα κι αν έχετε, πες της το με τρόπο γιατί μπορεί να στεναχωρηθεί και δεν πρόκειται να σου το πει…. Δεν θα κάνει νέους φίλους εύκολα και είναι άνθρωπος που έχει ανάγκη από σταθερότητα γι’ αυτό και υποσυνείδητα σαμποτάρει οτιδήποτε μπορεί να φέρει στην ζωή της μια σημαντική αλλαγή.

Αν είναι σύντροφός σου, ξέρεις τι θα πει να σε περιποιούνται! Η γυναίκα Ταύρος θα κάνει τα πάντα για τον σύντροφό της και είναι πολύ υποστηρικτική απέναντί του. Δείχνει στοργή και είναι προσγειωμένη. Είναι απόλυτα πιστή και δεν φλερτάρει με άλλους άντρες, αφενός γιατί όταν κάνει σχέση αφοσιώνεται, αφετέρου γιατί είναι παλαιών αρχών και κάτι τέτοιο το θεωρεί ανήθικο. Αν της πεις κάτι απότομο θα τη πληγώσεις πολύ αλλά δεν θα σου το πει γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις πως της φέρεσαι… Ακόμη και οι πολύ κοντινοί άνθρωποι της γυναίκας Ταύρου, ποτέ δεν ξέρουν πως ακριβώς αισθάνεται γιατί δύσκολα αποκαλύπτει αυτά που την πληγώνουν.

Γυναίκα Ταύρος- Πώς να την κατακτήσεις

Αν θέλεις να κατακτήσεις την γυναίκα Ταύρο, το πρώτο που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι χρειάζεται υπομονή! Θέλει να δει ότι επιμένεις για να αποφασίσει να σου δώσει την σημασία που επιθυμείς. Αν επιμείνεις πάει να πει ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά.

Της αρέσει πολύ το φλερτ. Κάνε της κομπλιμέντα και κάνε την να νιώσει σημαντική. Αλλά φρόντισε να της κάνεις κομψά σχόλια. Είναι ρομαντική και προσγειωμένη, δεν της αρέσουν οι πέφτουλες. Ένα μικρό δωράκι μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές σου να την ρίξεις.

Μην της πεις ψέματα, ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι αθώο. Δεν της αρέσουν καθόλου και αν δεν νιώσει ότι μπορεί να σε εμπιστεύεται δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σου παραπάνω.

Έχει απαιτήσεις από τον σύντροφό της. Εκείνη είναι πολύ δοτική και δίνει απλόχερα όλη της της στοργή με κάθε τρόπο και το ίδιο επιθυμεί από τον σύντροφό της.

Της αρέσει ο άντρας που έχει απέναντί της να την κάνει να γελάει! Οπότε φρόντισε να το κάνεις με κομπλιμέντα και λίγο χιούμορ!

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι οπότε το ιδανικό πρώτο ραντεβού θα ήταν είτε σε ένα εστιατόριο είτε στο σπίτι σου όπου θα μαγειρέψεις εσύ (εκεί την έχεις κάνει να σε εκτιμήσει ακόμη περισσότερο).

Στην γυναίκα Ταύρο αρέσει να συζητά πρακτικά ζητήματα και γεγονότα που αφορούν την ζωή. Οπότε τώρα ξέρεις τι κουβέντα να της πιάσεις.

Τα ευαίσθητα σημεία της Ταυρίνας, είναι ο λαιμός και ο σβέρκος…. Οπότε έχε στο νου σου ότι τα απαλά φιλιά στον λαιμό θα την κάνουν να λιώσει!

Εάν κι εφόσον φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα, έχε στο νου σου ότι η Ταυρίνα έχει πολύ πάθος και μεγάλη αντοχή, χαρακτηριστικά τα οποία αντισταθμίζουν την έλλειψη ποικιλίας.

Γυναίκα Ταύρος- Με ποια ζώδια ταιριάζει

Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος είναι ιδανικό ταίρι για την γυναίκα Ταύρο. Μαζί δημιουργούν μια όμορφη συναισθηματική, τρυφερή σχέση η οποία μάλιστα μπορεί να οδηγήσει και σε γάμο! Και στους δύο αρέσει η ασφάλεια όπως επίσης και η αμοιβαία αγάπη. Από την πρώτη στιγμή που θα γνωριστούν θα νιώσουν μια πολύ δυνατή έλξη η οποία θα τους συνεπάρει.

Παρθένος

Η γυναίκα Ταύρος μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ καλή αρμονική σχέση με τον άντρα Παρθένο κι αυτό γιατί ταιριάζουν σε πολλά πράγματα και κυρίως σε όλα όσα ζητούν από μία σχέση. Καταλαβαίνουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου και είναι άνθρωποι σταθεροί. Τους αρέσει να λαμβάνουν συναισθηματική αλλά και υλική ικανοποίηση, αλλά μπορεί να τους πάρει χρόνο να εκδηλωθούν γιατί είναι και για τους δύο δύσκολο να εμπιστευτούν. Το μοναδικό αρνητικό στην σχέση τους είναι η γκρίνια του Παρθένου… Ο άντρας Παρθένος γίνεται επικριτικός όταν κάτι τον ενοχλεί και η γυναίκα Ταύρος παίρνει κατάκαρδα τα αρνητικά σχόλια, πόσο μάλλον όταν αυτά έρχονται από τον σύντροφό της. Από την άλλη επειδή και οι δύο χαρακτηρίζονται για την υπομονή τους μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Ο άντρας Αιγόκερως με την γυναίκα Ταύρο, κάνουν έναν καταπληκτικό ερωτικό συνδυασμό με πολύ καλές προοπτικές. Από την πρώτη στιγμή που θα γνωριστούν θα νιώσουν ο ένας για τον άλλον μία εμπιστοσύνη που δεν θα μπορούν να εξηγήσουν , ενώ υπάρχει κι ένας θαυμασμός ανάμεσά τους γιατί και οι δύο  στοχεύουν στην κοινωνική και οικονομική ανέλιξη.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα

Ζώδια3 ημέρες ago

Πώς θεραπεύετε τον συναισθηματικό πόνο, με βάση το ζώδιο σας

Είναι δύσκολο να θεραπεύσεις τον πόνο που δεν μπορείς να δεις. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε όταν επιλέξατε...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια είναι η ρομαντική κίνηση του κάθε ζωδίου για να φλερτάρει

Όποτε προσπαθώ να είμαι ρομαντικός με κάποιον , μου φαίνεται πάντα ψεύτικο. Νομίζω ότι είναι επειδή προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά...

Ζώδια1 μήνα ago

Ποια Ζώδια λατρεύουν να ταξιδεύουν

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή. Υπάρχει κάτι για να ξεφύγουμε και να βιώσουμε κάτι νέο που μας ωφελεί...

Ζώδια1 μήνα ago

Με ποιον σύντροφο είναι το ζώδιο σας πιο συμβατό

Σαν φωτιά και πάγο. Δεν είναι αστείο πώς δεν ταυτίζουμε όλοι; Δεν εννοώ στο μεγαλοπρεπές σχήμα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο...

Ζώδια1 μήνα ago

Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα μυστικό

Να είστε προσεκτικοί σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα μυστικά σας … Κάποιος έσπασε την εμπιστοσύνη σας και είπε το μυστικό...

Ζώδια1 μήνα ago

7 ζώδια που πιθανώς δεν θα σας συγχωρήσουν

Ξέρουν πώς να κρατούν μνησικακία. Η συγχώρεση είναι ένα πολύ δύσκολο , αν όχι σχεδόν αδύνατο, πράγμα που πρέπει να...

Ζώδια1 μήνα ago

12 εκπληκτικά τατουάζ Ζωδίων που θα θελήσετε να αντιγράψετε αμέσως

Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε. Τα τατουάζ τείνουν να έχουν πολλά νοήματα μαζί τους, οπότε όταν βάζετε μόνιμο μελάνι στο σώμα σας,...

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια στην αστρολογία

Υπάρχουν πραγματικά κάποια ζώδια που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Όταν σκέφτομαι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σκέφτομαι δύο κατηγορίες :...

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν

Τίτλος: 5 ζώδια που πιθανότατα να λένε «σ ‘αγαπώ» και δεν το εννοούν Δεν είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους....

Ζώδια1 μήνα ago

Τα πιο αλαζονικά ζώδια με την σωστή κατάταξη

Πόσο γεμάτος από τον εαυτό σας είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αν σας ζήτησα να σκεφτείτε κάποιον που προσωποποίησε την αλαζονεία, θα μπορούσατε...

Trending

Copyright © 2019 | Official